22 Mart 2014, Cumartesi 13:08:39

"ESENBOĞA ANKARA'YA YETMİYOR"

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziyattin Toker Ankara'ya ikinci bir havaalanı yapma vaadinde bulundu.
  • esenboğayı daha uygun kullanmak doğrudur. lakin şunu unutmayalım ki, hızlı tren hayata geçtiğinde çok da gerek kalmayacaktır. istanbuldan ankaraya giderken havalimanına varış bir saat, bir saat önce orda olucan, uçuş bir saat, havalimanından çıkıcan, bir saatte ankaraya varıan. eder 4.5 saat. tren ile 3.5 saatte gidilebilen bir yere hele ki yeni havalimanı yapmak yazıktır günahtır...
  • Zaten Esenboga sinek avliyor ne ikincisi:)) Mevcut olan havalimani Ankara kapasiteye gore cok buyuk zaten. Biraz hareket varsa o da Anadolu Jet ucuslari o kadar
  • ben simdi vucudumun hangi tarafiyla gulsem acaba...?
  • Vah zavallı vah...
  • Bence bu adam hala eski terminali hatirliyor, yeni terminalden haberi yok. Havalimani yolundaki goruntu edebiyati 90 larin soylemi. Bu adam 15 senelik bir uykudan uyanmis olabilir mi?
  • Dhmi.gov.tr istatistik sayfasına girerseniz, esenboğa ' trafiğin her yıl ortalama % 13 civarında arttığını görürsünüz. Yılda 10milyon yolcu sayısı 2013de aşıldı. 2014'de de 100bin iniş kalkış rakamı aşılacak. Fakat dış hat uçuşları ise maalesef ihmal edilmekte Sonuç olarak en iyisi esenboğa yı genişletmek çünkü böyle bir imkan var, ve genişletilmiş esenboğa 50 yıl daha yeterli olur.
  • İnsaat ya Resulullah..İnsaat yapmadan nasil hizmet edersin onu dusunun biraz da...Zehirden icecek su kalmadi,butun meralara ev yapip sattiniz.Hayvanlar ac,kuslar yuvasiz kaldi..Biraz insaf artik...
  • Agzi olan konusuyor
  • Ankara'nin ihtiyaci olan ilk etapta Paris, Londra gibi dunya merkezlerine direk ucus. Su an tum Turkiye yurtdisina ucmak icin Istanbul'a tasinmak zorunda kaliyor maalesef. Istanbul'a 3. Havalimani yapilana dek keske trafigi dagitsalardi biraz. Ankara'da kapasite yok lafi da sacma. Istanbul'daki yolcunun da %70'i transit zaten. Siyasi bir karardir Ankara'nin goz ardi edilmesi. Istanbul'un sahip olup ta Ankara'nin sahip olamadigi cografi avantaj nedir? Oldu olacak Ankara'dan Diyarbakir ucuslarini da iptal etsinler, Istanbul uzerinden ucalim.
  • Aynı şehire 1 den cok hava limanı yapmak şehre ve havacılığa yakışmaz İstanbulun başka çıkış yolu olmadığından 2. ve 3. yapılmaktadır evet 3. hava limanı da mutlaka yapılmalı AHL de kapatılmalı yanı Havacılıkta kar ancak bu şkilde olur Ankaralıya tavsiyem sakın Hava limanı yakınlarını imara açıpta sıkışmayın alan yaratın 3 adet pıst koyun 1 taneside .5.000 metre olsun bakın hava limanınız nasıl karli hala geliyor artık A380 B747 gibi Uçaklarıda TKY bünyesine almalı bizim hatrı sayılır ölcüde Hac Operasyonumuz var Hacıyı 30 -35 gün Jed de konaklamak zorunda bırakmaya 10 günde gidiş 10 günde de dönüş bitsin alınan Müsadeler de yetsin. Temel beyin Ankara için 2. hava limanı isteğini hatırlamıyorum.
Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziyattin Toker Ankara'ya ikinci bir havaalanı yapma vaadinde bulundu.

İkinci Havaalanı projesini Ankara için atılacak çok önemli bir adım olarak nitelendiren Tokar: “Mega kent Ankara'nın hava trafiğine Esenboğa Havaalanı yetmemektedir. Bunun aşılması ve uluslararası aktarma istasyonu olarak Ankara'nın seçilmesi için kentin Güney bölümüne Mega kent planı gereği 2. bir Havaalanı yapacağız" diye konuştu. 

Tokar konuyla ilgili değerlendirmesinde şu anki Havaalanı yolundaki çirkin görüntünün ise Başkent'e yakışmadığını ve Ankara'nın kimliğine zarar verdiğini vurgulayarak bu kötü manzarayı da yeşil alanlarla ortadan kaldıracağını ifade etti.

"ESENBOĞA ANKARA'YA YETMİYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

rumuz ~ 10 yıl önce
esenboğayı daha uygun kullanmak doğrudur. lakin şunu unutmayalım ki, hızlı tren hayata geçtiğinde çok da gerek kalmayacaktır. istanbuldan ankaraya giderken havalimanına varış bir saat, bir saat önce orda olucan, uçuş bir saat, havalimanından çıkıcan, bir saatte ankaraya varıan. eder 4.5 saat. tren ile 3.5 saatte gidilebilen bir yere hele ki yeni havalimanı yapmak yazıktır günahtır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görgülü ~ 7 yıl önce
Ankara YHT Garı'na gitmek 20 dk, sözde yüksek hızlı tren Ankara-İstanbul 4 saat 15 dakika,Pendik YHT Gar şehir merkezi 1-1.5 saat. Gerçekten ne gerek var ya vurun kilidi Esenboğa'ya neyimize yetmiyor tren
washington DC ~ 10 yıl önce
Zaten Esenboga sinek avliyor ne ikincisi:)) Mevcut olan havalimani Ankara kapasiteye gore cok buyuk zaten. Biraz hareket varsa o da Anadolu Jet ucuslari o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 10 yıl önce
ben simdi vucudumun hangi tarafiyla gulsem acaba...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vah zavallı vah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence bu adam hala eski terminali hatirliyor, yeni terminalden haberi yok. Havalimani yolundaki goruntu edebiyati 90 larin soylemi. Bu adam 15 senelik bir uykudan uyanmis olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rakamlar ~ 10 yıl önce
Dhmi.gov.tr istatistik sayfasına girerseniz, esenboğa ' trafiğin her yıl ortalama % 13 civarında arttığını görürsünüz. Yılda 10milyon yolcu sayısı 2013de aşıldı. 2014'de de 100bin iniş kalkış rakamı aşılacak. Fakat dış hat uçuşları ise maalesef ihmal edilmekte Sonuç olarak en iyisi esenboğa yı genişletmek çünkü böyle bir imkan var, ve genişletilmiş esenboğa 50 yıl daha yeterli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnsaat ya Resulullah..İnsaat yapmadan nasil hizmet edersin onu dusunun biraz da...Zehirden icecek su kalmadi,butun meralara ev yapip sattiniz.Hayvanlar ac,kuslar yuvasiz kaldi..Biraz insaf artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Agzi olan konusuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ankara'nin ihtiyaci olan ilk etapta Paris, Londra gibi dunya merkezlerine direk ucus. Su an tum Turkiye yurtdisina ucmak icin Istanbul'a tasinmak zorunda kaliyor maalesef. Istanbul'a 3. Havalimani yapilana dek keske trafigi dagitsalardi biraz. Ankara'da kapasite yok lafi da sacma. Istanbul'daki yolcunun da %70'i transit zaten. Siyasi bir karardir Ankara'nin goz ardi edilmesi. Istanbul'un sahip olup ta Ankara'nin sahip olamadigi cografi avantaj nedir? Oldu olacak Ankara'dan Diyarbakir ucuslarini da iptal etsinler, Istanbul uzerinden ucalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aproncu ~ 10 yıl önce
Aynı şehire 1 den cok hava limanı yapmak şehre ve havacılığa yakışmaz İstanbulun başka çıkış yolu olmadığından 2. ve 3. yapılmaktadır evet 3. hava limanı da mutlaka yapılmalı AHL de kapatılmalı yanı Havacılıkta kar ancak bu şkilde olur Ankaralıya tavsiyem sakın Hava limanı yakınlarını imara açıpta sıkışmayın alan yaratın 3 adet pıst koyun 1 taneside .5.000 metre olsun bakın hava limanınız nasıl karli hala geliyor artık A380 B747 gibi Uçaklarıda TKY bünyesine almalı bizim hatrı sayılır ölcüde Hac Operasyonumuz var Hacıyı 30 -35 gün Jed de konaklamak zorunda bırakmaya 10 günde gidiş 10 günde de dönüş bitsin alınan Müsadeler de yetsin. Temel beyin Ankara için 2. hava limanı isteğini hatırlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000