02 Mayıs 2019, Perşembe 09:38:05

Antalya'da CIP Terminali yenilendi

Fraport TAV Antalya Havalimanı yenilenen Genel Havacılık CIP terminalini 30 Nisan da gerçekleştirdiği kokteyl ile Turizm sektörindeki partnerlerine tanıttı.
  • Öz kardeşler düğün salonu hayırlı olsun. Her türlü sünnet, evlilik, nikah, nişan organizasyonumuz vardır. Garsonlar ve müzik ekibi fiyata dahildir.
  • resmen dugun salonu!
  • Nasıl yenilenmiş anlamadım. yerler aynı şekilde bırakılmış Hamam gibi. Tellak ta var mı acaba? Tav 10 dan fazla uluslararası terminal işletiyor bu yenileme kendisini mutlu etti mi acaba? Yıllarca cip i kullananları iki koltuk yenilemesi iki aydınlatma ile mutlu mu edecek!? en azından üstünü parke ile kaplatsaydınız yerlerde mermer dümdüz hamam mermeri hem de. Bravo Fraport Tav alkışlıyorum. Gidip bide Qatar Airways in salonlarını görün farkı %1000 maalesef.
  • Bir havaalaninin salonu özel davet ile tanitiliyor. Bu nasil bir ülke. Kine tanitiyorsun? O salonu kullanacak olan yolcular zaten belli. Buraya gelince salonu görecekler. Hem bunlarla ugrasacaginiza les gibi kokan tuvaletlere bir care bulun.

Fraport TAV Antalya Havalimanı yenilenen Genel Havacılık CIP terminalini 30 Nisan da gerçekleştirdiği kokteyl ile Turizm sektörindeki partnerlerine tanıttı.

Turizme yön veren acente ve otel yöneticilerinin katılmış olduğu bu kokteylde davetliler canlı müzik ve ikramlar eşliğinde yeni yüzüyle baştan aşağı yenilenen ve hizmet vermeye başlayan Fraport TAV Antalya Havalimanı özel yolcu salonunun Akdeniz esintileri ve portakal ile zeytin ağaçlarıyla dolu eşsiz atmosferinin tadını çıkardı.

Davetliler yenilenen Genel Havacılık CIP Terminali hakkında olumlu geri dönüş yaparlarken bu açılışın yaz sezonunun başlangıcında yapılmasından da mutlu olduklarını dile getirdiler.







Antalya'da CIP Terminali yenilendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yorum ~ 5 yıl önce
Öz kardeşler düğün salonu hayırlı olsun. Her türlü sünnet, evlilik, nikah, nişan organizasyonumuz vardır. Garsonlar ve müzik ekibi fiyata dahildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no ~ 5 yıl önce
resmen dugun salonu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski Hamam ~ 5 yıl önce
Nasıl yenilenmiş anlamadım. yerler aynı şekilde bırakılmış Hamam gibi. Tellak ta var mı acaba? Tav 10 dan fazla uluslararası terminal işletiyor bu yenileme kendisini mutlu etti mi acaba? Yıllarca cip i kullananları iki koltuk yenilemesi iki aydınlatma ile mutlu mu edecek!? en azından üstünü parke ile kaplatsaydınız yerlerde mermer dümdüz hamam mermeri hem de. Bravo Fraport Tav alkışlıyorum. Gidip bide Qatar Airways in salonlarını görün farkı %1000 maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 5 yıl önce
Bir havaalaninin salonu özel davet ile tanitiliyor. Bu nasil bir ülke. Kine tanitiyorsun? O salonu kullanacak olan yolcular zaten belli. Buraya gelince salonu görecekler. Hem bunlarla ugrasacaginiza les gibi kokan tuvaletlere bir care bulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hay yaşa ~ 5 yıl önce
Takoz kellem benim
Para toplayip ~ 5 yıl önce
naftalin alalım TAV'A

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000