26 Ocak 2009, Pazartesi 14:11:30

Antalya Havalimanı'nda 'özensizlik' tartışması

Antalya Havalimanı´nda her gün binlerce yolcu tarafından kullanılan İç Hatlar Terminali´nin apron tarafındaki girişindeki `Antalya´ yazısının özensizliği yolcular arasında şikayet konusu oldu.
  • kuşkusuzki, antalya iç hatlar terminali tr deki en kötü içhatlardan biridir.
  • ANTALYA HAVALIMANI OTEL ZIHNIYETI ILE YONETILIYOR.GUVENLIK SIFIR ALLAHA EMANET HER TARAF PISLIK ICINDE TUM DUNYADA HAVA LIMANI TADILATI VE YA HAVALIMANI YAPILIYOR.BU KADAR REZILLIK HIC BIR YERDE YOKK..HER YERDE IC VE İC TAS REKLAM TABELASI GÖRÜNTÜ KİRLILIĞİ DUNYANIN GÖZ BEBEĞİ ANTALYA HAVA LIMANI' NA HIC YAKISMIYOR.
  • AYT neden bu kadar tepki veriyor hayret. Sanırım yazanlar Ictas personeli. Şirketi korumak adına yapıyorlar ama ne yazık ki Antalyayı ve gelen turisti unutuyorlar...
  • kokpit görevlisiymiş.....resme bir daha bak ama daha dikkatli...merdivenden çekildiği bes belli...problemin mi var???
  • Resme bakarsaniz, resmin ucagin kokpit gorevlilerinden biri tarafindan cekildigi acikca belli oluyor kaldi ki sozkonusu ariza 5 gun once gerceklesmis ve ayni gun icersinde giderilmistir.Haber niteligi tasimayan olayin gunler sonrasinda gercekligi arastirilmadan yayinlanmasi yayincinin yayin kalitesinden baska bir seyi gostermez.Diger taraftan bunu resimleyip halt edecekmiscesine gunler sonra yayinlanmasina sebep olan kiside ICF Airports`un basarisini kiskanan bir zavallidir bizim gozumuzde.(Sevgi ve selamlarimizla; ICF Airports- Technical Staffs)
  • buyuk haberciğiliğiniz ve yorumları yayınlamaktaki objektifliğiniz!!! icin hakikaten tebrik ederim
  • Nasıl bi haber bu böyle ben anlamadım.böyle bir haberi yazan ve gazeteye veren kişi ve bunu yayımlayan gazete bana göre antalya düşmanıdır.Büyüklük yapıp haber verseydi uyarsaydı daha saygın bi davranış olabilirdi.sonucunda arızadır giderilir.yorumları okuyorum 2 harfin ışıklandırılması arıza yaptı diye yapılan yorumlarıda kınıyorum.
  • Yazık. Hakikaten çok enteresan. Koskoca AYT havalimanı ve lambalar yanmıyor. Biraz IST dan ders almak lazım herhalde...
  • Haberde konusu geçen aydınlatma arızası aynı gün içerisinde giderilmiştir.
  • genel olarak 2.sınıf bar kafelerde bu tür yazılar olur bir kısmı yanar diğer kısmı patladığındn sittin sene değiştirmezler. bunun antalya havlimanında nüksetmesi üzücü.

Neon lambalarla aydınlatılan yazıda, `An´ kısmı sönünce sadece `Talya´ yazısı okunabildi.
antalya
Bu özensizliğe tepki gösteren yolcular, `Burası Antalya´nın kapısı. Şehrimiz aynı zamanda Türkiye'nin de ikinci büyük havalimanı. Bu özensizlik Antalya'ya yakışmıyor'' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Devlet Hava Meydanları İşletmesi´nin onay verdiği proje ile yetersiz hale gelen iç hatlar terminali 100 milyon euroluk yatırımla yenilecek. Havalimanında terminalleri işleten İçtaş ve Fraport şirketlerinin ortak kurduğu ICF konsorsiyumu tarafından yapılacak yeni iç hatlar terminalinin Haziran 2010'da açılması planlanıyor.

Antalya Havalimanı'nda 'özensizlik' tartışması

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Jem ~ 15 yıl önce
kuşkusuzki, antalya iç hatlar terminali tr deki en kötü içhatlardan biridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 15 yıl önce
ANTALYA HAVALIMANI OTEL ZIHNIYETI ILE YONETILIYOR.GUVENLIK SIFIR ALLAHA EMANET HER TARAF PISLIK ICINDE TUM DUNYADA HAVA LIMANI TADILATI VE YA HAVALIMANI YAPILIYOR.BU KADAR REZILLIK HIC BIR YERDE YOKK..HER YERDE IC VE İC TAS REKLAM TABELASI GÖRÜNTÜ KİRLILIĞİ DUNYANIN GÖZ BEBEĞİ ANTALYA HAVA LIMANI' NA HIC YAKISMIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyareci ~ 15 yıl önce
AYT neden bu kadar tepki veriyor hayret. Sanırım yazanlar Ictas personeli. Şirketi korumak adına yapıyorlar ama ne yazık ki Antalyayı ve gelen turisti unutuyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 15 yıl önce
kokpit görevlisiymiş.....resme bir daha bak ama daha dikkatli...merdivenden çekildiği bes belli...problemin mi var???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ICF TEKNIK ~ 15 yıl önce
Resme bakarsaniz, resmin ucagin kokpit gorevlilerinden biri tarafindan cekildigi acikca belli oluyor kaldi ki sozkonusu ariza 5 gun once gerceklesmis ve ayni gun icersinde giderilmistir.Haber niteligi tasimayan olayin gunler sonrasinda gercekligi arastirilmadan yayinlanmasi yayincinin yayin kalitesinden baska bir seyi gostermez.Diger taraftan bunu resimleyip halt edecekmiscesine gunler sonra yayinlanmasina sebep olan kiside ICF Airports`un basarisini kiskanan bir zavallidir bizim gozumuzde.(Sevgi ve selamlarimizla; ICF Airports- Technical Staffs)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 15 yıl önce
buyuk haberciğiliğiniz ve yorumları yayınlamaktaki objektifliğiniz!!! icin hakikaten tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahlayt ~ 15 yıl önce
Nasıl bi haber bu böyle ben anlamadım.böyle bir haberi yazan ve gazeteye veren kişi ve bunu yayımlayan gazete bana göre antalya düşmanıdır.Büyüklük yapıp haber verseydi uyarsaydı daha saygın bi davranış olabilirdi.sonucunda arızadır giderilir.yorumları okuyorum 2 harfin ışıklandırılması arıza yaptı diye yapılan yorumlarıda kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 15 yıl önce
Yazık. Hakikaten çok enteresan. Koskoca AYT havalimanı ve lambalar yanmıyor. Biraz IST dan ders almak lazım herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeynep havadar ~ 15 yıl önce
Haberde konusu geçen aydınlatma arızası aynı gün içerisinde giderilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 15 yıl önce
genel olarak 2.sınıf bar kafelerde bu tür yazılar olur bir kısmı yanar diğer kısmı patladığındn sittin sene değiştirmezler. bunun antalya havlimanında nüksetmesi üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000