06 Temmuz 2011, Çarşamba 08:12:21

ERCAN'DA SAHTE PASAPORT YAKALANDI

KKTC Ercan Havalimanı'nda yabancı uyruklu bir kişiyi tutuklayan polis, zanlının üzerinde Fas ve Suriye’ye ait iki adet sahte pasaport buldu.
  • iste gercekler bu ama konusmak yasak cunku TC istemeyen olunsunuz malesef ne alaka
  • 1990'dan sonra T.C.'den kimlik ile giris yapanların artmasıyla suc oranı dogru orantıda arttı (Turkiye insanının bunu kendi ustune almasına gerek yok suclu tek basına sucludur, tabii egitim ve kültür onemli ama adaya cebinde 5 tl ile gelirse bir insan.... ) bu insanlar geri T.C. iade edildi %70'i sahte kimlikle giris yapdıkdan sonra yine yakalandı. ? Soruyorum simdi NEDEN PASSPORT'LA GIRIS YAPILSIN DEYINCE TURKIYE B. ELCILGI HAYIR DIYOR.. Oyle bir duruma dustuk ki burda daha dün hatay'dan 3 çocuk giris yapmalarından 1kac saat sonra 3 eve girmekten cezaevine gonderildi iade edilecekler.. 90'dan once bu durum niye boyle degildi ? Kapılarımız acık yatarken hic boyle konular yokdu ? Saglık olsun deyecegiz ama oda olmaycak..
Ercan Havalimanı’ndan sahte Fas pasaportuyla giriş yapan yabancı uyruklu bir kişi tutuklandı. Zanlının üzerinde yapılan aramada Suriye’ye ait bir başka pasaport daha çıktı. Zanlının üzerine çıkan her iki pasaportta da kendi resmini yapıştırdığı öğrenilirken, pasaport bilgilerinin başka şahıslara ait olduğu ortaya çıktı.

Önceki akşam tespit edilerek tutuklanan zanlı dün de mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede zanlı aleyhindeki iddiaları aktaran polis, zanlının Abdenasser Bourahdata adına düzenlenmiş Fas’a ait pasaporta kendi resmini yapıştırdığını ve bu pasaportla önceki akşam saat 17.00 sıralarında KKTC’ye giriş yaptığını söyledi.

6 SAAT SONRA YAKALANDI:
Alınan bir ihbar üzerine zanlının 10.00 sıralarında gözaltına alındığını belirten polis, yapılan inceleme sonucu zanlının giriş yaptığı ve üzerine kendi resminin bulunduğu pasaportun başka bir şahsa ait olduğunun ortaya çıktığını ifade etti. Zanlının üzerine yine kendi resminin bulunduğu Suriye’ye ait bir pasaport daha çıktığını kaydeden polis, bu pasaporttaki bilgilerin de başka bir şahsa ait olduğunu tespit ettiklerini belirtti.

Soruşturmanın yeni başladığını kaydeden polis, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. İddialar aktarıldıktan sonra Lefkoşa Kaza Mahkemesi zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.

(Star Kıbrıs)
ERCAN'DA SAHTE PASAPORT YAKALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
iste gercekler bu ama konusmak yasak cunku TC istemeyen olunsunuz malesef ne alaka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1990'dan sonra T.C.'den kimlik ile giris yapanların artmasıyla suc oranı dogru orantıda arttı (Turkiye insanının bunu kendi ustune almasına gerek yok suclu tek basına sucludur, tabii egitim ve kültür onemli ama adaya cebinde 5 tl ile gelirse bir insan.... ) bu insanlar geri T.C. iade edildi %70'i sahte kimlikle giris yapdıkdan sonra yine yakalandı. ? Soruyorum simdi NEDEN PASSPORT'LA GIRIS YAPILSIN DEYINCE TURKIYE B. ELCILGI HAYIR DIYOR.. Oyle bir duruma dustuk ki burda daha dün hatay'dan 3 çocuk giris yapmalarından 1kac saat sonra 3 eve girmekten cezaevine gonderildi iade edilecekler.. 90'dan once bu durum niye boyle degildi ? Kapılarımız acık yatarken hic boyle konular yokdu ? Saglık olsun deyecegiz ama oda olmaycak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000