31 Mart 2010, Çarşamba 08:23:21

Zonguldak seferleri başladı... Uçak Ankara'ya indi!

Son uçağın bir yıl önce indiği Zonguldak'a uçak seferleri yeniden başladı. Ancak Zonguldak'a giden ilk uçak Ankara'ya inebildi!
  • Hem gecikmeyle inen uçağı karşılamak için 3 saat alanda beklemiş, hem de aksaklık için Özür dilemiş. Ona kimse söylememiş herhalde meteoroloji Allah'ın işidir ve ALLAH'IN İŞİNE KARIŞILMAZZ. Avrupa'dan gelenler karşısında bu kadar ezik bir tavır almaya kimsenin hakkı yoktur. Özellikle de bir DEVLET GÖREVLİSİNİN. Bu ezik zihniyet yüzünden ileri gidemiyor bu ülke.
  • ZOR-Gİ
  • ya gene bazi arkadaslar biryerden sallayip duruyorlar... Germania nin ucuslari iptal edilmenin sebebi: IST alan SLOT vermiyor yerlilere veriliyor yani TRK, PC, TK, vs. yazik ama okadar insanlara!!! Alan demisken, TR de nerdeyse heryer Pist dolu ama ALS diye bir sistem yok Alan olmak icin bazi seylere önem vermek gerekiyor. Ucaklar insan tasiyor... saygilarimla.
  • SHGM yalnizca 1 haftalik Germania'nin slotlarini durdurmustu diye biliyorum... Yani ucuslarini tamamen yasaklamadi
  • Sayın arkadasım orada seyrüsefer cihazları yokmu ki? istersen oraya birde Zonguldaga Radar konulmalı deseydin.Ne yaparsanız yapın orası uygun bir yer degil.Havalar ısındıgında oradan ucaklar daha az yolcu ile kalkmak isteyecekler. Sonrada zarar ediyourz deyip cekilecekler.
  • En son alınan bilgilere göre GERMANIA' nın slotları iptal edilmemişmiydi SHGM tarafından...???
  • Turkiye havaalanlarinin seyrusefer aletleri ve altyapisi acilen iyilestirilmelidir.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde 1999'da açılmasına rağmen ilk ticari uçağının geçen yıl indiği Zonguldak Havaalanı'nda, ara verilen seferlere yeniden başlandı.

Seferlerin ilk gününde yoğun sis nedeniyle pisti pas geçen Duesseldorf'tan gelen uçak, 3 saat sonra alana iniş yapabildi.

Almanya'dan geçen yıl 21 Temmuz'da ilki yapılan ve kasıma kadar süren uçak seferlerinin yeniden başlamasıyla, Duesseldorf'tan Öger Türk'ün organizasyonuyla hareket eden Germania Airlines'a ait 148 kişilik uçak, Zonguldak Havaalanı'na inişe geçtiği sırada yoğun sis nedeniyle pisti pas geçti.

Bunun üzerine Ankara'ya yönelerek Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptığı bildirilen uçak, yaklaşık 3 saat sonra Zonguldak Havaalanı'na iniş yapabildi.

Saltukova Belde Belediye Başkanı Adil Düzlü ile Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, kente gelen ilk yolcuları çiçeklerle karşılayarak, aksaklıktan dolayı özür diledi.

Özşahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, salı günleri Duesseldorf, perşembe günleri ise Duesseldorf ve Dortmund'a seferlerin yapıldığını belirterek, “Haziran'da sefer sayıları artacak. Bu yıl yüksek taleple karşı karşıyayız. Kısa zamanda da iç hatlarda gelişmeler olabilir” dedi.

 

Zonguldak seferleri başladı... Uçak Ankara'ya indi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hem gecikmeyle inen uçağı karşılamak için 3 saat alanda beklemiş, hem de aksaklık için Özür dilemiş. Ona kimse söylememiş herhalde meteoroloji Allah'ın işidir ve ALLAH'IN İŞİNE KARIŞILMAZZ. Avrupa'dan gelenler karşısında bu kadar ezik bir tavır almaya kimsenin hakkı yoktur. Özellikle de bir DEVLET GÖREVLİSİNİN. Bu ezik zihniyet yüzünden ileri gidemiyor bu ülke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ZOR-Gİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya gene bazi arkadaslar biryerden sallayip duruyorlar... Germania nin ucuslari iptal edilmenin sebebi: IST alan SLOT vermiyor yerlilere veriliyor yani TRK, PC, TK, vs. yazik ama okadar insanlara!!! Alan demisken, TR de nerdeyse heryer Pist dolu ama ALS diye bir sistem yok Alan olmak icin bazi seylere önem vermek gerekiyor. Ucaklar insan tasiyor... saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM yalnizca 1 haftalik Germania'nin slotlarini durdurmustu diye biliyorum... Yani ucuslarini tamamen yasaklamadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın arkadasım orada seyrüsefer cihazları yokmu ki? istersen oraya birde Zonguldaga Radar konulmalı deseydin.Ne yaparsanız yapın orası uygun bir yer degil.Havalar ısındıgında oradan ucaklar daha az yolcu ile kalkmak isteyecekler. Sonrada zarar ediyourz deyip cekilecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
En son alınan bilgilere göre GERMANIA' nın slotları iptal edilmemişmiydi SHGM tarafından...???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turkiye havaalanlarinin seyrusefer aletleri ve altyapisi acilen iyilestirilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000