30 Temmuz 2011, Cumartesi 14:48:03

FRANKFURT HAVALİMANI'NI DAVA ETTİLER

Frankfurt Havalimanı'ndan gelen aşırı gürültüden rahatsız olan halk, gece uçuşlarının iptali için kanuni yollara başvurdu.
  • Gece ucuslarinin iptali imkansiz gibi gorunuyor. Eger iptal edilirse hava trafigi felc konuma gelir. Sadece seferler azaltilabilir. Dusunsenize Ataturk havaalanina gece ucus yasagi geldigini. :)
  • madem memnun değilsiniz almanya dan dönün vatanınıza geri kardeşim...
  • Ben Almanyada yasiyorum sen galiba buranin ic yüzünü bilmiyorsun senin gördügün göstermelik olanlar burada medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar dedigin yerde insan bulamassin robotlasmis halk sen burda elestiriyorsun bak ne güzel.ama burda elestirme hakkin yok
  • Biz iş alanı diye 30 M2 yeri Oto tamircisine kiralarız.Bakıma gelen araçların bakımı yolda yapar halkın kullanım imkanını kısıtlar.Bunu doğal gren bir düşünceye sahibiz.Almanya'da Autobahnların birçok yerinde ses çevreye yayılmasın diye 3 M yüksekliğinde koruyucu beton paneller yerleştirilmektedirBiz ise autoban dibinde daire ve evalmağa can atarız.Almanya'da birçok havalimanı saat 22 den sonra kalkmak,23 den sonra inmek yasaktır.Bu sabah ve 5 ile 6 arasında değişmektedir.Boğazda 10 binler eğlenecek diye 2 milyon rahatsız olabilir.Ne için Turizm adı altında aslında o bizimMagazin ve 10 binlerin teranesidir hepsi.Onlar zaten gecekuşu olduğunu herkes bilmesine rağmen.Gündüz o gecekuşlarının rahatlamasını sağlayanlar gece onların aklına gelm
  • oradaki havaalanının o çevreye getirdiği maddi katkıları artık görmezden geliyorlar, doyum olunca kötü taraflar görünür tabiki.
  • komik olmuş böyle bir şey söz konusu dahi olamaz bence
Radyo Kassel2in haberine göre şikayetçiler arasında Main-Kinzig-Kreis yerel yönetimlerinden 20 belediye başkanı da bulunuyor.

Haberde Belediye başkanlarının Kassel'deki idari mahkemeye başvurma kararı aldıklarını yazdı.

Şikayetçi cephesi mahkeme kararıyla Frankfurt havalimanının gece uçuşlarına kapatılmasını istiyor. Şikayetçiler ayrıca kuzeybatı yönünde yapılan ve Ekim ayında açılacak yeni pistte alçaktan uçuşun gürültü kirliliğine neden olacağı için yasaklanmasını talep ediyorlar.

Davanın gelecek sene içinde Kassel İdari Mahkemesi'nde görüleceği belirtiliyor. Şikayetçi cephesinin avukatları şikayetçi olan belediyelerin ve şahısların arttığını belirterek mahkemede lehlerine bir karar çıkacağı konusunda umutlu. Bölgedeki yerel yönetimler saat 23 ile 05.00 arasında gece uçuşlarının yasaklanmasını ve uçuş yapılmayacak bu süreden birer saat önce ve sonrasında da uçuşların azaltılmasını talep ediyor.

(Haberler.com)

FRANKFURT HAVALİMANI'NI DAVA ETTİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Gece ucuslarinin iptali imkansiz gibi gorunuyor. Eger iptal edilirse hava trafigi felc konuma gelir. Sadece seferler azaltilabilir. Dusunsenize Ataturk havaalanina gece ucus yasagi geldigini. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madem memnun değilsiniz almanya dan dönün vatanınıza geri kardeşim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Almanyada yasiyorum sen galiba buranin ic yüzünü bilmiyorsun senin gördügün göstermelik olanlar burada medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar dedigin yerde insan bulamassin robotlasmis halk sen burda elestiriyorsun bak ne güzel.ama burda elestirme hakkin yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz iş alanı diye 30 M2 yeri Oto tamircisine kiralarız.Bakıma gelen araçların bakımı yolda yapar halkın kullanım imkanını kısıtlar.Bunu doğal gren bir düşünceye sahibiz.Almanya'da Autobahnların birçok yerinde ses çevreye yayılmasın diye 3 M yüksekliğinde koruyucu beton paneller yerleştirilmektedirBiz ise autoban dibinde daire ve evalmağa can atarız.Almanya'da birçok havalimanı saat 22 den sonra kalkmak,23 den sonra inmek yasaktır.Bu sabah ve 5 ile 6 arasında değişmektedir.Boğazda 10 binler eğlenecek diye 2 milyon rahatsız olabilir.Ne için Turizm adı altında aslında o bizimMagazin ve 10 binlerin teranesidir hepsi.Onlar zaten gecekuşu olduğunu herkes bilmesine rağmen.Gündüz o gecekuşlarının rahatlamasını sağlayanlar gece onların aklına gelm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
oradaki havaalanının o çevreye getirdiği maddi katkıları artık görmezden geliyorlar, doyum olunca kötü taraflar görünür tabiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
komik olmuş böyle bir şey söz konusu dahi olamaz bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000