23 Haziran 2009, Salı 08:29:26

Uçak seferlerinde "One Minute" artışı

Başbakan Erdoğan’ın Davos çıkışı sonrası ilgi artınca Arap havayolları da rotayı Türkiye’ye çevirdi. Kuveytli Jezeera ve BAE’li Etihad’dan sonra Katar Havayolları da seferlerini artırdı.
  • beyler bayanlar,,, paranin dini imani olmaz,, hatta dili irkida olmaz,,, onemli olan paranin nerden geldigi degil,,, nasil geldigidir,,, geri bos isler,,, bugun araplar gelir yarin avrupalilar yarindan sonrada amerikalilar gelir,,, ama para gelir,,,
  • Bir one minute çıkışıyla araplar ülkemize hücum ediyorlar yani. Bırakın bunları lütfen.
  • Keşke Arap turist sayısında artış olacağına diğer milletleri kaybetmeseydik.Bırakın Türkiyenin bütününü İstanbul Arap turist istilasından kurtulana kadar neler çekti.Dünyanın inci gerdanlığı İstanbul Boğazı panayır yerine dönmüştü.Ne yerli nede yabancı turist hatta İstanbullular Boğaza gidemez olmuşlar dı.İstanbul İstanbul olalı böyle çirkin bir görüntüye,gürültüye ve kirliliğe bürünmemişti.Bu Arap kampanyasının Türkiyeye faydasından çok zararı dokunmuştu.Değil Teşvik etmek Güney kıyılarımızı korumaya almamız gerekir. HELE BAŞTA SN.BAŞBAKANIMIZ OLMAK ÜZERE AVRUPAYA KENDİMİZİ İSPAT EDİP, A B YE GİREBİLMEK İÇİN BÜYÜK ÇABALAR GÖSTERİLEN ŞU GÜNLERDE.
  • Bu haberi Star Gazetesi'nde okuduğumda gazetenin hükümete yakın haberler yapıyor olması sebebiyle gülüp geçmiştim ama Airport Haber'de de görünce aklıma gelenleri yazmak farz oldu. Bu seferlerin başlatılmasının "One Minute" ile alakası olmadığını düşünenlerdenim. Zira, rasyonel kararların nasıl verilebileceğine dair üzerinde mutabık kalınan kriterlerden biri asla ve asla "One Minute" değildir. Kaldı ki; "One Minute" turizm açısından bırakın kazandırmayı, kaybettiren bir unsur olmuştur. İnanmayanlar gecen yıl İsrail'den gelen turist sayısı ile bu yılın turist sayısını karşılaştırsın. Bu çıkış hafif yollu onurumuzu okşamadı mı? Okşamadı dersem yalan olur ama Turizm açısından faydalı olmamıştır. Saygılarımla

Türkiye ile Arap ülkeleri arasında yoğunlaşan turistik hareket havayolu şirketlerine de yansıdı. Körfez ülkelerinden Türkiye’ye direkt uçuş yapan havayolu şirketlerinin sayısı artıyor. Düzenlenen seferlerdeki artışlar da dikkat çekiyor. Geçen yıl Kuveyt merkezli havayolu şirketi Jezeera, Kuveyt City’den İstanbul’a direkt uçuşlara başlarken, aynı havayolu şirketi önümüzdeki günlerde Antalya’dan direkt sefer koymaya hazırlanıyor.

ETIHAD BAŞLADI

Geçen ay da Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Abu Dabi’den İstanbul’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Türkiye’deki faaliyetlerini yoğunlaştıran şirketlerden biri Katar Havayolları oldu. Şirket, dün Türkiye’ye seferlerini artıracağını açıkladı. Körfez ülkelerinden doğalgaz zengini Katar hükümetine ait Katar Havayolları, Türkiye’ye haftalık 18 yeni ek sefer düzenleyeceğini bildirdi. Resmi Katar Haber Ajansı’na göre. Katar Sivil Havacılık Otoritesi başkanı Abdülaziz El Nuaymi, geçtiğimiz günlerde, Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ile Ankara’da görüştü.

ANTALYA’YA 4 EK SEFER

Havayolunun, Türk seyahat pazarındaki payını artırmayı hedefleyen anlaşmanın da bu görüşmede imzalandığı belirtildi. Ayrıca, Türkiye ve Katar arasındaki mevcut hava taşımacılık anlaşması da güncellendi. Skytrax kamuoyu yoklama şirketi tarafından ‘5 yıldızlı’ havayolu seçilen Katar Havayolları, böylece Türkiye’ye olan seferlerine haftada 18 yeni uçuş ve dört kargo seferi ekleyecek. İstanbul ve Ankara’ya ek olarak yedi sefer, Antalya’ya ise ek dört sefer düzenlenecek.

(Star)

Uçak seferlerinde "One Minute" artışı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
beyler bayanlar,,, paranin dini imani olmaz,, hatta dili irkida olmaz,,, onemli olan paranin nerden geldigi degil,,, nasil geldigidir,,, geri bos isler,,, bugun araplar gelir yarin avrupalilar yarindan sonrada amerikalilar gelir,,, ama para gelir,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir one minute çıkışıyla araplar ülkemize hücum ediyorlar yani. Bırakın bunları lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Keşke Arap turist sayısında artış olacağına diğer milletleri kaybetmeseydik.Bırakın Türkiyenin bütününü İstanbul Arap turist istilasından kurtulana kadar neler çekti.Dünyanın inci gerdanlığı İstanbul Boğazı panayır yerine dönmüştü.Ne yerli nede yabancı turist hatta İstanbullular Boğaza gidemez olmuşlar dı.İstanbul İstanbul olalı böyle çirkin bir görüntüye,gürültüye ve kirliliğe bürünmemişti.Bu Arap kampanyasının Türkiyeye faydasından çok zararı dokunmuştu.Değil Teşvik etmek Güney kıyılarımızı korumaya almamız gerekir. HELE BAŞTA SN.BAŞBAKANIMIZ OLMAK ÜZERE AVRUPAYA KENDİMİZİ İSPAT EDİP, A B YE GİREBİLMEK İÇİN BÜYÜK ÇABALAR GÖSTERİLEN ŞU GÜNLERDE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu haberi Star Gazetesi'nde okuduğumda gazetenin hükümete yakın haberler yapıyor olması sebebiyle gülüp geçmiştim ama Airport Haber'de de görünce aklıma gelenleri yazmak farz oldu. Bu seferlerin başlatılmasının "One Minute" ile alakası olmadığını düşünenlerdenim. Zira, rasyonel kararların nasıl verilebileceğine dair üzerinde mutabık kalınan kriterlerden biri asla ve asla "One Minute" değildir. Kaldı ki; "One Minute" turizm açısından bırakın kazandırmayı, kaybettiren bir unsur olmuştur. İnanmayanlar gecen yıl İsrail'den gelen turist sayısı ile bu yılın turist sayısını karşılaştırsın. Bu çıkış hafif yollu onurumuzu okşamadı mı? Okşamadı dersem yalan olur ama Turizm açısından faydalı olmamıştır. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000