26 Nisan 2014, Cumartesi 13:05:07

ERCAN'DA UNUTULMADILAR

Ercan Havalimanı'nda Dünya Pilotlar Günü nedeniyle tüm şirketlerin kokpit ekiplerine plaket ve çiçek jesti yapıldı.
  • Kaliteli olmus, Pilotlara ve kabin calisanlarina plaket verince neyin reklami olmus onu anlamadim? Olsa olsa Havayollari firmalarinin reklami olmustur. :)
  • Meydan da yolcuya oturacak yer yok. Her yeri dükkan yaptınız. Bir de kalkıp böyle reklam yapıyorsunuz. Bence hiç kamuoyuna hiç görünmeyin bari. Ercan havalimanını engelli hale getirdiniz. Bir uçak gecikme yaptımı ortalık birbirine giriyor. Oturacak yer yok çünkü.
  • Atlasjet uçmuyor mu bu meydana yahu.
  • Bu nazik davranışlarından dolayı,T&T Airport Genel Müdürü Serhat ÖZÇELİK,Genel Müdür Yardımcısı Şevki TURANLI beyfendiye çok teşekkürler ve tabikide ismini bilmedigim şilt ve çiçekleri getiren hanımefendiyede çok teşekkürler gecenin o saatinde bizi duygulandırdılar.
  • Reklam kokan hareketler bunlar. Terminal içler acısı. Yöneticiler tecrübesiz. Türkiyede iş bulamayanları toplayıp getirmişler. Yazık ercana yazık
  • Tamamen reklam.. biz orda iş görmek istiyoruz düzen istiyoruz .Ordaki zihniyet sadece daha cok parayı hızmet vermeden nasıl alabiliriz düşüncesi .Yaptıkları her yeniliğin altında kendi çıkarları var çalışana yolcuya pek bir yatırım yok..Bu benim düşüncem TAV gıbı şirket dururken bunlara verdiler ..bunlardan aldıkları parayı tav a verip iş yaptırsalar cok daha iyi olurdu ama eş dost dağıtdılar yıne yazık
  • İkinci fotodaki pgs kabin ekiplerine bakın, butun hamile olanları aynı ekibe toplamak hos degil pegasus! İnsana saygınız olsun! Hos kabin ekibi pilotlar gunune niye marmelat olmuslar tartısılır asıl duzen anadolu jet ve ikinci pgs fotosudur
  • Cok nazik davranış teşekkür ederiz
  • Ne kadar kibar. .
  • Ne kadar hayatta hep kaybetmiş , kaale alınmamış , bi baltaya sap olamamış , başarılı olamamış insan müsveddesi varsa bu sitelerde isim yazma zorunluluğu olmamasının perdesi ardına gizlenip allah ne verdiyse yazıp kişisel bastırılmış egolarını tatmin ediyor maalesef.. Havacılıktan gram anlamayan , evindeki bilgisayar sanal programlarla uçup kendini havacılıktan anlayan zanneden gariban varsa burda yayınlanan her habere bir yorum yazıp b..k atmayı kendine vazife görüyor..yüzyüze gelsen gıkını çıkartamayacak zavallılar burda adeta kahraman kesiliyorlar!! Bu kadar alcalmayin .. Bu kadar zavalli olmayin.. Birakin bilenler konussun.. Bilmiyorsaniz sorun ogrenin..yada gidin kumda oynayin !!!

Ercan Havalimanı'nda Dünya Pilotlar Günü nedeniyle tüm şirketlerin kokpit ekiplerine plaket ve çiçek jesti yapıldı.

Ercan Havalimanı işletmecisi T&T tarafından organize edilen kutlamada, havalimanına gelen tüm şirketlerin kokpit ekiplerine 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü nedeniyle çiçek ve plaket takdim ederek bu özel günleri unutulmadı.

Kendilerini oldukça memnun eden bu jest karşısında duydukları memniyeti dile getiren pilotlar, başka meydanlarda bu tür bir jest görmediklerini ifade ederek yetkililere teşekkür ettiler.







ERCAN'DA UNUTULMADILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Adnan ~ 10 yıl önce
Kaliteli olmus, Pilotlara ve kabin calisanlarina plaket verince neyin reklami olmus onu anlamadim? Olsa olsa Havayollari firmalarinin reklami olmustur. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 10 yıl önce
Meydan da yolcuya oturacak yer yok. Her yeri dükkan yaptınız. Bir de kalkıp böyle reklam yapıyorsunuz. Bence hiç kamuoyuna hiç görünmeyin bari. Ercan havalimanını engelli hale getirdiniz. Bir uçak gecikme yaptımı ortalık birbirine giriyor. Oturacak yer yok çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksik olmuş ~ 10 yıl önce
Atlasjet uçmuyor mu bu meydana yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu nazik davranışlarından dolayı,T&T Airport Genel Müdürü Serhat ÖZÇELİK,Genel Müdür Yardımcısı Şevki TURANLI beyfendiye çok teşekkürler ve tabikide ismini bilmedigim şilt ve çiçekleri getiren hanımefendiyede çok teşekkürler gecenin o saatinde bizi duygulandırdılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Reklam kokan hareketler bunlar. Terminal içler acısı. Yöneticiler tecrübesiz. Türkiyede iş bulamayanları toplayıp getirmişler. Yazık ercana yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İphone ~ 10 yıl önce
Kör gözlerle bakan sana yazık,nasıl değiştiğini göremeyen arkadasım.Sence 30 senede yapılmayanı yapmadılarmı.Tertemiz değilmi terminal herşey biraz daha düzenli ki mevcut terminal olduğundan olsa gerek yenisinde daha iyi olacagı sinyalini vermiyormu sence..Lütfen At gözlükleri cıkaralım.
Airline ~ 10 yıl önce
Pilotların bu özel günlerinin hatırlanmış olması bizleri duygulandırdı. Reklam diye nitelemek hem bizlere hem de Ercan'ın işletmecisine haksızlık olur. İşler acısı dediğiniz terminal hizmet veremez durumdaydı son 1 yılda o kadar çok iyileştirme oldu ki en azından temiz ve düzenli bir terminale sahip olduk. Yöneticiler konusunda kendilerini tanımadığınız gözüküyor hepsi de konularına hakim deneyimli insanlar.
ali ~ 10 yıl önce
Tamamen reklam.. biz orda iş görmek istiyoruz düzen istiyoruz .Ordaki zihniyet sadece daha cok parayı hızmet vermeden nasıl alabiliriz düşüncesi .Yaptıkları her yeniliğin altında kendi çıkarları var çalışana yolcuya pek bir yatırım yok..Bu benim düşüncem TAV gıbı şirket dururken bunlara verdiler ..bunlardan aldıkları parayı tav a verip iş yaptırsalar cok daha iyi olurdu ama eş dost dağıtdılar yıne yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 ~ 10 yıl önce
İkinci fotodaki pgs kabin ekiplerine bakın, butun hamile olanları aynı ekibe toplamak hos degil pegasus! İnsana saygınız olsun! Hos kabin ekibi pilotlar gunune niye marmelat olmuslar tartısılır asıl duzen anadolu jet ve ikinci pgs fotosudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tesekkur ~ 10 yıl önce
Cok nazik davranış teşekkür ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne kadar kibar. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuzuli insanlar ~ 10 yıl önce
Ne kadar hayatta hep kaybetmiş , kaale alınmamış , bi baltaya sap olamamış , başarılı olamamış insan müsveddesi varsa bu sitelerde isim yazma zorunluluğu olmamasının perdesi ardına gizlenip allah ne verdiyse yazıp kişisel bastırılmış egolarını tatmin ediyor maalesef.. Havacılıktan gram anlamayan , evindeki bilgisayar sanal programlarla uçup kendini havacılıktan anlayan zanneden gariban varsa burda yayınlanan her habere bir yorum yazıp b..k atmayı kendine vazife görüyor..yüzyüze gelsen gıkını çıkartamayacak zavallılar burda adeta kahraman kesiliyorlar!! Bu kadar alcalmayin .. Bu kadar zavalli olmayin.. Birakin bilenler konussun.. Bilmiyorsaniz sorun ogrenin..yada gidin kumda oynayin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanalpilot ~ 10 yıl önce
bütün sanal havacıları bu yorumun içine katıpta yargısız infaz yapamazsın. bu sitede kesinlikle olumsuz yorum yapmadım bugüne kadar. hatta bir kaç habere yorum yapmışımdır sadece. diğer olumsuz yorum yazan insanlarıda savunmuyorum. ama benim kızdığım nokta, her fırsatta sanal havacıları küçümsercesine yorum yapan insanlar. nerden biliyosun o kendini bilmez yorum yapanların birer sanal pilot olduğunu ? nedir bu sanal havacılarla derdiniz anlamadımki ???
sanal havacı ~ 10 yıl önce
fuzuli insanlar yorumunu yaparken kendini onlardan daha alt mertebeye konumlandırdığının farkında olmaman ilk garabetin ikincisi ise tanımladığın insanlar hiç olmazsa (seninde havacılıktan gram anlamayan tabirin ile belirttiğin gibi) cahil insanlar ve bunlar her ortamda kendini gösterirler. sen ise yorumların itibariyle okumuş gün görmüş bir profil sergilerken onlarla aynı yorum kirliliğini yarattığının farkında olmamandır. verdikleri rahatsızlık konusunda hemfikiriz ancak genellemelerin üslubun ve bilinçli bir insanmış gibi bir grubu en hafif tabiriyle ötekileştirmen bence kirlilik yaratanlardan daha büyük bir ayıp. ben şahsen sanal havacılık hobimi yıllardır sürdürüken gerçek hayattaki mesleğimde de başarılı olan ve aranan biri olarak sana şunu belirtirim ki yorumunun ilk kelimeleriyle kendi iç dünyandan bilinçaltından itiraflarda özeleştirilerde bulunmuşsun. ayrıca daha öncede yazdığım gibi editoryal filtrenin bu sitede daha aktif çalışması lazım. kalite ve seviye gitgide azalıyor.
sanal pilot2 ~ 10 yıl önce
benim sözüm sadece sana değil. burda bazı seviyesiz yorumlar yapıldığı zaman. belli kesim hemen şu sözleri söylüyor. "nerden geliyo şu sanal pilotlar ya bilgisayar başında uçak uçurmaya benzemez vs vs" gibi sanal havacıları küçümsercesine yorumlar yapıyolar. ayrıca benim havacılıktan gram anlamadığımı nerden çıkardın ? havacılık hakkında oturup konuştuktamı böyle bişey söyleyebiliyosun? bi sen ve senin gibi düşünen insanlar bilgilisiniz zaten diğerleri bilgisiz doğru ya evet !!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000