09 Nisan 2008, Çarşamba 19:28:47

Hindistan uçuşları arttırılıyor

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates Hindistan’da Yeni Delhi uçuşlarını günde iki sefere çıkarıyor. Havayolu aynı zamanda Ahmedabad uçuşlarına haftada iki sefer ekleyerek Hindistan’a düzenlediği haftalık uçuş sayısını toplamda 108’e çıkarıyor.

Emirates Havayolu Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri düzenlediği Yeni Delhi uçuşlarına 30 Mart 2008 tarihinde günde birer sefer daha ekleyecek. Havayolu, uçuş ağının genişlemesinin ikinci ayağı olarak, 2 Temmuz 2008 tarihinden itibaren de Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri bu rotasına üç yeni uçuş daha ekleyecek.

Emirates Havayolu ek uçuşları üç sınıf konfigürasyonlu Boeing 777-200 ve Airbus A330-200 uçakları ile gerçekleştirecek. Havayolu bu yeni ek uçuşlarla her istikameti için haftada 1800’ün üzerinde oturma ve 120 ton üzerinde kargo kapasitesine sahip olacak.

Emirates Havayolu 30 Mart 2008 tarihinde Hindistan’ın en önemli merkezlerinden Ahmedabad seferlerine de haftada iki sefer daha ekliyor. Böylece Havayolu’nun Ahmedabad’a düzenlediği sefer sayısı haftalık sekize çıkıyor. Havayolu bu yeni seferleri iki ve üç sınıf konfigürasyonlu Airbus A330-200 uçakları ile gerçekleştirecek.

Emirates mevcut Hindistan uçuşlarını geliştirmeye devam ediyor. Ödüllü havayolu şirketi geçtiğimiz günlerde Hindistan’ın önemli noktalarından biri olan Kozikod’a (Kalikat) haftada altı sefer uçmaya başlayacağını açıkladı.

1 Temmuz 2008 tarihinde başlayacak Kozikod uçuşuyla Emirates’in Hindistan’daki uçuş noktası sayısı 10’a ulaşacak. Bu ek uçuşlar 2007 yılı yaz ve kış aylarında arttırılan Mumbai, Chennai, Cochin ve Haydarabad uçuşlarının devamı niteliğinde.

Emirates Havayolu şu anda Hindistan’da dokuz noktaya haftada 99 uçuş düzenliyor.

Hindistan uçuşları arttırılıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000