06 Ocak 2015, Salı 21:14:16

AIR FRANCE'IN BANGKOK UÇAĞI ANKARA'YA İNDİ

Air France'a ait Paris-Bangkok seferini yapan uçak bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Ankara'ya indi.
  • Ankara başkent ve merkez olarak tercih sebebi olmuştur..captan pilotun vereceği karardir.. uçaklar son varacaklari yere giderken olasi acil durumlarda inebilecekleri ve her türlü imkani olan şehirleri ve onlarin havaalanlarini tercih ederler..
  • Aynen bende flight radar da fark etmiştim
  • Flight radardan bakildiginda ucak 23.42 itibariyle gurcistan uzerinden rotasina devam ediyor istanbul Ataturk de de trafik var marmara denizi cevresi hep turlayan thy ucaklari dolu
  • Türkiye Avrupa-Uzak Doğu uçuşlarında gerçekleştirilebilecek herhangibir acil iniş konusunda çok önemli özellikle çok yaşanmaya başlandı. KLM, Air France, Air İndia ve bir iki havayolu daha iniş yaptı
  • ohaaa adam ankara asvaltına indirmişşşşşşş kesin bilgi paylaşalım

AF166 sefer sayılı Paris-Bangkok uçağı Gürcistan hava sahası üzerindeyken rotasını Türkiye'ye çevirdi.

Bir yolcunun rahatsızlandığı belirtilirken Air France'ın Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağı Ankara Esenboğa Havalimanı'na iniş için izin istedi.

Air France uçağı az önce Esenboğa'ya indi ve sağlık ekipleri hasta yolcuya müdahale etti.

AIR FRANCE'IN BANGKOK UÇAĞI ANKARA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ankara başkent ve merkez olarak tercih sebebi olmuştur..captan pilotun vereceği karardir.. uçaklar son varacaklari yere giderken olasi acil durumlarda inebilecekleri ve her türlü imkani olan şehirleri ve onlarin havaalanlarini tercih ederler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bill ~ 9 yıl önce
Aynen bende flight radar da fark etmiştim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl ~ 9 yıl önce
Flight radardan bakildiginda ucak 23.42 itibariyle gurcistan uzerinden rotasina devam ediyor istanbul Ataturk de de trafik var marmara denizi cevresi hep turlayan thy ucaklari dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türkiye Avrupa-Uzak Doğu uçuşlarında gerçekleştirilebilecek herhangibir acil iniş konusunda çok önemli özellikle çok yaşanmaya başlandı. KLM, Air France, Air İndia ve bir iki havayolu daha iniş yaptı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX 2640 M. ~ 9 yıl önce
777/300 Trabzona inebilir ama tam dolu kalkamaz.Yakıt-yolcu-kargo'dan birini eksiltmeden havalanamaz.Yakıtı varış destinasyonuna yetecek kadar azalmışsa sorun yok.
şener şen ~ 9 yıl önce
ohaaa adam ankara asvaltına indirmişşşşşşş kesin bilgi paylaşalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden ankara ~ 9 yıl önce
olay gürcistan hava sahasında oldu flightradardan izleyebilirsiniz hatta tiflis - trabzon - yerevan buralara inemez miydi ? Yoksa ankara acil durumlar için önceden belirlenen yer olduğu için mi ankaraya kadar döndü ?
Trabzon pisti kısa ~ 9 yıl önce
Trabzon Havalimanı her ne kadar uluslararası uçuşlara açıl bir liman olsa da B777-300ER ların rahat iniş-kalkış yapabileceği bir piste sahip değil. O yüzden buraya inmemiştir. Ama Erzurum Havalimanı olabilirdi.
Ankara çünkü ~ 9 yıl önce
Muhtemelen ağır bir vaka/ zengin bir hastaydı ve en iyi sağlık yardımı alabileceği şehire gitmek istedi. Ankara'daki hastane olanakları ile saydığınız şehirdekiler kıyaslanamaz.
AFR ~ 9 yıl önce
Emirates'in 777-300ER'si iki defa emergency olarak inmişti TZX'e.Kim diyor uygun değil diye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000