01 Ocak 2010, Cuma 08:07:16

Olay adam herşeyi anlattı

Ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, Dubai'de Emirates havayollarıyla yaşadığı krizi anlattı...
  • Neişiniz var elin arap hava yolunda thy ile uçun ..
  • Sittin sene de pişmez bu, böyle çiğ kalır, onun bunun ağzının tadını bozar...Sanki şehir hatları vapurunda seyahat ediyor, afferin ama Emirates'e, herife ne mal olduğunu hatırlatmış!!!
  • Türkiye'de emirates havayolları ile uçan yüzlerce kişi var.Bunlardan biri de benim.Bizim başımıza niye gelmiyor.Kardeşim uçuş kartına bakmadan mı oturuyorsun,kartında ekonomi yazıyorsa sen nasıl business'e oturursun.Oturamazsın kardeşim,yanlışlığı checkin'den sonra uçuş kartını aldığında görmüyorsun da oturunca mı görüyorsun.Ben yaptım oldu,yok öyle birşey,talimat yardımcınızın adına verildiyse onlar da bunu harfiyen uygularlar,bu talimatı verenin hatasıdır,uçağa bindikten sonra düzeltilemez.Kaldı ki siz baştan ekonomi bilet almışsınız,almasaydınız o zaman,upgrade'e mi güvendiniz.Aptalca bir gündem yarattınız ve seviyenizi çok düşürdünüz.Fakat reklamın iyisi kötüsü olmaz değil mi?
  • elizabeth hurley kim yahu ha buda tavşanın suyunun suyu mu hiç bir şey uçuş emniyetinin üstünde degildir bütün yolcular misafirimizdir başımızın üstünde yeri vardır ama kuralına göre gelirse başımızın üstünde dediysek tepemize de ettirmeyiz...
  • Ammada sikayet ediyor bu adam?
  • herşey bilet alana kadar. Nihat odabaşı söyledikleri doğru ise Emirates bir daha yolcu arama ha derler adama... bu sözü söyleyen AT de kendini çokk iyi bilir.
  • Madalyonun iki yüzü vardır. Gerçek ise anlatana göre değişebilir. Ne şamın şekeri ne arabın yüzü.
  • milli havayolumuzu tercih edelim.Kalkındırmayın elin havayollarını.İyiside kötüsüde bizim uçaklarımıza yönelin lütfen..

CNN Türk'te katıldığı bir programda konuşan Nihat Odabaşı, Elizabeth Hurley’in fotoğraflarını çekmek için gittiği Mauritius Adası’ndan dönüşte Dubai aktarmasında business bilet krizi yaşadığı şeklindeki haberlerle ilgili olarak "Olayın aksayış biçiminde hata var. Bu bir business skandalı değil. Ben buisenes'a oturamadığım için havaalanında millete bağırmadım. Öyle bir şey yok" diye konuştu.

Ünlü fotoğrafçı, biletinin zaten ekonomi olduğunu belirterek biletin Türkiye'deki Emirates tarafından upgrade edildiğini ancak kendisinin değil asistanının biletinin upgrade edildiğini belirtti.

Uçağa binmeden önce bu durumu düzeltmek istediklerini ancak bir şey yapılamayacağının kendilerine söylendiğini belirten Odabaşı, uçakta yer değiştirip değiştiremeyecekleri konusunda da yarım yamalak cevap aldığını söyledi. Uçak korkusu olduğunu ve kalkış sırasında hostesten yardım istediğini ancak hostesin kendisine "Sizin biletiniz business, nasıl yer değiştirirsiniz, arkaya geçin lütfen" dediğini anlatan Odabaşı, "Bütün sorunlar güzel yüzle, diyalogla halledilebilir. Büyütmemek için ekonomiye geçtim ama onlar gayet sertler. 'Uçuşu tehlikeye atıyorsunuz yer değiştirerek'. Nasıl bir tehlike yer değiştirerek onu da bilmiyorum" diye konuştu.

Odabaşı, bir havayolunu 2 personel yüzünden değerlendirmek istemediğini ifade ederek "Sizin bin tane kanalınız olabilir orada, DVD yayınlarınız, muhteşem yemekleriniz olabilir ama önemli olan güleryüz ve kapıda göstereceğiniz verecekleri güven hissi" dedi.

Televizyon Gazetesi

Olay adam herşeyi anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Neişiniz var elin arap hava yolunda thy ile uçun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sittin sene de pişmez bu, böyle çiğ kalır, onun bunun ağzının tadını bozar...Sanki şehir hatları vapurunda seyahat ediyor, afferin ama Emirates'e, herife ne mal olduğunu hatırlatmış!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'de emirates havayolları ile uçan yüzlerce kişi var.Bunlardan biri de benim.Bizim başımıza niye gelmiyor.Kardeşim uçuş kartına bakmadan mı oturuyorsun,kartında ekonomi yazıyorsa sen nasıl business'e oturursun.Oturamazsın kardeşim,yanlışlığı checkin'den sonra uçuş kartını aldığında görmüyorsun da oturunca mı görüyorsun.Ben yaptım oldu,yok öyle birşey,talimat yardımcınızın adına verildiyse onlar da bunu harfiyen uygularlar,bu talimatı verenin hatasıdır,uçağa bindikten sonra düzeltilemez.Kaldı ki siz baştan ekonomi bilet almışsınız,almasaydınız o zaman,upgrade'e mi güvendiniz.Aptalca bir gündem yarattınız ve seviyenizi çok düşürdünüz.Fakat reklamın iyisi kötüsü olmaz değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
elizabeth hurley kim yahu ha buda tavşanın suyunun suyu mu hiç bir şey uçuş emniyetinin üstünde degildir bütün yolcular misafirimizdir başımızın üstünde yeri vardır ama kuralına göre gelirse başımızın üstünde dediysek tepemize de ettirmeyiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ammada sikayet ediyor bu adam?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herşey bilet alana kadar. Nihat odabaşı söyledikleri doğru ise Emirates bir daha yolcu arama ha derler adama... bu sözü söyleyen AT de kendini çokk iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Madalyonun iki yüzü vardır. Gerçek ise anlatana göre değişebilir. Ne şamın şekeri ne arabın yüzü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
milli havayolumuzu tercih edelim.Kalkındırmayın elin havayollarını.İyiside kötüsüde bizim uçaklarımıza yönelin lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000