04 Ekim 2014, Cumartesi 08:48:28

TÜM UÇAKLARDA İNTERNET HİZMETİ VERİLECEK

Etihad Havayolları, 24 uçaktan oluşan Boeing 777 filosunda kablosuz internet bağlantısı, mobil servislere erişim ve canlı televizyon hizmetleri sunmaya başladı. Şirket, kısa süre içerisinde tüm filosunda internet hizmeti sunulacağını duyurdu.
  • Kıllanan adam misali uçan yolcular için süper olur.Uçak 2.5 derece yattı ,öndeki yolcu yellendi , şirket bişey yapmadı vb. Yaz yazabildiğin kadar.
  • Money talks...
  • of course it will it has more money more power than any other airline Etihad / Emirates is the best and the richest simple
  • Run etihad run.

Etihad Havayolları, 24 uçaktan oluşan Boeing 777 filosunda kablosuz internet bağlantısı, mobil servislere erişim ve canlı televizyon hizmetleri sunmaya başladı. Şirketin Boeing 777 uçaklarıyla seyahat eden konuklar artık aileleri, arkadaşları ve iş çevreleriyle olan iletişimlerini uçuş boyunca da sürdürebilecek.

Etihad Havayolları, öte yandan birkaç ay içinde internet bağlantısı hizmetini 89 uçaktan oluşan yolcu uçağı filosunun tamamında sunmaya başlayacağını açıkladı. Halihazırda 28 Airbus A320, 26 A330, 11 A340 ve 24 Boeing 777 yolcu uçağı bulunan şirket; böylece tüm filosunda internet bağlantısı sunan bölgedeki ilk, dünyadaki ise ilk birkaç havayolundan biri olacak.

Etihad Havayolları'nın "Etihad Wi-Fly" olarak isimlendirdiği uçak içi bağlantı hizmetleri; Panasonic Avionics Küresel İletişim Süiti ile OnAir kabin içi bağlantı çözümünün birleşiminden oluşuyor ve kablosuz internet bağlantısı ile mobil hizmetleri ve canlı televizyon yayınını içeriyor. İnternet hizmeti kapsamında, yüksek hızlı geniş bant internete kablosuz olarak telefondan, tabletten ya da bilgisayardan bağlanılabiliyor. Mobil hizmetler kapsamında ise cep telefonuyla görüşme yapılabiliyor, mesajlaşılabiliyor ve e-posta alınıp gönderilebiliyor. Canlı televizyon yayını ise BBC World News, CNBC, CNN, euronews, Japan’s NHK World Premium, Sky News Arabia ve Sport 24 kanallarını kapsıyor.

Başlangıç fiyatı 5 ABD Doları olan uçak içi internet paketleri, kredi kartı, PayPal ya da farklı ödeme yöntemleriyle gerçekleştirilebiliyor. Mobil telefon kullanımı ise kullanıcının GSM operatörü tarafından uluslararası tarifelere göre fiyatlandırılıyor.

Etihad Havayolları, Boeing 777 filosunu; Los Angeles, Washington DC, Londra, Manchester, Dublin, Düsseldorf, Paris, Sydney, Melbourne, São Paulo, Bangkok ve Jakarta gibi uzun mesafeli destinasyonlara gerçekleştirdiği uçuşlarda kullanıyor. 

TÜM UÇAKLARDA İNTERNET HİZMETİ VERİLECEK

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kıllanan adam misali uçan yolcular için süper olur.Uçak 2.5 derece yattı ,öndeki yolcu yellendi , şirket bişey yapmadı vb. Yaz yazabildiğin kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
perfectto ~ 9 yıl önce
Money talks...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
run etihad run ~ 9 yıl önce
of course it will it has more money more power than any other airline Etihad / Emirates is the best and the richest simple

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Run etihad run.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000