25 Ocak 2011, Salı 08:41:48

JETLER EŞLİĞİNDE İNDİ

Abu Dabi-Londra seferini yapan Etihad Havayolları'na ait yolcu uçağının rotası, yolculardan birinin tehditler savurmaya başlaması nedeniyle değiştirildi. Rotası değişen uçağa Kraliyet Hava Kuvvetleri jetleri eşlik ederek indirildi.
  • arkadaşım sana içten katılıyorum. ama bir şey var ki, artık bu ülkede yukarıdaki o zorbayı yuhalamadıkça suçlu olmuyor, elini kolunu sallaya sallaya geziyorsun. ama git de bir yuh de bak o diktatör seni ne hale getiriyor. savcılığı bile takıyor peşine. berlusconi suratına heykel yiyince " vatandaşım bu, seven kadar sevmeyen de olur, normaldir " diyor. Ama bu ne yapıyor...ah güzel ülkemin başına gelenler...
  • Böyle psikopotlar, manyaklar her zaman vardır olacaktır malesef ne yapmalı hapis at içeriye 3 ay kalsın orada kendine gelir yokluk içinde hapishane arkadaşları ona eşlik eder başka çaresi yok Türkiye de böyle yapılmalı uçak içinde sorun çıkaran, cabin görevlilerini tehdit eden, bağıran çağıran, aşırı alkol alıp ortalığı yakıp yıkanlara 3 ay hapis cezası iyidir başlangıç olarak tekrar yaparsa 6 ay devam.. gerçi bizde savyı serbest bırakıyor malesef..
Etihad Havayolları'na ait A340-600 tipi Abu Dabi - Londra seferini yapan uçakta kabin memuruyla tartışan İngiliz pasaportlu yolcu tehditler savurmaya başlayınca, uçak  Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait 2 savaş uçağı eşliğinde, Londra'da bulunan Heatrow Havaalanı yerine Stansted Havaalanı'na indirildi.

Uçakta yaralanan olmazken, tehditler savurmakla suçlanan 37 yaşındaki İngiliz yolcunun tutuklandığı belirtildi.

Etihad Havayolları'nın sözcüsü de uçağın yönünün, sözkonusu yolcunun uygunsuz yorumlarda bulunması üzerine değiştirildiğini kaydetti.
JETLER EŞLİĞİNDE İNDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım sana içten katılıyorum. ama bir şey var ki, artık bu ülkede yukarıdaki o zorbayı yuhalamadıkça suçlu olmuyor, elini kolunu sallaya sallaya geziyorsun. ama git de bir yuh de bak o diktatör seni ne hale getiriyor. savcılığı bile takıyor peşine. berlusconi suratına heykel yiyince " vatandaşım bu, seven kadar sevmeyen de olur, normaldir " diyor. Ama bu ne yapıyor...ah güzel ülkemin başına gelenler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle psikopotlar, manyaklar her zaman vardır olacaktır malesef ne yapmalı hapis at içeriye 3 ay kalsın orada kendine gelir yokluk içinde hapishane arkadaşları ona eşlik eder başka çaresi yok Türkiye de böyle yapılmalı uçak içinde sorun çıkaran, cabin görevlilerini tehdit eden, bağıran çağıran, aşırı alkol alıp ortalığı yakıp yıkanlara 3 ay hapis cezası iyidir başlangıç olarak tekrar yaparsa 6 ay devam.. gerçi bizde savyı serbest bırakıyor malesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000