11 Nisan 2010, Pazar 13:46:23

Başbuğ'dan Ege'de silahlı uçuş uyarısı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, “Türkiye (Ege'de) uluslararası hukuktan doğan haklarını icra edecektir, koruyacaktır. Bizim hiçbir zaman sorun yaratmak gibi, kriz yaratmak gibi bir amacımız yok” dedi.
  • KAHRETSİN YA KAHRETSİN!!! NEZAMAN DIŞ GÜÇLERDEN BAĞIMSIZ HAREKET EDECEZ!! NEZAMAN KENDİ DOĞRULARIMIZLA HAREKET EDİCEZ YAAA!! SAYIN GENEL KURMAY BAŞKANIM; ENGİN PAŞAMIZI HARCATMAYIN LÜTFEN!!! YAZIK OLUYOR BU ÜLKEYE 40 YILDIR HİZMET EDENLERE!! BUGÜN ONLARA YARIN SİZE!!!
  • Nato ve ya Amerika istemeden Engine Start yapamazsin ne silahi ne ucmasi ya hahahaha!
  • SAYIN PAŞAM,SİZDEN RİCAMIZ SİZE BAĞLI BULUNAN EMEKLİ VE HALİHAZIRDA GÖREVİNİ YAPAN PAŞA,SUBAY,ASTSUBAYLARADA SAHİP ÇIKMANIZ!! İMRALIDA YATAN 40 BİN KİŞİNİN KATİLİNİ ORAYA TIKIYAN KOMUTANIMIZIN ADETA İÇİNE DÜŞÜRÜLDÜĞÜ HAZİN DURUM KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL!! YETER ARTIK SAYIN PAŞAM YETER!! ARTIK SON VERİLSİN BUNLARA!!
  • NE ERGENEKON, NE BALYOZ...HEPSİ YALAN.YÜCE YARGI GINÜ YAKLAŞIYOR.O ZAMAN GÖRECEĞİZ ESAS BALYOZ KİME İNECEK.TÜRKLERİN DOĞUŞ DESTANI OLAN ERGENEKONU BÖYLESİNE KİRLETEN ECNEBİLER, O ZAMAN HESAP VERE VERE CAN ÇEKİŞECEKLER...
Orgeneral Başbuğ, eski Genelkurmay Başkanlarından Fevzi Çakmak'ın ölümünün 60. yılı dolayısıyla Genelkurmay Karargahı'nda düzenlenen anma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, Ege'deki uçuşlarla ilgili sorusu üzerine, Başbuğ, Türk uçaklarının Ege'de silahsız uçtuklarını, Yunanistan uçaklarının ise tam silah yüküyle kalktıklarını söyledi.

Her ülkenin hükümranlık hakları bulunduğunu, uluslararası alanda kimsenin kimseye hüküm koyamayacağını belirten Orgeneral Başbuğ, “Her zaman Türkiye olarak iyi niyetimizi, koordineyi, işbirliğini söylüyoruz. Bizim yıllardır Ege'de uçan uçaklarımız silah yüküyle uçmuyor” diye konuştu.

Yunan uçaklarının ise tam silah yüküyle uçtuğunu vurgulayan Orgeneral Başbuğ, kalkan uçakların kimliğinin belli olduğunu ifade etti. Orgeneral Başbuğ, “Maalesef bir noktada farklı hareketlerle karşılaşıyoruz. Türkiye (Ege'de) uluslararası hukuktan doğan haklarını icra edecektir, koruyacaktır. Bizim hiçbir zaman sorun yaratmak gibi, kriz yaratmak gibi bir amacımız yok” dedi.
Başbuğ'dan Ege'de silahlı uçuş uyarısı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
KAHRETSİN YA KAHRETSİN!!! NEZAMAN DIŞ GÜÇLERDEN BAĞIMSIZ HAREKET EDECEZ!! NEZAMAN KENDİ DOĞRULARIMIZLA HAREKET EDİCEZ YAAA!! SAYIN GENEL KURMAY BAŞKANIM; ENGİN PAŞAMIZI HARCATMAYIN LÜTFEN!!! YAZIK OLUYOR BU ÜLKEYE 40 YILDIR HİZMET EDENLERE!! BUGÜN ONLARA YARIN SİZE!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nato ve ya Amerika istemeden Engine Start yapamazsin ne silahi ne ucmasi ya hahahaha!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN PAŞAM,SİZDEN RİCAMIZ SİZE BAĞLI BULUNAN EMEKLİ VE HALİHAZIRDA GÖREVİNİ YAPAN PAŞA,SUBAY,ASTSUBAYLARADA SAHİP ÇIKMANIZ!! İMRALIDA YATAN 40 BİN KİŞİNİN KATİLİNİ ORAYA TIKIYAN KOMUTANIMIZIN ADETA İÇİNE DÜŞÜRÜLDÜĞÜ HAZİN DURUM KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL!! YETER ARTIK SAYIN PAŞAM YETER!! ARTIK SON VERİLSİN BUNLARA!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NE ERGENEKON, NE BALYOZ...HEPSİ YALAN.YÜCE YARGI GINÜ YAKLAŞIYOR.O ZAMAN GÖRECEĞİZ ESAS BALYOZ KİME İNECEK.TÜRKLERİN DOĞUŞ DESTANI OLAN ERGENEKONU BÖYLESİNE KİRLETEN ECNEBİLER, O ZAMAN HESAP VERE VERE CAN ÇEKİŞECEKLER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000