22 Mayıs 2009, Cuma 08:12:08

Uçakta panik yaşatan gence 18 ay ceza!

Bir yolcu uçağında, bomba paniği yaşanmasına neden olan 23 yaşındaki uçuş görevlisi, İngiliz mahkemesi tarafından 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
  • fly ınn e:okuduğunu anlamak;anladığını yorumlamak-yorumlayamamak Türkiyenin sorunu sadece size mahsus değil üzülmeyin.
  • "yolcu" başlığı ile yazan arkadaşa: "çantamda bomba var" diyenler Hakimler değil, birisi müzisyen H.S. (32) -26 Haziran 2008'de İzmir-Adana seferini yapan Sun Express uçağı-, diğeri de emekli subay M.K. (67) -03 Temmuz 2008'de Adana-İzmir seferini yapan Sun Express uçağı-! Bilmeden ahkam keserek bilgi kirliliği yaratmayalım.
  • Türkiyede "cantamda bomba var"diyene çok saygıdeğer hakim efendiler nasihatı mütakip salıveriyor(sanki yeniden yap diye teşvik ediyorken)elin gavuru buhaltı eden bedelini öder deyip hapsediyor. işte muhteşem türk adaleti.işte aradaki fark
  • Oda bu kisi icin en dogru olanini yargi vermis.Insalah örnek alinir ve bir daha benzeri olay yasanmaz.
  • THY, Emirates, Etihad, Saudia ve Qatar gibi elit şirketlerin başarılarını ve istikrarlı büyümelerini kıskananların yaptığı bir işe benziyor. Neyse, mapusta 18 ay iyi gelir böyle arkadaşlara... :D

Avustralyalı Matthew Carney, 22 Mart'ta Dubai-Londra seferini yapan Emirates Havayolları'na ait yolcu uçağının tuvaletine "Kargo bölümünde patlayıcı madde bulunabilir. Bunun için Taliban'a teşekkür borçluyuz" yazılı bir kağıt bıraktığını itiraf etmişti. Kaptan pilotun olaydan haberdar olması üzerine, uçak Londra'nın Gatwick Havalimanı'na inmiş ve yolcular derhal tahliye edilmişti. Askeri yetkililerin yaptığı aramada, söz konusu bomba tehdidinin asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Lewes Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, kağıdı tuvalete uçuş öncesinde koyduğunu itiraf eden Carney, uçağın güvenliğini tehlikeye attığı suçlamasını ise kabul etmedi. Carney, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Uçakta panik yaşatan gence 18 ay ceza!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
fly ınn e:okuduğunu anlamak;anladığını yorumlamak-yorumlayamamak Türkiyenin sorunu sadece size mahsus değil üzülmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"yolcu" başlığı ile yazan arkadaşa: "çantamda bomba var" diyenler Hakimler değil, birisi müzisyen H.S. (32) -26 Haziran 2008'de İzmir-Adana seferini yapan Sun Express uçağı-, diğeri de emekli subay M.K. (67) -03 Temmuz 2008'de Adana-İzmir seferini yapan Sun Express uçağı-! Bilmeden ahkam keserek bilgi kirliliği yaratmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyede "cantamda bomba var"diyene çok saygıdeğer hakim efendiler nasihatı mütakip salıveriyor(sanki yeniden yap diye teşvik ediyorken)elin gavuru buhaltı eden bedelini öder deyip hapsediyor. işte muhteşem türk adaleti.işte aradaki fark

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Oda bu kisi icin en dogru olanini yargi vermis.Insalah örnek alinir ve bir daha benzeri olay yasanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY, Emirates, Etihad, Saudia ve Qatar gibi elit şirketlerin başarılarını ve istikrarlı büyümelerini kıskananların yaptığı bir işe benziyor. Neyse, mapusta 18 ay iyi gelir böyle arkadaşlara... :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000