03 Haziran 2011, Cuma 08:24:21

LAZER IŞIĞINA CAYDIRICI CEZALAR GELİYOR

Amerika’da Federal Havacılık Yönetimi (FAA) uçaklara karşı lazer ışığı kullananlara 11.000 dolar ceza keseceğini duyurdu.
  • yolcu rumuzlu kisinin yazdiklarina harfi harfine katiliyorum. Ne yazikki Turk polisi ancak siradan vatandasa, ogrenciye, memura dis gecirebiliyor. Digerlerine gelince caydirici hic bir sey yok.
  • yolcu dogru yazmışsın.türk polis teşkilatı çok zayıf.bazen yazık diyorum giden vergilere.içlerinde ilgili işini yapanlar var ama yüzde 80 ini ne yapacaz bilemiyorum.
  • unutma o cezayı kesebilmek için önce yakalamak gerekiyor.istanbul 05 pist başı" İBB tesislerinden tutuluyor" diye defalarca rapor edildi.sonuç mu TABİKİ SIFIR.bizim polisin gücü tekel işçisine,üniversite öğrencisine yetiyor,maganda ve PKKlılara herşey serbest.
  • çoluk çocuk heveslenerek alıyo internetten sonra heyecan arıyo. sigara bile yakıyomuş o lazerler :d
  • Maganda her yerde var demekki.
FAA'dan Randy Babbitt, “Bir uçağın kokpitine lazer ışığı tutmak bir şaka değil. Bu lazerler pilotların geçici körlüğüne neden olabiliyor ve uçağın güvenli şekilde indirilmesini tehlikeye atıyor” diyor.

Bu kararın son zamanlarda çok sayıda kişinin uçaklara lazer ışığı tutmaya başlaması nedeniyle alındığı belirtiliyor. FAA geçen sene 1.100 adet lazer ışığı vakası yaşandığını, vakaların en çok Los Angeles havaalanında gözlendiğini, onu Chicago O'Hare'nin takip ettiğini söyledi.
LAZER IŞIĞINA CAYDIRICI CEZALAR GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
yolcu rumuzlu kisinin yazdiklarina harfi harfine katiliyorum. Ne yazikki Turk polisi ancak siradan vatandasa, ogrenciye, memura dis gecirebiliyor. Digerlerine gelince caydirici hic bir sey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolcu dogru yazmışsın.türk polis teşkilatı çok zayıf.bazen yazık diyorum giden vergilere.içlerinde ilgili işini yapanlar var ama yüzde 80 ini ne yapacaz bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
unutma o cezayı kesebilmek için önce yakalamak gerekiyor.istanbul 05 pist başı" İBB tesislerinden tutuluyor" diye defalarca rapor edildi.sonuç mu TABİKİ SIFIR.bizim polisin gücü tekel işçisine,üniversite öğrencisine yetiyor,maganda ve PKKlılara herşey serbest.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çoluk çocuk heveslenerek alıyo internetten sonra heyecan arıyo. sigara bile yakıyomuş o lazerler :d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maganda her yerde var demekki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000