24 Ekim 2019, Perşembe 11:10:47

Bahri Kesici'den flaş öneri!

Antalya Havalimanı işletmecilerden Fraport'un Türkiye'de faaliyet göstermeye başlamasının 20. yılı etkinlikleri kapsamında yapılan toplantıda Sivil Havacılık Genel Müdür Bahri Kesici'den çok önemli bir öneri geldi.
  • Dhmi genel müdürü Bahri bey mi oldu?
  • paragözler sizi tabandan tepeye kadar herşeye PARA gözüyle bakmak normal mi ? Bahri bey sorumluluk sahibi olarak delikanlıca fikrini söylemiş ve değerli buluyorum. Turizme dayalı iş yapan havalimanları %50 kapasite ile çalışıyorlar hatta bu kapasiteyi tüm turistik bölgelerdeki iş yerlerini ve ülkenin turizme dayalı hesapları da o oranda çalışıyor demektir.
  • Senin işin mi bu? Senin üzerine vazife mi? Diye soran da olmaz değil mi? Devletin malı denizdi sonuçta ama deniz de kurudu.
  • DHMİ zaten para kazanmıyor Atatürk Havalimanı gitti Başka yerleri de özel işletiyor İGA nin yapılması için çok destek verdi DHMİ para kalmadi halen fiyatları sifirlasin diyorsunuz o zaman kış aylarında tüm hava yolları biletleri 50 TL ye indirsin DHMİ bitirdiniz dahada nasıl bitiririz diye uğraşıyorsunuz nasıl bir mantık ya
  • Dhmi arff nin önemi anlaşılmalı

Antalya Havalimanı işletmecilerden Fraport'un Türkiye'de faaliyet göstermeye başlamasının 20. yılı etkinlikleri kapsamında yapılan toplantıda Sivil Havacılık Genel Müdür Bahri Kesici'den çok önemli bir öneri geldi.

Bahri Kesici; kış aylarında havalimanlarındaki hizmetlerle ilgili kolaylaştırıcı önlemler alınmasını önerdi. 

'KIŞIN ALINACAK ÜCRETLER DÜZENLENMELİ'

Fraport'un Türkiye'de faaliyet göstermesinin 20. yılı İstanbul'da yapılan bir toplantı ile kutlanıyor. Toplantıya Fraport AG CEO'su Stefan Schulte ile birlikte Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici ve Fraport Türkiye Genel Müdürü Bilgehan Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Fraport Türkiye Genel Müdürü Bilgehan Yılmaz yaptığı sunumda Antalya Havalimanı'na gelen yolcuların yüzde 99.7'sinin 7 aylık turizm sezonunda geldiğini ifade etti.

Bunun üzerine Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici yaptığı konuşmada Antalya Havalimanı'nda ve turizm sektöründe istihdam ve üretimin devam etmesi için kış aylarında DHMİ, SHGM, havayolları, terminal işletmecisi, havalimanlarında faaliyet gösteren firmalar ve otellerin ücretlerine ilişkin öneride bulundu. DHMİ'nin havalimanı ücretlerinde sıfırlamaya gidebileceğini belirten Kesici, SHGM'nin ve diğer tüm işletmelerin de alınacak ücretlerde kolaylık sağlaması gerektiğini altını çizdi.

Kesici ayrıca bu öneriye ilişkin bir çalıştay yapılıp genel bir değerlendirme sunulabileceğini de sözlerine ekledi.

Kesici'nin önerisinin kabul görmesi halinde Antalya Havalimanı'nın kış aylarında da turist çekebileceği tahmin ediliyor.

©AirportHaber



Bahri Kesici'den flaş öneri!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Dhmi ~ 4 yıl önce
Dhmi genel müdürü Bahri bey mi oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ'ye cevap ~ 4 yıl önce
Yok sadece DHMİ'nin faaliyet gösterdiği sektörün Düzenleyici-Denetleyici Kurumunun Genel Müdürü olur kendisi.
tespit ~ 4 yıl önce
paragözler sizi tabandan tepeye kadar herşeye PARA gözüyle bakmak normal mi ? Bahri bey sorumluluk sahibi olarak delikanlıca fikrini söylemiş ve değerli buluyorum. Turizme dayalı iş yapan havalimanları %50 kapasite ile çalışıyorlar hatta bu kapasiteyi tüm turistik bölgelerdeki iş yerlerini ve ülkenin turizme dayalı hesapları da o oranda çalışıyor demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tespitçi ~ 4 yıl önce
Arkadaşım kış mevsiminde ayt, bodrum, çeşme gibi yerlere turist gelmemesinin sebebi dhmi nin ücret tarifesi değil iklim koşulları.
hadi len ~ 4 yıl önce
her işin bir bedeli var. Turizmciysen turiste ödetirsin. Gelirse gelir, gelmezse de başka iş bakarsın kendine. Bahri Kesici kim? 3 vakte kadar yerine yenisini getirirler adı bile unutulur. Bundan önceki müdürler gibi.
Shgm gm? ~ 4 yıl önce
Senin işin mi bu? Senin üzerine vazife mi? Diye soran da olmaz değil mi? Devletin malı denizdi sonuçta ama deniz de kurudu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ den bunu bekliyorsunda ~ 4 yıl önce
DHMİ zaten para kazanmıyor Atatürk Havalimanı gitti Başka yerleri de özel işletiyor İGA nin yapılması için çok destek verdi DHMİ para kalmadi halen fiyatları sifirlasin diyorsunuz o zaman kış aylarında tüm hava yolları biletleri 50 TL ye indirsin DHMİ bitirdiniz dahada nasıl bitiririz diye uğraşıyorsunuz nasıl bir mantık ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Dhmi arff nin önemi anlaşılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff e ~ 4 yıl önce
Dhmi ücretleri sıfırlarsa biz maaşı nasıl alacağız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000