29 Eylül 2014, Pazartesi 10:40:27

TÜRKİYE'DE SKYLİNE İLE ÇALIŞACAKLAR

Sikorsky, Türkiye’de yeni bir Müşteri Servis Merkezi kurulması için Skyline ile ön anlaşma imzaladı.
  • Türkiye' de gerçekten de pırlanta gibi havacılar da var dedirten bir ekip. Yepyeni projeler, yepyeni ufuklar açacağınızdan ve başarılı olacağından kuşkumuz yok. Samimiyetiniz, ciddiyetiniz, zekanız, çalışkanlığınız ve birbirinize sadakatiniz bunların anahtarı.Tebrik ediyoruz. Sizlerin bu ülkenin havacılığının geleceğine uzanan yolda çok önemli kişiler olduğunuza inanıyoruz. Allah fesat ve art niyetlilerden korusun.
  • Skyline'ı tebrik ederim Başarıların devam olsun. Sektörde sizin gibi şirketlere gerçekten ihtiyaç var Hayırlı olsun
  • Skyline yetkisiz iş yapmaz, lütfen bir iddaa atarken ortaya dikkatli olalım
  • Yetkileri kısıtlanmadı mı sky ın.

Sikorsky, Türkiye’de yeni bir Müşteri Servis Merkezi kurulması için Skyline ile ön anlaşma imzaladı.

Sikorsky Aircraft, Türkiye’de yeni bir Sikorsky-yetkili S-76 Müşteri Servis Merkezi kurulmasına yönelik ön çalışmaların yapılması için Skyline ile ön anlaşma imzalandığını İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Sivil Havacılık fuarı İstanbul Air Show'da duyurdu.

Dünya çapında S-76 helikopterleri için 16 müşteri servis merkezi bulunan Sikorsky, Türkiye'de açmayı hedeflediği müşteri servis merkezi ile lojistik ve yedek parça envanterinde daha hızlı erişim sağlamayı hedefliyor.

Skyline CEO’su Uğur Koçoğlu ise Sikorsky ile yapılan anlaşmanın bugün ve ileride müşteri memnuniyetini artıracak stratejik bir karar olduguna inandıklarını belirrti. Skyline hali hazırda Ankara Esenboğa ve Istanbul Atatürk havalimanında bulunan hangarlarında helicopter ve uçak bakım faaliyetleri yürütüyor.

Sektörde 20.nci yılını kutlayan Skyline, toplam 50 bin saatlik helikopter ve özel jet uçuşunu başarıyla tamamlamış bir operatör olup, aynı zamanda birçok tipteki döner ve sabit kanatlı hava aracına bakım hizmeti veriyor.






TÜRKİYE'DE SKYLİNE İLE ÇALIŞACAKLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Tebrikler ~ 9 yıl önce
Türkiye' de gerçekten de pırlanta gibi havacılar da var dedirten bir ekip. Yepyeni projeler, yepyeni ufuklar açacağınızdan ve başarılı olacağından kuşkumuz yok. Samimiyetiniz, ciddiyetiniz, zekanız, çalışkanlığınız ve birbirinize sadakatiniz bunların anahtarı.Tebrik ediyoruz. Sizlerin bu ülkenin havacılığının geleceğine uzanan yolda çok önemli kişiler olduğunuza inanıyoruz. Allah fesat ve art niyetlilerden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 10 yıl önce
Skyline'ı tebrik ederim Başarıların devam olsun. Sektörde sizin gibi şirketlere gerçekten ihtiyaç var Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tj ~ 10 yıl önce
Skyline yetkisiz iş yapmaz, lütfen bir iddaa atarken ortaya dikkatli olalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yetkileri kısıtlanmadı mı sky ın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veli ~ 10 yıl önce
Onaylı Yetkileri 15.08.2014 tarihli, internet sitesine bakarsanız görebilirsiniz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000