29 Ağustos 2019, Perşembe 09:15:25

Antalya Havalimanı doldu taştı

Antalya Havalimanı'nı 1 Ocak-31 Temmuz tarihleri arasında 18 milyon 899 bin 24 yolcu geliş-gidiş için kullandı.
  • Havalimanında güvenlik departmanında çalışan personelerede çalıştığının hakkı verilse çok güzel olurdu burdan yetkililere duyurulur duyarlarsa.
  • doldu taştı da ne oldu ülkede döviz,faiz,ithalat,işsizlik rekorları kırılıyor,her şeye hergün zam geliyor,vergiler artıyor,gelen turist otelden çıkmıyor,onun bunun ucuzcu turistine ülkemizin nimetlerini 3 kuruşa pazarlıyoruz diye sevinmek marifet mi ?
  • havalaimanı gibi personel de doldu taştı. standart personelin 5 katı uçağa ve yolcuya hizmet veriyor. handling, terminal, temizlik, güvenlik, polis, herkes. bu yıla özel prim vermeli tüm kurum ve şirketler. kazanırken emek verenler unutulmamalı.
  • Yalanci yalancı dayım havalimanında güvenlik amiri .hep ayni haber

Antalya Havalimanı'nı 1 Ocak-31 Temmuz tarihleri arasında 18 milyon 899 bin 24 yolcu geliş-gidiş için kullandı. Havalimanına bu dönemde farklı boy ve yolcu taşıma kapasitelerinde 113 bin 645 uçak iniş- kalkış yaptı. Günlük ortalama 536 uçak iniş- kalkış yaparken, saatlik ortalaması ise 22 uçak olarak kaydedildi.

BİR GÜNDE 197 BİN YOLCU

Havalimanında gün bazında ise en büyük yoğunluk 27 Temmuz'da yaşandı. Bin 52 uçağın iniş kalkış yaptığı 27 Temmuz'da saatlik ortalama ise 43 uçak olarak kayıtlara geçti. 197 bin 49 yolcu aynı gün havalimanında seyahat etti. Aynı gün saat 07.00 ise hava trafiğinin en yoğun olduğu saat oldu. Bu saatte 72 uçak iniş kalkış yaptı. Neredeyse her gün bir rekor kırıldığını anlatan Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Bilgihan Yılmaz ve Deniz Varol, "Burada görevli her çalışan kırılan rekorlarda büyük pay sahibi" dedi.

Antalya Havalimanı doldu taştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Emekçi ~ 5 yıl önce
Havalimanında güvenlik departmanında çalışan personelerede çalıştığının hakkı verilse çok güzel olurdu burdan yetkililere duyurulur duyarlarsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 5 yıl önce
doldu taştı da ne oldu ülkede döviz,faiz,ithalat,işsizlik rekorları kırılıyor,her şeye hergün zam geliyor,vergiler artıyor,gelen turist otelden çıkmıyor,onun bunun ucuzcu turistine ülkemizin nimetlerini 3 kuruşa pazarlıyoruz diye sevinmek marifet mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doldu taştı ~ 5 yıl önce
havalaimanı gibi personel de doldu taştı. standart personelin 5 katı uçağa ve yolcuya hizmet veriyor. handling, terminal, temizlik, güvenlik, polis, herkes. bu yıla özel prim vermeli tüm kurum ve şirketler. kazanırken emek verenler unutulmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lair lair ~ 5 yıl önce
Yalanci yalancı dayım havalimanında güvenlik amiri .hep ayni haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alanyalı esnaf ~ 5 yıl önce
Koca sezon bıttı bıtecek mıllet borc ıcınde turıst dısarı cıkmıyor ne yer ne ıcer bunlar valla bılla. Esnaf borc ıcınde ıstanbullu toptancı para para der oda haklı. Bıtık turızm beyler bıtık kandırıllıyoruz
Hans ~ 5 yıl önce
Milleti az kazıklayın etraf hep vurguncu esnaf dolmuş bence en iyisini yapıyorlar otelden dışarı cıkmayaraak
Esnafa ~ 5 yıl önce
Zamaninda çok kaymagini yediniz 10 mark'lık ürünü 100 mark'a sattiniz . Esnafa açimak yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000