13 Mart 2010, Cumartesi 15:23:33

ANLAŞMA BOZULDU!

Sindel Havacılık ve AcuWings arasındaki öğrenci değişim programının iptal edildiği duyuruldu.
  • havaciligin kalbinin attigi yer olarak hangi anlamda seattle i ornek gosteriyorsunuz anlamis degilim,boeing ucak fabrikasi orada diye bilhassa vfr sartlarda en iyi ortama sahip yerin seattle oldugunu nasil iddia edebiliyorsunuz,yillardir saettle de yasamis biri misiniz?, londradan farksiz bir iklimi oldugunu bilmiyorsunuz herhalde ,ben ucus egitimimi floridadan aldim,arizona ve texas ta alan arkadaslarimda var,ben size buralari ornek gosterebilirim ancak diger binlerce insanin bildigi uzere amerikada ucus egitimi almak konusunda bilgi sahibi oldugu uzere , saygilar
  • Kredi kartını nasıl izinsiz kullanır. Böyle bir saçma bir şey olur mu? olayın iç yüzünü bilmeden yorum nasıl yapıyorsunuz. Yazmış olmak için yazmayın!!!
  • Ya bu adamın tarkimle işi yokmuydu. Kredi kartını izinsiz kullanmak gibi bi olaya karışmıştı. Açıklama yoluyla reklam yapıyor anlaşılanç.
  • Acuwings Seattle da yerinde gidip inceleme fırsatı bulduğum bir okul. Gerçekten çok iyi, Seattle ın bence en iyi uçuş okulu. 737 lerin fabrikasının bulunduğu Renton meydanında bulunmakta. Burada uçma tecrübesi kelimelerle ifade edilemez. Havacılığın kalbinin attığı yer olan Seattle ın bu en güzel okuluna gelebilme fırsatını harcamış Sindel, yazık olmuş. Umarız ileride Türkiye'den öğrenciler okula direk olarak gelirler.

AcuWings Genel Müdürü Bahadır Acuner tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Amerika'da 6. yılını dolduran şirketimiz, AcuWings, Sindel Havacılık A.Ş. ile yapmış olduğu öğrenci değişim programını, karşı taraftan gördüğü zorluklar nedeni ile iptal etmiştir.

Bundan sonra da Türkiye’den öğrenci getirmeye devam edeceğiz. Planımız, öğrencilerin gelişlerini aracısız, doğrudan sağlanmasıdır.

Eğitim verdiğimiz süre zarfında FAA'den yapılan kontrol uçuşlarında %95 gibi yüksek oranda başarı sağlayan okulumuzda, PPL'den ATP’ye kadar her FAA lisansında eğitim verilmekte, bunun haricinde havacılık İngilizcesi kursu desteği ile de öğrencilerimizin dil sorunu yaşamaları önlenmektedir.

AcuWings olarak, kapımız Türkiye’den gelecek olan her öğrenciye sonuna kadar açık kalmaya devam edecektir.

Saygılarımla,

Bahadır Acuner
Genel Müdür
AcuWings LLC

ANLAŞMA BOZULDU!

Yorumlar

ercan ata ~ 12 yıl önce
havaciligin kalbinin attigi yer olarak hangi anlamda seattle i ornek gosteriyorsunuz anlamis degilim,boeing ucak fabrikasi orada diye bilhassa vfr sartlarda en iyi ortama sahip yerin seattle oldugunu nasil iddia edebiliyorsunuz,yillardir saettle de yasamis biri misiniz?, londradan farksiz bir iklimi oldugunu bilmiyorsunuz herhalde ,ben ucus egitimimi floridadan aldim,arizona ve texas ta alan arkadaslarimda var,ben size buralari ornek gosterebilirim ancak diger binlerce insanin bildigi uzere amerikada ucus egitimi almak konusunda bilgi sahibi oldugu uzere , saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kredi kartını nasıl izinsiz kullanır. Böyle bir saçma bir şey olur mu? olayın iç yüzünü bilmeden yorum nasıl yapıyorsunuz. Yazmış olmak için yazmayın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya bu adamın tarkimle işi yokmuydu. Kredi kartını izinsiz kullanmak gibi bi olaya karışmıştı. Açıklama yoluyla reklam yapıyor anlaşılanç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acuwings Seattle da yerinde gidip inceleme fırsatı bulduğum bir okul. Gerçekten çok iyi, Seattle ın bence en iyi uçuş okulu. 737 lerin fabrikasının bulunduğu Renton meydanında bulunmakta. Burada uçma tecrübesi kelimelerle ifade edilemez. Havacılığın kalbinin attığı yer olan Seattle ın bu en güzel okuluna gelebilme fırsatını harcamış Sindel, yazık olmuş. Umarız ileride Türkiye'den öğrenciler okula direk olarak gelirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000