26 Mayıs 2014, Pazartesi 15:18:19

ERCAN HAVALİMANI'NI ZİYARET ETTİLER

Karpaz Üniversitesi Havacılık Kulübü üyeleri Karter Pınarbaşı, Ercan Havalimanı, Ercan Hava Trafik Yönetim Merkezi ve Geçitkale Havalimanı ziyaret ettiler.
  • Örnek kötü olmuş. Keşke Türkiyede bir havalimanına gitselerdi. Ercanın havalimanları kategorisinde yeri belli değil. Alış veriş merkezi olmuş.
  • kibris 2 havalimanini kaldirir mi? bir liman bile zor doluyor..
  • Kesinlikle Geçitkale, yedek meydan olarak aktif hale gelmelidir. Yedek meydana her zaman ihtiyaç vardır.Acil durumlar karşında bir yedek pist birde tabiki yedek meydan olmalıdır . İzzet Derkan
  • Kabin hizmetleri bölümü öğrencilerinden birtane bile kişi yok ne alaka pilotaj deseniz daha doğru olacaktı ;)
  • Geçitkale havalimanın iniş güzergahında bulunan yüksek gerilim hatlarını oraya diken nasıl bir zihniyettir? O havalimanını da aktif hale neden getirmezler ki? Mağusa - Karpaz tarafına gidecekler orayı tercih eder. Lefkoşa - Girne tarafına gidecek olanlar Ercan'ı tercih eder. Hem rekabet olur. Fena mı olur?

Karpaz Üniversitesi Havacılık Kulübü üyeleri Karter Pınarbaşı , Ercan Havalimanı , Ercan Hava Trafik Yönetim Merkezi ve Geçitkale Havalimanı ziyaret ettiler.

Sivil Ulaştırma ve Kabin Hizmeti öğrencileri 14 Mayıs'ta Karter Pınarbaşı, 20 Mayıs'ta Ercan Havalimanı ve 23 Mayıs'ta ise Geçitkale Havalimanı'nı ziyaret ettiler. Ziyaretlerin çok faydalı olduğu işaret eden öğrenciler, bu ziyaretlerin hem sektörde iliskilerini artırdığını hemde ileriye dönük planlarına ise işık tuttuğunu söylediler.

CTATCA Başkanı İzzet Derkan, Karpaz Üniversitesi'nde akademik kariyer yapıyor hem de deneyimlerini öğrencilerle paylaşıyor.

ERCAN HAVALİMANI'NI ZİYARET ETTİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Örnek ~ 10 yıl önce
Örnek kötü olmuş. Keşke Türkiyede bir havalimanına gitselerdi. Ercanın havalimanları kategorisinde yeri belli değil. Alış veriş merkezi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
kibris 2 havalimanini kaldirir mi? bir liman bile zor doluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kesinlikle Geçitkale, yedek meydan olarak aktif hale gelmelidir. Yedek meydana her zaman ihtiyaç vardır.Acil durumlar karşında bir yedek pist birde tabiki yedek meydan olmalıdır . İzzet Derkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haberde abarti var ~ 10 yıl önce
Kabin hizmetleri bölümü öğrencilerinden birtane bile kişi yok ne alaka pilotaj deseniz daha doğru olacaktı ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
söylemek lazım ~ 10 yıl önce
Geçitkale havalimanın iniş güzergahında bulunan yüksek gerilim hatlarını oraya diken nasıl bir zihniyettir? O havalimanını da aktif hale neden getirmezler ki? Mağusa - Karpaz tarafına gidecekler orayı tercih eder. Lefkoşa - Girne tarafına gidecek olanlar Ercan'ı tercih eder. Hem rekabet olur. Fena mı olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000