27 Mart 2011, Pazar 09:51:49

Havalimanında yakalandı...

Antalya’da tatil yapan İranlı iki ailenin jet-ski keyfi hastanede bitti. Deniz üzerinde aşırı hızla seyreden jet-ski’lerin birbirine çarpması sonucu bir çocuk annesi Betina Yardanji’nin 4 kaburgası birden kırıldı.
Turizm bölgesi Kundu’daki bir otelde kalan Baduk Soleimany ile eşi Betina Yadranji, bu sabah kiraladıkları jet-ski ile gezintiye çıktı. Yaklaşık yarım saat deniz üzerinde gezinti yapan çiftin bulunduğu jet-ski’ye, başka bir otelden kiraladığı başka bir jet-ski ile çarpan İranlı Saeıd Z., çiftin denize düşmesine neden oldu.

Kaza sırasında paniğe kapılan Betina Yadranji ile eşi Baduk Soleimany deniz üzerinde batıp çıkmaya başladı. Kazayı kıyıdan seyreden cankurtaranlar olaya müdahale ederek çifti kıyıya çıkardı. Kaza sırasında 4 kaburgası kırılan Betina Yadranji otele çağırılan ambulansla Özel Yaşam Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazanın ardından İranlı çifte çarptığı jet-ski ile kaldığı otele dönen Saeıd Z.’nin kimseye bir şey söylemeden geldiği kafile ile Antalya Havalimanı’na gittiğini öğrenen polis harekete geçti. Saeıd Z.’yi havalimanında gözaltına alan polisler ifadesini almak üzere polis merkezine getirdi.

Eşinin yoğun bakımda olduğunu söyleyen Baduk Soleimany kendilerine çarpan İranlı turist ile otel yetkililerinden davacı oldu.

Su sporları işletme ruhsatı bulunmayan her iki otelin su sporları işletmecileri hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Havalimanında yakalandı...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000