26 Eylül 2014, Cuma 11:10:52

ETIHAD'A SIRA DIŞI A380

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, teslim aldığı ilk Airbus A380 uçağı ile yeni sıra dışı kuyruk ve gövde tasarımını da tanıttı.
  • Dubai kuveyt diyen arkadaşlar. Arapları kıyas alma güzel kazık yiyolar her daim. Bizde o paranın 1000 de biri yok. Ayrıca orası 4 mevsim turist kaynıyo gittim gördüm bi kaç kez deniz ve sahiller şahane tatile gitmeni tavsiye ederim ama çok pahalı ülke söyleyeyim. Tam 2 katı hayat
  • Uçaklar sadece konuma göre gerekli oluyorsa neden Dubai - Kuveyt arasında A380 servisi var ? Ayrıca Thy max. 12 adet alır yani uçacak noktalar da sınırlı.
  • Arapta para bol
  • THY gider A380 e star alliance bo yaması yapar ancak.
  • Hocam a380 almaya kalksan 20 yıl bedava airbusa çalışırsın. Ayrıca konum itibariyle bizde dev gövdeye intiyaç yok. 350 şahane abd uçuşları için. Avrupa middle east afrika ve rusya tarafına 321 ve 737-8 yeterde artar bile. Göbekteyiz şanslıyız
  • Bi bitmediniz thy deki A380 trolleri. Gösteriş için uçak mı alınır sivri zekalılar.
  • Paran varsa kralsin
  • Guzel ve degisik olmus renkleri.. guzel bir marka yaratiyotlar.qatar ve emirates ten daha iddiali olduklari kesin.. bi gun ucariz insallah..
  • THY den de Böyle Girişimci Hamleler Bekliyoruz. 380 Marka Bir Uçak.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, teslim aldığı ilk Airbus A380 uçağı ile yeni sıra dışı kuyruk ve gövde tasarımını da tanıttı. Emirliklerin geleneksel renk ve çizgilerinden esinlenilerek yaratılan tasarımda çöl coğrafyasından ve modern Abu Dabi mimarisinden öğeler yer alıyor.

Almanya'nın Hamburg kentindeki Airbus Finkenwerder tesisinde yer alan boyama hangarından törenle çıkarılan yeni A380, Etihad Havayolları'nın yeni kuyruk ve gövde tasarımıyla yüzünü gösterdi. Törende konuşan Etihad Havayolları Başkanı ve CEO'su James Hogan şunları söyledi: "Henüz birkaç ay önce A380 uçaklarımızın kabinlerini tanıtmıştık ve şimdi bu uçaklarımızın dışarıdan nasıl görüneceğini de dünyayla paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni sıra dışı gövde ve kuyruk motiflerimiz, bizim alışılmışın dışına çıkma ve farklılık yaratma kararlılığımızın devamının bir göstergesi... Bu tasarım, geleneksel uçak dışı çizimlerinden oldukça farklı ve hem karadayken hem de havadayken diğer uçaklardan ayrışacak motifler içeriyor."

Yeni tasarım motifi, Etihad Havayolları'nın Airbus A380 ve Boeing 787 uçaklarındaki yeni kabin içi tasarımlarının da temel unsurlarını oluşturuyor ve halihazırda şirketin reklam ve broşürlerinden de konuk salonlarının (lounge) dekorasyonuna kadar tüm kurumsal markalamalarına uygulanıyor.

Etihad Havayolları'nın yüzden fazla uçaktan oluşan filosunun ve teslim alacağı uçakların tamamı, önümüzdeki üç yıl içinde yeni tasarım motifleriyle boyanacak.

Etihad Havayolları'nın ilk Airbus A380 uçağı, 27 Aralık 2014 tarihinden itibaren Abu Dabi ile Londra arasında sefer gerçekleştirecek. Şirketin, 2015 yılının başlarında teslim alacağı iki A380 uçağı da aynı rotada hizmet verecek ve böylece bu rotada günde üç uçuş gerçekleştirilmeye başlanacak. Teslim alınacak dördüncü ve beşinci A380'ler ise New York ve Sidney uçuşlarında hizmet verecek.

Etihad Havayolları 2015 yılında, dört A380 ve üç Boeing 787-9 olmak üzere yedi geniş gövdeli ve bir A320 ve altı A321 olmak üzere yedi de dar gövdeli uçak teslim alacak.

Şirket, A380 uçaklarının filosuna katılmasıyla birlikte lüks havayolu seyahatinde çığır açacak "The Residence by Etihad" konseptini de hayata geçirecek. A380 uçaklarının üst katının ön bölümünde yer alan "The Residence by Etihad" kabini; oturma odası, çift kişilik yatak odası ve duş bölmesinden oluşuyor. Ticari havacılık tarihinin ilk üç odalı süiti olan "The Residence by Etihad" kabininde, bir ya da iki kişi seyahat edebilecek ve kabin hizmetleri özel bir kişisel yardımcı tarafından sunulacak.

Etihad Havayolları'nın A380 uçaklarında ayrıca, yatırılabilir bir koltuğun yanı sıra tam boy bir yatağın bulunduğu özel süitlerden oluşan yeni First Apartments kabini ile Business Studio ve Economy Smart Seat kabinleri yer alıyor.




 

ETIHAD'A SIRA DIŞI A380

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dubai kuveyt diyen arkadaşlar. Arapları kıyas alma güzel kazık yiyolar her daim. Bizde o paranın 1000 de biri yok. Ayrıca orası 4 mevsim turist kaynıyo gittim gördüm bi kaç kez deniz ve sahiller şahane tatile gitmeni tavsiye ederim ama çok pahalı ülke söyleyeyim. Tam 2 katı hayat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 10 yıl önce
Uçaklar sadece konuma göre gerekli oluyorsa neden Dubai - Kuveyt arasında A380 servisi var ? Ayrıca Thy max. 12 adet alır yani uçacak noktalar da sınırlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arapta para bol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 10 yıl önce
THY gider A380 e star alliance bo yaması yapar ancak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adaletterazisi ~ 10 yıl önce
yaw git be sen istiyorsun diye thy 380 mi alacak cok istiyorsan kendin al
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hocam a380 almaya kalksan 20 yıl bedava airbusa çalışırsın. Ayrıca konum itibariyle bizde dev gövdeye intiyaç yok. 350 şahane abd uçuşları için. Avrupa middle east afrika ve rusya tarafına 321 ve 737-8 yeterde artar bile. Göbekteyiz şanslıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
kesinlikle katılıyorum
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi bitmediniz thy deki A380 trolleri. Gösteriş için uçak mı alınır sivri zekalılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Paran varsa kralsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aw ~ 10 yıl önce
Guzel ve degisik olmus renkleri.. guzel bir marka yaratiyotlar.qatar ve emirates ten daha iddiali olduklari kesin.. bi gun ucariz insallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MKTalya ~ 10 yıl önce
THY den de Böyle Girişimci Hamleler Bekliyoruz. 380 Marka Bir Uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tamam alıoz ~ 10 yıl önce
sırf artistlik olsun diye a 380 mi alınsın.. hadi aldılar diyelim nereye inecek yer mi kaldı ahl'de.
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
dünyanını ortasında olan bir ülkeyiz coğrafi konum nedeniyle a380 türkiye için gereksiz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000