17 Mayıs 2011, Salı 08:03:21

KAHİRE EMIRATES'TEN SORULACAK...

Artan talebi karşılamak isteyen Emirates Kahire'ye olan sefer sayısını artırdı...
  • 1 saatlik 2 saatlik uçuşlara boeing 777, veya airbus 330 koyarak havasını atıyor ama 2 sene önce de girdiği ekonomik krizden çok zor çıktı satılıyordu nerdeyse etihad satın alacaktı, başka bir şekilde sıcak para buldular.. airbus 320, 319 boeing 737 lerin uçacağı noktalara adamlar dev uçakları sefere koyuyorlar yakıtın çok ucuz olduğu ayrıca para sıkıntısının olmadığı bir şehrin havayolu şirketi, reklam ve pazarlamada harcanan paranın haddi hesabı yok normal tabi aşırı şişirme çok yapılıyor..
  • parayı veren düdüğünü çaldırıyor
  • emirates neden şişiriliyor!! thy emırates bin kat daha ıyı firma...
  • airportun emirates hayranlığını anlamakta zorluk çekiyorum.
Dubai – Kahire rotası için artan talebi karşılamak için Emirates haftanın beş günü günde iki defa yapılacak uçuşlarla uçuş sayısını 12’ye çıkardı.

Airbus A330-200 tipi uçaklarla Kahire'ye sefer düzenleyen Emirates, burada oluşan talebi karşılamak ve kalitesini de sunduğu hizmetle pekiştirmek istiyor. Premium hizmet sunan Dubai merkezli şirket, yolcuların talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini açıkladı.
KAHİRE EMIRATES'TEN SORULACAK...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
1 saatlik 2 saatlik uçuşlara boeing 777, veya airbus 330 koyarak havasını atıyor ama 2 sene önce de girdiği ekonomik krizden çok zor çıktı satılıyordu nerdeyse etihad satın alacaktı, başka bir şekilde sıcak para buldular.. airbus 320, 319 boeing 737 lerin uçacağı noktalara adamlar dev uçakları sefere koyuyorlar yakıtın çok ucuz olduğu ayrıca para sıkıntısının olmadığı bir şehrin havayolu şirketi, reklam ve pazarlamada harcanan paranın haddi hesabı yok normal tabi aşırı şişirme çok yapılıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
parayı veren düdüğünü çaldırıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
emirates neden şişiriliyor!! thy emırates bin kat daha ıyı firma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
airportun emirates hayranlığını anlamakta zorluk çekiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000