23 Nisan 2019, Salı 10:35:52

Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu

Fraport TAV Antalya Havalimanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için coşkulu bir program ile o gün uçuşunu gerçekleştiren 7’den 77’ye her yolcunun yüzünü güldürdü ve duygu dolu anlar yaşattı.
  • personel hariç herkesin yüzünü güldürüyorsunuz
  • Organizeyi yapan ve tüm emeği geçenlere teşekkürler ederim.Son yıllarda aranılan tablo
  • Yasasin 23 Nisan. Ne mutlu cocuklarimiza, Nihayet süperman, batman ve kedi kiz ile en büyük milli bayramizi kutlamaya basladik. Artik kimse tutamaz bizi.

Fraport TAV Antalya Havalimanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için coşkulu bir program ile o gün uçuşunu gerçekleştiren 7’den 77’ye her yolcunun yüzünü güldürdü ve duygu dolu anlar yaşattı. Antalya Havalimanı giden ve gelen yolcu salonları başta olmak üzere tüm terminal kırmızı beyaz balonlarla süslendi. İç hatlar giden yolcu asma katında kurulan Anıtkabir ve Atatürk modellerini gören katılımcılar hem duygusal anlar yaşadı hem de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Terminalde erken saatte performanslarını sergileyen “Kahramanlar Bandosu” çocuklara neşe dolu anlar yaşattı. Fraport TAV Antalya Havalimanı tüm ziyaretçilerinden takdir toplarken çocuklar da unutulmayacak bir 23 Nisan yaşadı.

Ayrıca günün anlam ve önemini belirten bir kapının içerisinden geçerek uçağa geçen çocuklar ve aileleri kendilerine ikram edilen lolipop ve bayraklarla uçaklarına uğurlandı. Diğer bir yandan balonbaz tüm çocuklara apayrı balon şovları yaparak çocukların yüzünü güldürdü.

Bandonun, müziklerin ve lolipopların tadını çıkaran yolcular bu anlamlı günde gerçekleştirilen bu güzel etkinlikler için teşekkür ederken güleryüzlerle uçaklarına uğurlandılar.









Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu

Yorumlar

yahu ~ 5 yıl önce
personel hariç herkesin yüzünü güldürüyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayındır ~ 5 yıl önce
Organizeyi yapan ve tüm emeği geçenlere teşekkürler ederim.Son yıllarda aranılan tablo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Yasasin 23 Nisan. Ne mutlu cocuklarimiza, Nihayet süperman, batman ve kedi kiz ile en büyük milli bayramizi kutlamaya basladik. Artik kimse tutamaz bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000