09 Mart 2010, Salı 11:07:07

TÖSHİD, ÇÖZÜM İÇİN YARGIYA GİDİYOR!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile bir araya gelen TÖSHİD temsilcileri Antalya Havalimanı’nda 15 Euro’ya çıkartılan havaalanı vergisinden şikayet etti. TÖSHİD üyesi şirketler, yargı yoluna gidecek.
  • BU ÜLKEDE YOK ŞU YARGIYA GİDECEKMİŞ DE BU HAKKINI ALACAKMIŞ TA, YOK YARGI BAGIMSIZ VE ÜSTÜMÜŞ TE VS...VS... ARKADAŞLAR BULARIN HEPSİ BU ÜLKEDE BOŞ LAF. BURDA NE ANAYASA VAR, NE KANUN VAR, NE YARGI VAR NE DE ADALET. ATATÜRK'ÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHUR YETİ 3 DARBE İLE TARİHE KARIŞMIŞTIR...MİLLETÇE VE DEVLETÇE NE OLDUĞUMUZU ARTIK BİLMİYORUZ VE YOLUMUZU ŞAŞIRDIK...
  • Bu artış DHMI'nin ihale sürecinde öngördüğü ve şartnamede yer verdiği bir gerçek değil miydi? 2007'den beri belli değil miydi? Şimdi TÖSHİD, DHMİ'yi mi mahkemeye veriyor? Bilen beri gelsin.
  • Lütfen ciddi konuları sulandırmıyalım.Burası ciddi bir platform.Görüşü olan belirtsin.
  • Hanım koş Airporthaber'i sendikacılar basmış!
  • Gider tabi.Gittikleri yerde kapılarda karşılanıyorlar.Onların gittiği yargıya TALPA,TATCA,TASSA,UTED birkez olsun gitmiş mi?Bakında tekel işçilerine utanın.Örgütlenmek,hak aramak en demokratik ve tabii haktır.THY dışında Çalışanlar hak arayabiliyormusunuz? Sorarım size özelde yıllarca çalışan hostesler-pilotlar-teknisyenler son beş on senede senelik bir maaş olan kıdem tazminatlarınızı çalıştığınız senelerle orantılı olarak işten ayrılırken alabiliyormusunuz.THY personeli alıyor.
  • Devir Töshid in devri.Çalışanlarına köle muamelesi yapan,örgütlenmelerine izin vermiyen, iş kanunu yasasını engelliyen(bunun için temsilcilerini Talpa-Tassa yönetimlerine sokup oraları pasifize eden), çalışanlarının kıdem tazminatlarını ödemiyen, iş kanununa göre işe alıp ,borçlar kanunu ve ticaret kanunu usullerine göre muamele eden,uçucu personelinin güvenliğini sağlıyamayan,yüksek yerleri sermaye gücüyle etkisi altına alıp sosyal devlet ve hukuk boşluklarını menfaatine kullanıp her daim borusunu öttüren Töshid(yani patronlar kulübü)umarım THY nin yanında onun normları seviyesine çıkamazsanız yaptığınız bu haksızlıklardan dolayı gerekli muameleye yaşarken kavuşursunuz.
  • Yıllardan beridir TÖSHİD'in en çok kelam ettiği konu bu havalimanı vergileridir. Devlet bütün havayolları firmalarını kıstırmış ve havalimanı vergisi adı altında ısrarla yoluyor. Hiç vazgeçer mi bu işten ? Yunanistan kadar olamadık, çok yazık.
  • 3 kuruşun hesabını ypan PATRONLAR KLUBÜ keendi ceplerinden çıkacak 3 kuruşun hesabı için makhkelere başvuruyor. Toplantılar yapıyor SHGM genel müdürünü de bu toplantılarda ağırlıyorlar.. Eeeee ne de olsa patrolar klubü !! Peki ya bizim TALPA böyle mi ?? Nerdeee.. Daha bugüne kadar Talpa nın etki edip değiştirebildiği bir halt olmadı..SHT6A50 patronlar klubü tarafından yapılan etkilerle yapılan revizyonlar neticesinde hep geriye aşama kaydetti. İleriye gidiş Avrupa normlarına yaklaşma hiç olamadı.. TALPA nın yöneticleri biraz UTANMALILAR !!

ICF Airports’un işlettiği Antalya Havalimanı’nda alan vergisinin 15 Dolardan 15 Euro’ya çıkarılmasının tartışmaları sürüyor. Havayolu şirketlerinin ısrarla üzerinde durduğu bu artış son olarak TÖSHİD’in İstanbul Florya’daki Fener Restoran’da Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’la bir araya geldiği toplantıda dile getirildi.

TÖSHİD üyeleri, Antalya Havalimanı’ndaki artışın kendilerini rahatsız ettiğini dile getirerek Bakan Yıldırım’dan destek istedi.

Bakan Yıldırım, TÖSHİD üyelerinin aktardığı sıkıntıları dinledi ancak havayolu şirketlerinin ‘mahkemeye gidelim mi?’ sorusuna, “ Bu sizin kararınız” cevabını verdi.

TÖSHİD üyelerinin, 15 doların 15 euroya çıkartılması ile ilgili itirazını yakın dönemde yargıya taşıyacağı gelen bilgiler arasında...

©AirportHaber.com

TÖSHİD, ÇÖZÜM İÇİN YARGIYA GİDİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
BU ÜLKEDE YOK ŞU YARGIYA GİDECEKMİŞ DE BU HAKKINI ALACAKMIŞ TA, YOK YARGI BAGIMSIZ VE ÜSTÜMÜŞ TE VS...VS... ARKADAŞLAR BULARIN HEPSİ BU ÜLKEDE BOŞ LAF. BURDA NE ANAYASA VAR, NE KANUN VAR, NE YARGI VAR NE DE ADALET. ATATÜRK'ÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHUR YETİ 3 DARBE İLE TARİHE KARIŞMIŞTIR...MİLLETÇE VE DEVLETÇE NE OLDUĞUMUZU ARTIK BİLMİYORUZ VE YOLUMUZU ŞAŞIRDIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu artış DHMI'nin ihale sürecinde öngördüğü ve şartnamede yer verdiği bir gerçek değil miydi? 2007'den beri belli değil miydi? Şimdi TÖSHİD, DHMİ'yi mi mahkemeye veriyor? Bilen beri gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lütfen ciddi konuları sulandırmıyalım.Burası ciddi bir platform.Görüşü olan belirtsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hanım koş Airporthaber'i sendikacılar basmış!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gider tabi.Gittikleri yerde kapılarda karşılanıyorlar.Onların gittiği yargıya TALPA,TATCA,TASSA,UTED birkez olsun gitmiş mi?Bakında tekel işçilerine utanın.Örgütlenmek,hak aramak en demokratik ve tabii haktır.THY dışında Çalışanlar hak arayabiliyormusunuz? Sorarım size özelde yıllarca çalışan hostesler-pilotlar-teknisyenler son beş on senede senelik bir maaş olan kıdem tazminatlarınızı çalıştığınız senelerle orantılı olarak işten ayrılırken alabiliyormusunuz.THY personeli alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Devir Töshid in devri.Çalışanlarına köle muamelesi yapan,örgütlenmelerine izin vermiyen, iş kanunu yasasını engelliyen(bunun için temsilcilerini Talpa-Tassa yönetimlerine sokup oraları pasifize eden), çalışanlarının kıdem tazminatlarını ödemiyen, iş kanununa göre işe alıp ,borçlar kanunu ve ticaret kanunu usullerine göre muamele eden,uçucu personelinin güvenliğini sağlıyamayan,yüksek yerleri sermaye gücüyle etkisi altına alıp sosyal devlet ve hukuk boşluklarını menfaatine kullanıp her daim borusunu öttüren Töshid(yani patronlar kulübü)umarım THY nin yanında onun normları seviyesine çıkamazsanız yaptığınız bu haksızlıklardan dolayı gerekli muameleye yaşarken kavuşursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yıllardan beridir TÖSHİD'in en çok kelam ettiği konu bu havalimanı vergileridir. Devlet bütün havayolları firmalarını kıstırmış ve havalimanı vergisi adı altında ısrarla yoluyor. Hiç vazgeçer mi bu işten ? Yunanistan kadar olamadık, çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3 kuruşun hesabını ypan PATRONLAR KLUBÜ keendi ceplerinden çıkacak 3 kuruşun hesabı için makhkelere başvuruyor. Toplantılar yapıyor SHGM genel müdürünü de bu toplantılarda ağırlıyorlar.. Eeeee ne de olsa patrolar klubü !! Peki ya bizim TALPA böyle mi ?? Nerdeee.. Daha bugüne kadar Talpa nın etki edip değiştirebildiği bir halt olmadı..SHT6A50 patronlar klubü tarafından yapılan etkilerle yapılan revizyonlar neticesinde hep geriye aşama kaydetti. İleriye gidiş Avrupa normlarına yaklaşma hiç olamadı.. TALPA nın yöneticleri biraz UTANMALILAR !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000