20 Haziran 2011, Pazartesi 08:44:25

ETIHAD'TAN EN ROMANTİK ÇİFTE MALDİVLER TATİLİ

Etihad’in facebook sayfası Maldivler’e uçuruyor. En romantik ziyaretçi Maldivler’e iki kişilik tatil kazanacak...
  • hadi beyler maldive kalmasin...
Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, resmi facebook sayfasının açılışını Maldivler’in başkenti Malé’ye gerçekleştireceği uçuşlara özel bir yarışmayla kutluyor.

“Cennete Kaçış” (Escape to Paradise) adı verilen yarışmanın kazananı, Etihad’ın dünyadaki 67’inci uçuş noktası Malé’ye 1 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan ilk uçuş için iki kişilik gidiş-dönüş bileti ile tüm transferleri ve SixSenses Laamu Maldives’de 4 gece tam pansiyon villada konaklamayı içeren harika bir tatil kazanacak*. 31 Temmuz 2011 tarihine kadar sürecek olan yarışmaya katılmak için adayların Etihad’ın facebook sayfası www.facebook.com/etihad.airways’e girip ne kadar romantik olduklarını belirleyecek olan anketi yanıtlaması gerekiyor.

Etihad’ın facebook sayfası şirketin filosu, uçuş noktaları ve sponsorluklarla ilgili bilgiler, fotoğraflar ve videoların yanı sıra yeni haberler, duyurular ve kampanyaları içeriyor. Sayfada ayrıca özel bir kariyer bölümü ile uçuş arama sekmesi de bulunuyor. Sayfanın kullanıcıları tartışmalara katılıp, anketleri doldurabiliyor ve Etihad’a birçok konu ve etkinlik hakkında soru iletebiliyor.
ETIHAD'TAN EN ROMANTİK ÇİFTE MALDİVLER TATİLİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hadi beyler maldive kalmasin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000