28 Mart 2015, Cumartesi 18:04:54

SEZONUN İLK UÇAĞI ZONGULDAK'A İNEMEDİ

Zonguldak Havalimanı'na inmesi beklenen sezonun ilk uçağı, hava koşullarının elverişli olmaması nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı’na iniş yaptı.
  • Ama tek kelime ile ayıplıyorum bu uçak firmalarını. Hafta sonları bile İstanbul Çaycuma arası sefer düzenlese dünyanın parasını kazanır. otobüs firmalarında neden süründürüyorlar insanları? Bir de gönülleri Kaf dağında. Gitmezsen gitme der gibi. Ayıp ya onun için otobüs firmaları ile gitmeyi istemiyorum. Hem bizim memleket de Türkiye'den ayrı bir yer gibi en son Zonguldak için birşeyler yapılıyor. Bu da milletvekillerimizin ayıbı. Diğer illerdeki vekillerde hareket var bizimkiler uyuyor.
  • Dispatch/pilot: arkadasim ILS olan heryere kesin inilir diye bisey yok tabii .Ama bizimkiler de kesin divert ediyor onu soyluyor :) operasyon bilmeyen adamlar emir komuta zinciriyle havaalani aciyor ki tabiki bilmek zorunda degiller ama bi bak bi arastir bilim var bu dunyada bunlar allahin dedigi olur diyip ILS konulamayacak kadar daglik ve yagmur alan yere meydan aciyor bu da olabilir bak ben de ucabilirmiyim izninizle yoksa vah halimize mi dersin :)
  • Kaptan lakabı ile yazan arkadaş eğer gerçekten pilotsan vah halimize. Senin gibilere güvenip nasıl uçağa bineceğiz. Arkadaş hadi birşey bilmiyorsun sus bari de insanları uçmaktan soğutma be kardeşim. Çaycumada sokakta yürüyen herhangi birine sorsan sana o havaalanında neyin yapılıp neyin yapılamayacağını bilir. Sen tutmuş ILS olsaydı uçak inerdi diyorsun. İyi madem ILS heryere konuluyor ve her konulduğu yere de uçaklar iniyor o zaman karadeniz sahil yoluna 10 km aralıkla ILS koyalım siz de gidip inin. Yuh artık.
  • Dün Germania uçağı Zonguldak üzerinden 38.000 feet ve 324 kt. ile uçarken nereye gidiyor bu diye söylendim.Varış yeri ? ile simgeliydi.Saltukovada ,Vandaki gibi uydu desteği kullanılamazmı?
  • Dubai ile fiyat kıyaslayan arkadaş. Dubai kadar yolcun olsun senin fiyatın da düşer. Politika alanı inşa ederseniz bu kadar çalışır. İstanbul ve Ankaraya 4 saatte gidilen bir mesafede iç hatlardan verim beklemeyin.
  • Mevsimli havalani mi olur kapat gittsin benim bahce kadar büyüklü oraya ucan ucaklar tehlikeli havalani baskani almanyadan daha cok yolcu yollayin diyor nerye dubai yi fiyatina bilet satiyorlar ucaklarda inemiyor yazik cok yazik
  • Ah Zonguldak Ah Zonguldak biraz da Türkiye yatırımlarından pay alsanız o uçaklar Zonguldak havalanına ineçekti!
  • Kaptanım iyi demişsiniz ils falan diye de nasıl olacak o iş o tepe ile. Bunun mania gereksinimleri var vs. Orası olmaz ya o yalandan traşlanan tepe gidecek ya meydan...
  • Hava kosulları nedeniyle diyip havacılıkla ilgisi olmayan insanları kandırmayalım Muhtemelen Zonguldak da sadece VOR alcalması var; miniması ve gorus limiti yuksek Eger Zonguldak da ILS yaklasması olsaydı o ucak oraya inerdi Keza butun kıs Gaziantep e sabah seferi yapılamamasının sebebi de aynı Sor DHMI e; pist desen acık ama asfaltı dokmekle pist olmuyo teknolojiyi de kullancaksın ...
  • Sayin bakalim bütün ucus döneminde kac tane ucak Ankara yada Sabihaya inecek.Hava sartini bile bile kalkip Ankaraya yada baska yere iniyor.Zonguldak fiyati hep pahali yolcuya aradaki farki geri ödesinler.Yolcular sikayet edip hakkini arasin.

Zonguldak Havalimanı'na inmesi beklenen sezonun ilk uçağı, hava koşullarının elverişli olmaması nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı’na iniş yaptı.

Hava koşulları inişe uygun olmadığından dolayı, Almanya Düsseldorf uçağının Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bekletildiği, bir iki saat sonra hava koşulları düzelirse uçağın tekrar Zonguldak Havalimanı'na iniş yapacağı bilgisine ulaşıldı. Bugün itibariyle Almanya- Zonguldak arası yaz sezonu uçak seferleri başlamış ancak, havalimanında yoğun sis nedeniyle inecek olan ilk uçağın Ankara Esenboğa Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldığı ifade edildi.

Germania Hava Yollarına ait 150 yolcu kapasiteli uçakta 144 yolcu olduğu ve gidiş için de 145 yolcunun bilet aldığı öğrenildi. 

SEZONUN İLK UÇAĞI ZONGULDAK'A İNEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Mustafa ~ 8 yıl önce
Ama tek kelime ile ayıplıyorum bu uçak firmalarını. Hafta sonları bile İstanbul Çaycuma arası sefer düzenlese dünyanın parasını kazanır. otobüs firmalarında neden süründürüyorlar insanları? Bir de gönülleri Kaf dağında. Gitmezsen gitme der gibi. Ayıp ya onun için otobüs firmaları ile gitmeyi istemiyorum. Hem bizim memleket de Türkiye'den ayrı bir yer gibi en son Zonguldak için birşeyler yapılıyor. Bu da milletvekillerimizin ayıbı. Diğer illerdeki vekillerde hareket var bizimkiler uyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot: arkadasim ILS olan heryere kesin inilir diye bisey yok tabii .Ama bizimkiler de kesin divert ediyor onu soyluyor :) operasyon bilmeyen adamlar emir komuta zinciriyle havaalani aciyor ki tabiki bilmek zorunda degiller ama bi bak bi arastir bilim var bu dunyada bunlar allahin dedigi olur diyip ILS konulamayacak kadar daglik ve yagmur alan yere meydan aciyor bu da olabilir bak ben de ucabilirmiyim izninizle yoksa vah halimize mi dersin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptanmış ~ 9 yıl önce
Kaptan lakabı ile yazan arkadaş eğer gerçekten pilotsan vah halimize. Senin gibilere güvenip nasıl uçağa bineceğiz. Arkadaş hadi birşey bilmiyorsun sus bari de insanları uçmaktan soğutma be kardeşim. Çaycumada sokakta yürüyen herhangi birine sorsan sana o havaalanında neyin yapılıp neyin yapılamayacağını bilir. Sen tutmuş ILS olsaydı uçak inerdi diyorsun. İyi madem ILS heryere konuluyor ve her konulduğu yere de uçaklar iniyor o zaman karadeniz sahil yoluna 10 km aralıkla ILS koyalım siz de gidip inin. Yuh artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filyos ~ 9 yıl önce
Dün Germania uçağı Zonguldak üzerinden 38.000 feet ve 324 kt. ile uçarken nereye gidiyor bu diye söylendim.Varış yeri ? ile simgeliydi.Saltukovada ,Vandaki gibi uydu desteği kullanılamazmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dubai ile fiyat kıyaslayan arkadaş. Dubai kadar yolcun olsun senin fiyatın da düşer. Politika alanı inşa ederseniz bu kadar çalışır. İstanbul ve Ankaraya 4 saatte gidilen bir mesafede iç hatlardan verim beklemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ~ 9 yıl önce
bu doğru, bursa-İstanbul ( gerekirse bursa-ankara / bursa-izmir )arasına da küçük yerel havayollarının pervaneli mervaneli, neyle oluyorsa artık, 36 - 50 -66 -80 kişilik küçük uçaklarıyla shuttle/mekik tarzı, uçuşun olmadığı gün olmayan, halkın ihtiyaç duyduğunda elinin altında olabilen, alternatif ulaşım aramak zorunda kalmayacağı (otobüs vs), günde bir kaç kere sefer olan, bir uçağı kaçıranın "tüh yarına veya haftaya kaldık demeyeceği", hiç değilse 2-3 frekans uçuşlar geliştirilmeli. onun dışındaki tüm hallerde herkes "bize de uçuşşşşş, biz vatandaş değil miyiz?" diye bağrınır durur..
kapatin artik ~ 9 yıl önce
Mevsimli havalani mi olur kapat gittsin benim bahce kadar büyüklü oraya ucan ucaklar tehlikeli havalani baskani almanyadan daha cok yolcu yollayin diyor nerye dubai yi fiyatina bilet satiyorlar ucaklarda inemiyor yazik cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ah Zonguldak Ah Zonguldak biraz da Türkiye yatırımlarından pay alsanız o uçaklar Zonguldak havalanına ineçekti!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAAAAPTAN ~ 9 yıl önce
Kaptanım iyi demişsiniz ils falan diye de nasıl olacak o iş o tepe ile. Bunun mania gereksinimleri var vs. Orası olmaz ya o yalandan traşlanan tepe gidecek ya meydan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 9 yıl önce
Hava kosulları nedeniyle diyip havacılıkla ilgisi olmayan insanları kandırmayalım Muhtemelen Zonguldak da sadece VOR alcalması var; miniması ve gorus limiti yuksek Eger Zonguldak da ILS yaklasması olsaydı o ucak oraya inerdi Keza butun kıs Gaziantep e sabah seferi yapılamamasının sebebi de aynı Sor DHMI e; pist desen acık ama asfaltı dokmekle pist olmuyo teknolojiyi de kullancaksın ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agent ~ 9 yıl önce
Sayin bakalim bütün ucus döneminde kac tane ucak Ankara yada Sabihaya inecek.Hava sartini bile bile kalkip Ankaraya yada baska yere iniyor.Zonguldak fiyati hep pahali yolcuya aradaki farki geri ödesinler.Yolcular sikayet edip hakkini arasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000