04 Nisan 2011, Pazartesi 08:01:08

Ercan Havalimanı'nda uyuşturucuyla yakalandı

Ercan Havalimanı’nda 3 gram uyuşturucu ile yakalanan 35 yaşındaki kadın, pişmanlığını dile getirdi.

Ercan Devlet Havalimanı’nda önceki gün KKTC’ye giriş yaptığı esnada narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi nedeniyle üzerinde yapılan aramada yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunan Ebru Özel isimli kadın, dün mahkemeye çıkarılarak aleyhinde 3 günlük tutukluluk emri alındı.

Hintkeneviri ithali ve tasarrufu suçlarıyla ilgili aleyhinde polis soruşturması başlatılan 35 yaşındaki zanlı Ebru Özel, mahkemede söz hakkı verilmesi üzerine ilk kez böyle bir suç işlediğini ve çok pişman olduğunu söyledi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Peri Hakkı huzurunda gerçekleşen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Ahmet Varol ve zanlı Ebru Özel, şahsen hazır bulundu.

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Ali Gündüz, mahkemede iddia makamının tanığı olarak yeminli şahadet verip olguları aktardı.

Zanlı Ebru Özel 6 Mart 2011 günü yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılana dek tahkikat amaçlı olarak poliste tutuklu kalacak. (Kıbrıs Gazetesi)

Ercan Havalimanı'nda uyuşturucuyla yakalandı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000