28 Ocak 2009, Çarşamba 07:49:58

İstanbul uçuşları başlıyor

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi merkezli Etihad Havayolları'nın Haziran itibariyle İstanbul'a uçmaya başlayacağı bildirildi.
  • Dünya rekabet dünyası... Dünyanın en kaliteli hizmetini veren havayolu şirketlerinin üst sıralarında geliyor Etihad. Yani THY için ciddi bir rakip. İzleyelim ve görelim...

Etihad Havayolları'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2 Haziran'dan itibaren Abu Dabi'den İstanbul'a haftada dört sefer yapılacak. Sefer sayısı Ekim ayında ise beşe çıkarılacak. Havayolu yönetim kurulu başkanı James Hogan, İstanbul'un 2009'da uçmaya başlayacakları ikinci yeni Avrupa şehri olduğunu ve bunun Türk pazarının kendileri için artan önemine işaret ettiğini söyledi.

Hogan, son yıllarda Emirlikler ve Türkiye arasında hızla artan ticari ilişkilere değinerek Avustralya gibi dünyanın farklı yerlerinde yaşayan Türklere yeni bir hizmet sunmayı hedeflediklerini de ifade etti. Etihad, 2009'da ayrıca Avustralya'nın Melbourne ve Yunanistan'ın Atina kentlerine uçacağını açıkladı. Etihad İstanbul'a 140 kişi kapasiteli iki sınıflı Airbus 320 model uçak ile hizmet götürecek.

İstanbul'un eklenmesiyle Etihad Havayolları'nın Avrupa'da uçtuğu şehir sayısı 13'e çıkarken tüm dünyada uçtuğu şehir sayısı ise 54'e yükseldi.
 

İstanbul uçuşları başlıyor

Yorumlar

Serap ~ 15 yıl önce
Dünya rekabet dünyası... Dünyanın en kaliteli hizmetini veren havayolu şirketlerinin üst sıralarında geliyor Etihad. Yani THY için ciddi bir rakip. İzleyelim ve görelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000