24 Nisan 2011, Pazar 16:25:10

ESENBOĞA'YA GELEN KURYE KISKIVRAK YAKALANDI

Nijerya üzerinden Türkiye'ye gelen bir Jamaikalı'yı takibe alan Narkotik Büro polisleri, şahsı gözaltına aldı. Şahsın çekilen röntgeninde midesinde 69 kapsül kokain bulunduğu tespit edildi.
  • Jamaika bir ada ülkesi olup eskiden ingiliz sömürgesi idi sonra bağımsızlığını ilan etti. Ada karayiplerde olmaktadır, en önemli özelliği bol miktarda marijuna denilen uyuşturucu bitkisinin binlerce dönümde serbestçe yetiştirilmesi, rahat bir şekilde yabancı turistlere satılmasına bir şey denmiyor göz yumuluyor özellikle amerikalılar için onun için rahattır haplarda fazlasıyla satılır onun dışında dikkatli olunması gereken bir adadır. inglizlr adadan ayrıldıktan sonra ada uyuşturucu batığı haline geldi suç oranı arttı zatendoğru düzgün geliri olmayan sadece yabancı turistlerden elde ettiği gelir o kadar..

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Esenboğa Havaalanı'ndan giriş yapan Jamaika vatandaşı Mark M.'yi takibe aldı.

Bir süre sonra gözaltına alınan Jamaikalı muayene için hastaneye götürüldü. Burada çekilen röntgen filmlerinde Mark M.'nin midesinde bulunan kapsüller görüldü. Şahsın midesinden çıkarılan 69 kapsülde toplam 800 gram kokain ele geçirildi.

Jamaikalı Mark M., yapılan sorgusunun ardından 'Uluslararası uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, nakletmek, bulundurmak, satın almak veya kabul etmek' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. (Hürriyet)

ESENBOĞA'YA GELEN KURYE KISKIVRAK YAKALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Jamaika bir ada ülkesi olup eskiden ingiliz sömürgesi idi sonra bağımsızlığını ilan etti. Ada karayiplerde olmaktadır, en önemli özelliği bol miktarda marijuna denilen uyuşturucu bitkisinin binlerce dönümde serbestçe yetiştirilmesi, rahat bir şekilde yabancı turistlere satılmasına bir şey denmiyor göz yumuluyor özellikle amerikalılar için onun için rahattır haplarda fazlasıyla satılır onun dışında dikkatli olunması gereken bir adadır. inglizlr adadan ayrıldıktan sonra ada uyuşturucu batığı haline geldi suç oranı arttı zatendoğru düzgün geliri olmayan sadece yabancı turistlerden elde ettiği gelir o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000