02 Nisan 2013, Salı 15:22:46

VE ORTAKLIK START ALDI

Avustralya’nın rekabet kurumu olan ACCC’den gelen onay sonrasında iki havayolu şirketi ortak uçuşları geçtiğimiz Pazar günü başlattı...
  • quaatas çok ciddi finansal problemleri var uçuşlarını durdur azalttı emirates para var quantas uçmayacak ama emşrates onun yerine uçacak quaantas da takılacak öyle işde masrafları kısacak iç hatlarda uçar.. emirates da para var çünkü.. avustralyalılarda para yok..
  • Buldu Avustralyalılar paralı arapları... Uyanık adamlar doğrusu. Arapta adam olacak.
  • 777 300 ER max menzil 7930 nm . max ağırlıklı menzili 5500 nm...
  • THY'nin bu hatta geç kaldığını düşünüyorum. İstanbul Dubai'den daha çok bağlantı veriyor. Merakım 777-300ER'lar Sydney'e nonstop uçabilir mi?
  • Şımarık araplar
  • Tüm resimlerde Emirates Qantas' ın üzerinde buda Emiratesin Qantasdan büyük olduğu vurgulanıyor
  • net olan bir şey emirates quantası satın aldı para pompaladı bu kadar. avusturalyadaki quantaski sendikanın talepleri yüzünden financial krize giren havayolu şirketi acil taze paraya ihtiyacı vardı ve emirates bastırdı parayı satın aldı ileriki dönemlerde quantasın yönetimi tamamen emirates geçerse şaşırmayın bu kadar net söyleyeyim
  • QANTAS'ın Reklamına şu endama şu uçağa boyayı yakıştırmaya stickerın güzelliğine bakarmısınız bizim THY sembolü nedir açıklayacak olan varmı kanca bildiğin kancayı .. neyse Türklüğe dair bişi değil kızılaymıyız lan biz..bitanede yalandan lale koymuş soluk lale solmuş bilmiyorum ama Türkiyede havacılıktan önce Boyacılık sektörü önce bi gelişsin sonra uçak tamir edelim uygun mu ?
  • THY için büyük kayıp. Avusturalya seferlerini hayata geçirmek için uzunca bir süre daha düşünmesi gerekecek. Gerçi o menzilde uçak da yok henüz.
  • Qantas'ın Emirates'e satılması yakındır.

Emirates ile Qantas, tarihi ortaklıklarının resmi başlangıcını 31 Mart sabahı Sidney Limanı üzerinde bir Qantas A380 ve bir Emirates A380 uçağıyla 500 metre yükseklikte gösteri uçuşu yaparak kutladı.

Aynı gün ilerleyen saatlerde ilk ortak seferler Sidney ve Melbourne’den hareketle Dubai uluslararası merkezi üzerinden aktarmalı olarak Londra’ya yapıldı.

Yapılan açıklamada:

27 Mart’ta Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu (ACCC) tarafından onaylanan ortaklık ile iki havayolu şirketi, müşterilerine daha geniş bir uçuş ağına erişimin yanı sıra sık uçan yolculara özel avantajlar ve birinci sınıf seyahat deneyimleri sunabilecek.

Gösteri uçuşu, Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark ve Qantas CEO’su Alan Joyce tarafından Sidney Opera Evi’nden ve liman çevresine toplanan halk tarafından izlendi.

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, “Bu ortaklığın asıl gücü, dünyanın en iyi havayolu şirketlerinden ikisini bir araya getirmesinden kaynaklanıyor. Emirates yolcuları, Qantas uçuşları ve Lounge’larında alışık oldukları kalitede hizmet almaya devam edecek” dedi.

Qantas Grubu CEO’su Alan Joyce ise “Bugünden itibaren Adelaide, Brisbane, Perth, Melbourne ve Sidney’deki yolcularımız Dubai aktarmalı olarak Orta Doğu, Kuzey Afrika, Birleşik Krallık ve Avrupa’daki 65 destinasyona kolayca erişebilecek. Böylece Avrupa’daki en yoğun 10 destinasyona uçuş süresi de ortalama iki saat kısalacak” dedi.

İki havayolu, Avustralya ile Dubai arasında haftada 98 uçuş gerçekleştirecek. Havayolu şirketlerinin müşterileri ortaklığa şimdiden yoğun ilgi göstermiş durumda. Qantas’ın bu yılın ilk 9 haftasında Avrupa’dan yapılan satışları, geçen yılın aynı dönemindeki satışların altı katına çıktı.

VE ORTAKLIK START ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

camaroth ~ 11 yıl önce
quaatas çok ciddi finansal problemleri var uçuşlarını durdur azalttı emirates para var quantas uçmayacak ama emşrates onun yerine uçacak quaantas da takılacak öyle işde masrafları kısacak iç hatlarda uçar.. emirates da para var çünkü.. avustralyalılarda para yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap işi ~ 11 yıl önce
Buldu Avustralyalılar paralı arapları... Uyanık adamlar doğrusu. Arapta adam olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nonstop ~ 11 yıl önce
777 300 ER max menzil 7930 nm . max ağırlıklı menzili 5500 nm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 11 yıl önce
THY'nin bu hatta geç kaldığını düşünüyorum. İstanbul Dubai'den daha çok bağlantı veriyor. Merakım 777-300ER'lar Sydney'e nonstop uçabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EK414 ~ 11 yıl önce
Ucuyorlar
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Şımarık araplar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Subliminali Kes ~ 11 yıl önce
Tüm resimlerde Emirates Qantas' ın üzerinde buda Emiratesin Qantasdan büyük olduğu vurgulanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
Zaten Emirates'in uçağı orjinal Qantas'ın ki çin malı demi? Cidden mükemmel bir farkındalık yaratmışsın yorumunla tebrikler !!!
camaroth ~ 11 yıl önce
net olan bir şey emirates quantası satın aldı para pompaladı bu kadar. avusturalyadaki quantaski sendikanın talepleri yüzünden financial krize giren havayolu şirketi acil taze paraya ihtiyacı vardı ve emirates bastırdı parayı satın aldı ileriki dönemlerde quantasın yönetimi tamamen emirates geçerse şaşırmayın bu kadar net söyleyeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen yayınlaynz ~ 11 yıl önce
QANTAS'ın Reklamına şu endama şu uçağa boyayı yakıştırmaya stickerın güzelliğine bakarmısınız bizim THY sembolü nedir açıklayacak olan varmı kanca bildiğin kancayı .. neyse Türklüğe dair bişi değil kızılaymıyız lan biz..bitanede yalandan lale koymuş soluk lale solmuş bilmiyorum ama Türkiyede havacılıktan önce Boyacılık sektörü önce bi gelişsin sonra uçak tamir edelim uygun mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onr ~ 11 yıl önce
THY'nin sembol değil logo birzahmet öğreniverde ondan sonra yorum yapılsa daha iyi değil mi?logonun açılımnı istersen bilgi veririm.
onr'a ~ 11 yıl önce
onr, hava atmadan önce sen önce öğren. "logo" kelimesi kısaltma olmadığı için açılımı değil, anlamı olur. Logo yerine simge kelimesi de kullanılabilir. Sırf senin İngilizcesi hoşuna gidiyor diye kimse sadece logo kelimesini kullanmak zorunda değil. "Logo", "simge", "imle", "sembol" hepsi aynı şeyi ifade eder.
HPM900 ~ 11 yıl önce
THY için büyük kayıp. Avusturalya seferlerini hayata geçirmek için uzunca bir süre daha düşünmesi gerekecek. Gerçi o menzilde uçak da yok henüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b773er ~ 11 yıl önce
o menzile uçacak b773er lar mevcut
???? ~ 11 yıl önce
Qantas'ın Emirates'e satılması yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000