22 Nisan 2011, Cuma 10:13:04

PETRA AIRLINES 4 KENTE UÇACAK

Ürdünlü Petra Airlines, Amman’dan Türkiye’de 4 noktaya seferlere başlıyor.İlk sefer Amman’dan Antalya’ya yapıldı. Sırada üç nokta daha var.
  • RESME BAKINCA APRONDA YELEKSIZ DOLASMANIN NE KADAR KOLAY OLDUGUNU GORDUM...HERSEY KAGIT USTUNDE
  • bu ilkeler için türk halkına turizm tanıtımları ,reklamları v.b..yapılmalı gün geçtikçe seferler artıyor komşularla,hatta akın akın geliyorlar ama biz ne kadar tanıyoruz?yıllarca kapalı bir kutuydular bizim için..
  • Komşu ülker ve ortadoğu ülkeleriile artan havayolu seferleri, vizelerin kalkması Türkiyeki ekonomiye müthiş katkıs oluyor olacaktırda. Son derece Önemli bir gelişme hem ticaret, hem turizm ve de kültürel ilişkiler bakımından... Hayırlı uğurlu olsun.. Yahu şu özel itfaye aracından su fışkırtma merasiminden son derece keyif ve haz alıyorum acaba bir uçak kiralasam bir yerden bir yere uçsam indiğim havalanında bana da yaparlar mı itfaye aracının mazotunu da koyarım, itfaye eri arkadaşlara yemek ısmarlarım.. İtfaye araçları da son derece özel üretim havaalanı için yapılıyor basıncı yüksek kuvvetli motorlara sahiplerdir..
  • ülkemize hayırlı olsun.

Adını dünyanın sekizinci büyük harikası olarak nitelendirilen Petra antik kentinden alan Petra Airlines, Türkiye’de 4 noktaya birden uçak seferlerine başlıyor. .

Petra Airlines’in ilk seferi, Amman’dan Antalya’ya yapıldı. Antalya Havalimanı’na inen Petra Airlines uçağı, apronda bir havacılık klasiği haline gelen su takı ile selamlandı.

Ürdün bayraklı Petra Airlines, İstanbul Sabiha Gökçen, Bodrum ,Dalaman ile Türkiye uçuşlarına da bu ay içinde başlayacak. Şirket, seferlerini Airbus 320 tipi uçaklarla yapacak. Şirketin Türkiye’deki temsil ve gözetim hizmetini ise 20 yıldır aralarında Air Moldova, Royal Air Maroc gibi bayrak taşıyıcıların da olduğu çok sayıda havayolu şirketine temsil ve gözetim hizmeti sunan ACM Air Charter Market verecek.

Airporthaber.com




PETRA AIRLINES 4 KENTE UÇACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
RESME BAKINCA APRONDA YELEKSIZ DOLASMANIN NE KADAR KOLAY OLDUGUNU GORDUM...HERSEY KAGIT USTUNDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu ilkeler için türk halkına turizm tanıtımları ,reklamları v.b..yapılmalı gün geçtikçe seferler artıyor komşularla,hatta akın akın geliyorlar ama biz ne kadar tanıyoruz?yıllarca kapalı bir kutuydular bizim için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Komşu ülker ve ortadoğu ülkeleriile artan havayolu seferleri, vizelerin kalkması Türkiyeki ekonomiye müthiş katkıs oluyor olacaktırda. Son derece Önemli bir gelişme hem ticaret, hem turizm ve de kültürel ilişkiler bakımından... Hayırlı uğurlu olsun.. Yahu şu özel itfaye aracından su fışkırtma merasiminden son derece keyif ve haz alıyorum acaba bir uçak kiralasam bir yerden bir yere uçsam indiğim havalanında bana da yaparlar mı itfaye aracının mazotunu da koyarım, itfaye eri arkadaşlara yemek ısmarlarım.. İtfaye araçları da son derece özel üretim havaalanı için yapılıyor basıncı yüksek kuvvetli motorlara sahiplerdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ülkemize hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000