13 Mart 2009, Cuma 14:26:51

"ATA uçağının kullanımı Başbakan'ın takdirinde"

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, CHP Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal'ın soru önergesine verdiği yanıtta "ATA uçağının kullanımının Başbakan'ın takdirinde" olduğunu söyledi.
  • kendisi de demiş: 'ATA UÇAĞI '''BAŞBAKANLIK MAKAM HİZMETLERİNDE''' KULLANILMAK ÜZERE TAHSİS EDİLDİĞİNDEN...' bla bla bla... tabi recep beyin ve tüm sülale eş dost akraba oğul ıvırı zıvırı kullanabilir..nasıl olsa bunun poarası biz koyunlardan çıkıyor.. eee adam başbakanlık makam hizmetleri için kullanıyorya uçağı.. helal olsun bizim gibi koyunların cebinden çıkan vergilere... ya da acaba başbakanlık makam hizmetlerinde düğünde kutlamada gidip piyanist şantörlük yapma da var da bizim mi haberimiz yok.. aynen oğlunun onun bunun da başbakanlık hizmetleri için çalıştığını bilmediğimiz gibi.. uçak babalarının malı...!
  • Türk ulusunun parasını çalanlara arka çıkıp bu olayı doğal görenler, hiç utanmadan da Atatürk'e dil uzatmaya başladılar. Akılsızın biri Savarona yatını örnek vermek istemiş. Büyük önder öldüğü zaman Savarona yatı da içinde olmak üzere tüm varlığını TC ve onun kuruluşlarına bağışlamıştır. Aksini söylemek isteyen varsa 'Hodri meydan' Gerçekleri bilmeden ortaya sav atmak AKP ve yandaşlarının kullandığı bir yöntem olmalı.
  • TKLI yazan arkadaşa, Chp'den girmiş konuya dert edersiniz falan diye birşeyler yazılmış, Insanların dert ettiği şey, o uçağa kimin neden bindiği değil. NE AMAÇ'la binildiğidir. ßi arkadaşta mitingler gitmiyor yazmış ? Ucakla izmir'e gelir ? Tekrar BAŞBAKANLIK helikopteri gelir Aydına götürür. Tekrar Geriye Helikopterle gelir, Ucağa biner gider. Bundan öncede Izmir Mitingi için kullanıldı ? Tabiki kullanılacak tabiki binecek. Aammaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalkıpta devletin Malını kendi ŞAHSİ ve şahsına yönelik siyasi amaçlar için bizim vergimizle kullanılırsa tabiki HALK olarak tepki gösteririz !!!!
  • Başbakan ın kaderi milletin takdirinde.
  • Tabii oğullarına gemicikler aldılar ya, babaları da bunlara uçacıklar almışlardı varsın binsinler ne olacakki.Hükümet büyüklerimizin yaptıkları bizim ancak çenemizi yorar.Gerçi artık çenemizi de açanıyoruz.Onuda içimize korku salarak susturdular ya.Bindik bir kayığa gidiyoruz alamete,allah sonumuzu hayır eyleye.
  • Savarona devrinde TC öz varlıklarını kullanarak ekonomik yönden tam bağımsız güçlü ve ileri devletler arasına girme yolunu kalıcı unsurlarla yarılamıştı. Milleti millete hizmet eden, köylüsü yoktan var etmeyi öğrenen, uç noktada kendi uçağını bile yapan bir devletti. çok değil 40-50 yıl sonra o uçağı havacılık müzesinde o uçağın başında gezdiren görevli asker "ağlıyordu" çocukluğumun unutamadığım anılarındandır. İlk defa ağlayan asker görmüştüm. Tarih okuyun objektif analiz ve mukayese yapalım ve basit kodlarla düşünelim bu sırada. Borçla değirmen dönerken bize ve dünyayı kapitalizm hikayesiyle sömürme oyununun baş aktörü ingilterede çarklar nasıl dönüyor bu işler nasıl oluyor?? Son söz; ATATÜRKÜ ALLAH'a GERİSİNİ DE ATATÜRK '
  • Yorumcunun yorumunda belirttiği kişi öldüğünde nesi çıktı? Gemiciği ya da pırlantacığı mı vardı?
  • Savaronaya laf söyleyen, parti adı vererek yorum yapanlar.... İşte zihniyet bu. İşte gerikalmışlık bu. İşte şark zihniyeti bu. İşte laiklik düşmanlığı bu. İşte ülkeyi karanlığa gömmek isteyenlerin yolu bu. Neden gidip iranda vs 5. dünya ülkelerinde yaşamıyorsunuz da illa ülkeyi karanlığa gömmeye çalışıyorsunuz.
  • Arkadaşlar bilip bilmeden bana niye saldırıyosunuz. önceki yorumlarda savaronya ve Atamıza hakaret eden bir yorum vardı, editörü uyardık ve sayemizde kaldırıldı. Önceki yorumları okudunuzmu ki de benden hesap soruyosunuz, kavga bitmiş sonradan dahil oluyorsunuz, adam fitneyi attı gitti, yapmayın gaza gelmeyin, iyi takip edin mevzuyu.
  • Insan musfettesi Savarona yati zamaninda senin gibileri kovalamadigi icin hala serefli bir Cumhuriyetin icinde yasiyorsun, ama siz ne anlarsiniz hurriyetden, cumhuriyettden.... Ah yazik milyonlarca sehit verildi aciyorum degmezmis sizin gibi mahlukatlara.... hosaf meselesi sen ne kadar anlarsin

29 Mart seçimleri öncesinde Başbakan'a yönelik kamu imkanlarıyla seçim mitinglerine gittiği yönündeki eleştiriler devam ederken, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, CHP Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal'ın, Başbakanlığın ATA uçağıyla ilgili soru önergesini yanıtladı.

Ünsal, soru önergesinde Başbakan'ın 27 Aralık 2008 tarihinde saat 18.45'te Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan ATA uçağı ile İstanbul'a gidip aynı gün 22.30 sıralarında Ankara'ya geri dönüp dönmediğini sordu.

Ünsal Erdoğan'a "Basına yansıdığı kadarıyla İstanbul'a sadece sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun oğlunun düğününe katılmak için gittiğiniz doğru mu? ATA uçağı 1.1. 2008 ila 31. 12. 2008 tarihleri arasında hangi güzergahta kaç saatlik uçuş gerçekleştirdi? ATA uçağının o geceki özel seferi nedeniyle yakıt, bakım harcamaları ile personel giderlerinin toplamı ne kadardır? Özel bir ziyaret için Başbakanlığa ait olan ATA uçağını özel bir etkinliğiniz için kullanmış olmanızı etik buluyor musunuz?" sorularını yöneltti.

Ünsal'ın soru önergesine Başbakan Erdoğan adına yanıt veren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ise önergede yer alan sorulara " ATA uçağı Başbakanlık makam hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edildiğinden uçağın ihtiyaç doğrultusunda ne zaman kullanılacağı Sayın Başbakan'ın takdirlerindedir. Bu işlemler de ilgili mevzuatlar çerçevesinde yürütülmektedir" yanıtını vermekle yetindi.

"ATA uçağının kullanımı Başbakan'ın takdirinde"

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 15 yıl önce
kendisi de demiş: 'ATA UÇAĞI '''BAŞBAKANLIK MAKAM HİZMETLERİNDE''' KULLANILMAK ÜZERE TAHSİS EDİLDİĞİNDEN...' bla bla bla... tabi recep beyin ve tüm sülale eş dost akraba oğul ıvırı zıvırı kullanabilir..nasıl olsa bunun poarası biz koyunlardan çıkıyor.. eee adam başbakanlık makam hizmetleri için kullanıyorya uçağı.. helal olsun bizim gibi koyunların cebinden çıkan vergilere... ya da acaba başbakanlık makam hizmetlerinde düğünde kutlamada gidip piyanist şantörlük yapma da var da bizim mi haberimiz yok.. aynen oğlunun onun bunun da başbakanlık hizmetleri için çalıştığını bilmediğimiz gibi.. uçak babalarının malı...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk ulusunun parasını çalanlara arka çıkıp bu olayı doğal görenler, hiç utanmadan da Atatürk'e dil uzatmaya başladılar. Akılsızın biri Savarona yatını örnek vermek istemiş. Büyük önder öldüğü zaman Savarona yatı da içinde olmak üzere tüm varlığını TC ve onun kuruluşlarına bağışlamıştır. Aksini söylemek isteyen varsa 'Hodri meydan' Gerçekleri bilmeden ortaya sav atmak AKP ve yandaşlarının kullandığı bir yöntem olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TKLI yazan arkadaşa, Chp'den girmiş konuya dert edersiniz falan diye birşeyler yazılmış, Insanların dert ettiği şey, o uçağa kimin neden bindiği değil. NE AMAÇ'la binildiğidir. ßi arkadaşta mitingler gitmiyor yazmış ? Ucakla izmir'e gelir ? Tekrar BAŞBAKANLIK helikopteri gelir Aydına götürür. Tekrar Geriye Helikopterle gelir, Ucağa biner gider. Bundan öncede Izmir Mitingi için kullanıldı ? Tabiki kullanılacak tabiki binecek. Aammaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalkıpta devletin Malını kendi ŞAHSİ ve şahsına yönelik siyasi amaçlar için bizim vergimizle kullanılırsa tabiki HALK olarak tepki gösteririz !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Başbakan ın kaderi milletin takdirinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tabii oğullarına gemicikler aldılar ya, babaları da bunlara uçacıklar almışlardı varsın binsinler ne olacakki.Hükümet büyüklerimizin yaptıkları bizim ancak çenemizi yorar.Gerçi artık çenemizi de açanıyoruz.Onuda içimize korku salarak susturdular ya.Bindik bir kayığa gidiyoruz alamete,allah sonumuzu hayır eyleye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Savarona devrinde TC öz varlıklarını kullanarak ekonomik yönden tam bağımsız güçlü ve ileri devletler arasına girme yolunu kalıcı unsurlarla yarılamıştı. Milleti millete hizmet eden, köylüsü yoktan var etmeyi öğrenen, uç noktada kendi uçağını bile yapan bir devletti. çok değil 40-50 yıl sonra o uçağı havacılık müzesinde o uçağın başında gezdiren görevli asker "ağlıyordu" çocukluğumun unutamadığım anılarındandır. İlk defa ağlayan asker görmüştüm. Tarih okuyun objektif analiz ve mukayese yapalım ve basit kodlarla düşünelim bu sırada. Borçla değirmen dönerken bize ve dünyayı kapitalizm hikayesiyle sömürme oyununun baş aktörü ingilterede çarklar nasıl dönüyor bu işler nasıl oluyor?? Son söz; ATATÜRKÜ ALLAH'a GERİSİNİ DE ATATÜRK '

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumcunun yorumunda belirttiği kişi öldüğünde nesi çıktı? Gemiciği ya da pırlantacığı mı vardı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Savaronaya laf söyleyen, parti adı vererek yorum yapanlar.... İşte zihniyet bu. İşte gerikalmışlık bu. İşte şark zihniyeti bu. İşte laiklik düşmanlığı bu. İşte ülkeyi karanlığa gömmek isteyenlerin yolu bu. Neden gidip iranda vs 5. dünya ülkelerinde yaşamıyorsunuz da illa ülkeyi karanlığa gömmeye çalışıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar bilip bilmeden bana niye saldırıyosunuz. önceki yorumlarda savaronya ve Atamıza hakaret eden bir yorum vardı, editörü uyardık ve sayemizde kaldırıldı. Önceki yorumları okudunuzmu ki de benden hesap soruyosunuz, kavga bitmiş sonradan dahil oluyorsunuz, adam fitneyi attı gitti, yapmayın gaza gelmeyin, iyi takip edin mevzuyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Insan musfettesi Savarona yati zamaninda senin gibileri kovalamadigi icin hala serefli bir Cumhuriyetin icinde yasiyorsun, ama siz ne anlarsiniz hurriyetden, cumhuriyettden.... Ah yazik milyonlarca sehit verildi aciyorum degmezmis sizin gibi mahlukatlara.... hosaf meselesi sen ne kadar anlarsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000