25 Nisan 2011, Pazartesi 16:48:12

ESENBOĞA'DA YAKALANAN KURYE TUTUKLANDI

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda şüphe üzerine gözaltına alınan Jamaikalı Marc Antany Mcdonald'ın miğdesinde 69 kapsül içinde yutulmuş 800 gram kokain çıktı. Uyuşturucu kuryesi olarak Türkiye'ye gelen Mcdonald, tutuklandı.
  • Hangi taşı kaldırsan bugünlerde altından Pascal çıktığı için belli olmaz belki de o dur. Şaka bir yana aslında Pascal ı severim. Yine de arkadaşın yorumu sabah sabah beni çok güldürdü.
  • Ankarada jamaikalının ne işi var yaa... Direk yakalanırsın tabi :) Bob abin mi gönderdi seni yavrucum :D
  • Dikkatli bakın Pascal'ın sakal bırakmış halinin tıpkısının aynısı!! Kardeşi olsa anca bu kadar benzer, belki de ben abartıyorum, yorumlarınız ltf..

Ankara Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nden yapılan açıklamada, uluslararası uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan çalışmalar nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'nda bulunan görevliler şüphe üzerine dün 41 yaşındaki Mcdonald'ı gözaltına aldılar.

Yapılan aramada bir şey bulamayan Jamaikalının çekilen rontgeninde 69 kapsül içinde 800 gram kokaini yuttuğu anlaşıldı. Ülkesinden ilk olarak Almanya'ya oradanda Ankara aktarmalı İstanbul'a gitmek için Jamaikalının uyuşturucu kuryesi olduğu anlaşıdı. Bugün öğle saatlerinde Ankara Adliyesi'ne sevk edilen Jamaikalı, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

ESENBOĞA'DA YAKALANAN KURYE TUTUKLANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi taşı kaldırsan bugünlerde altından Pascal çıktığı için belli olmaz belki de o dur. Şaka bir yana aslında Pascal ı severim. Yine de arkadaşın yorumu sabah sabah beni çok güldürdü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ankarada jamaikalının ne işi var yaa... Direk yakalanırsın tabi :) Bob abin mi gönderdi seni yavrucum :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dikkatli bakın Pascal'ın sakal bırakmış halinin tıpkısının aynısı!! Kardeşi olsa anca bu kadar benzer, belki de ben abartıyorum, yorumlarınız ltf..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000