20 Mart 2017, Pazartesi 09:14:28

En itibarlı havayolu Emirates oldu

Özellikle lükste sınırları zorlamasıyla tanınan ve bu konuda diğer havayollarına açık ara önde olan Emirates bu uçuşunda First Class’ı uygulamayacak.
  • Arkadaşlar arap havayollarında kar söz konusu değil. Para bol harcıyor. Aklı başında uluslararası şirketlerle arapları kıyaslamayın. Yanlış yaparsınız.
  • THY' nin bu listede yer alması her gerçek Türk vatandaşını gururlandıracaktır, bu bir gerçektir.. Ama şu an başladığı nokta ile geldiği nokta çok farklıdır.Nedeni siyasettir, gırtlağına kadar siyaset çirkefine batarak işe aldığı torpilli elemanları ile, tecrübeli olanları " bizden değiller" diye işten çıkartması ile, uçağı kaliteli bir ulaşım aracı olmaktan ziyade yolcuya "Uçan Lokanta" da yol alıyormuş, kabin ekiplerini de garson-komi muamelesine layıkmış hissini veren Şark kafası yaklaşımı ile, temizlik ve yeterli kabin içi bakımdan uzak, çalışmayan tuvaletleri, suyu çekmeyen lavaboları ile, yüklediği gazetelerde, dergilerde bile yandaşlık çizgisinde erişilmez boyutlara çıkışı ile, ileriye dönük planlamaları ile eldeki mevcut iş grubunun uyumsuzluğu neticesi her olağandışı durumda kriz yönetiminde dibe vuruşu ile NE YAZIKKİ bu tarz itibarlı listelerde yer alamamaktadır.. Şimdi ilgililere sorsak; " Önemli bir liste değil, onu yapanlarda kim oluyor?" falan gibi cümleler duyarız.. Hiç özeleştiri olmaksızın.. Biraz utanma olmalı..
  • Yorumlara bakıyorum thy ismi yokdiye birileri ziltakıp oynuyor. Hainlik kana işlemiş thy 15 yıl öncesi otobüs firması gibiydi 15yılda bukadar güzelleşti bu hızla 5 yıl içinde zirveye oynar. Biz gururluyuz siz nankör sünüz.
  • OLucak tabbi heriflerde kalite var kabin elemanlari dört dörtlük THY ucuyoruz bir karis somak sanki bedava ucuyoruz!!! Uniformalarina bur THY ekiplerinin bakin ütü yapmaktan sinliyor gömlekler cikiyor ya tabbi isteriz THY olsun getcekci olalim kabin kalite diye birsey yok Türkiyede hep yapmacik. Kuzura bakmayin ama dogrusu son pgt ucusunda steward almis yarim ekmek kabinde agsinda ya pes....
  • Birinci yada ikinci olsun. Benim gozumde thy dunyanin en iyi havayolu.
  • Görünen o ki itibarsızlaştırılan sadece Türkiye değil, onun milli havayoluna da. Burada da çalıyor çingene oynuyor havaları var. THY ciler her fırsatta kendilerini nimetten sayan yorumlar yapıyor.
  • thy ilk 2500 e girmiş:))))))))))))
  • Haniymiş Thy ?? :)
  • Kime göre itibar, neye göre itibar? Sonunda arap, yine arap!
  • Delta, Virgin, Air France-KLM, British, Emirates girdi demişsiniz sadece 4 havayolu demişsiniz

Reputation Institute (RI) tarafından düzenli olarak yapılan ölçümlerle Global İtibar Endeksi 100 açıklandı.

Sıralamaya sadece 4 havayolu girerken, uçak üretici Boeing 49’ncı sırada, Airbus ise itibar sıralamasın da 51’nci olarak yer aldı.

Havayollarının itbar sıralamasıysa şöyle: Delta 97’nci, Virgin 78’nci, Air France-KLM 77’nci ve British Airways 56’ncı sırada yer alırken havayolları arasında itibarın en tepesine 42’nci olarak Emirates oturdu.

En itibarlı havayolu Emirates oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Arap ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar arap havayollarında kar söz konusu değil. Para bol harcıyor. Aklı başında uluslararası şirketlerle arapları kıyaslamayın. Yanlış yaparsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İTİBAR VE GÖRÜNÜM ~ 7 yıl önce
THY' nin bu listede yer alması her gerçek Türk vatandaşını gururlandıracaktır, bu bir gerçektir.. Ama şu an başladığı nokta ile geldiği nokta çok farklıdır.Nedeni siyasettir, gırtlağına kadar siyaset çirkefine batarak işe aldığı torpilli elemanları ile, tecrübeli olanları " bizden değiller" diye işten çıkartması ile, uçağı kaliteli bir ulaşım aracı olmaktan ziyade yolcuya "Uçan Lokanta" da yol alıyormuş, kabin ekiplerini de garson-komi muamelesine layıkmış hissini veren Şark kafası yaklaşımı ile, temizlik ve yeterli kabin içi bakımdan uzak, çalışmayan tuvaletleri, suyu çekmeyen lavaboları ile, yüklediği gazetelerde, dergilerde bile yandaşlık çizgisinde erişilmez boyutlara çıkışı ile, ileriye dönük planlamaları ile eldeki mevcut iş grubunun uyumsuzluğu neticesi her olağandışı durumda kriz yönetiminde dibe vuruşu ile NE YAZIKKİ bu tarz itibarlı listelerde yer alamamaktadır.. Şimdi ilgililere sorsak; " Önemli bir liste değil, onu yapanlarda kim oluyor?" falan gibi cümleler duyarız.. Hiç özeleştiri olmaksızın.. Biraz utanma olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Oncelikle cogunlugun aksine populist, saldirgan, mantik disi ifadeler kullanmadan aciklama yapmaniz cok guzel. Diger yandan tespitlerniz tamamen dogru
B777 ~ 7 yıl önce
BAŞLANGIÇ NOKTASI SERDE KISKANÇLIK SON NOKTASI "YEDİĞİNİZ KABA PİSLEMEYECEKSİNİZ"
Doğru ~ 7 yıl önce
Yorumlara bakıyorum thy ismi yokdiye birileri ziltakıp oynuyor. Hainlik kana işlemiş thy 15 yıl öncesi otobüs firması gibiydi 15yılda bukadar güzelleşti bu hızla 5 yıl içinde zirveye oynar. Biz gururluyuz siz nankör sünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
Bizde üzülüyoruz ama gerçekçi olmak lazım. THYnin yerde yatan uçaklarından haberiniz yok herhalde. Devletin izlediği dış politika yüzünden turizm çöktü. Kavgalı olmadığımız ülke kaldı mı? Kavga da bi yere varsa, en son yine özür dileyen biz oluyoruz.
Thy ~ 7 yıl önce
OLucak tabbi heriflerde kalite var kabin elemanlari dört dörtlük THY ucuyoruz bir karis somak sanki bedava ucuyoruz!!! Uniformalarina bur THY ekiplerinin bakin ütü yapmaktan sinliyor gömlekler cikiyor ya tabbi isteriz THY olsun getcekci olalim kabin kalite diye birsey yok Türkiyede hep yapmacik. Kuzura bakmayin ama dogrusu son pgt ucusunda steward almis yarim ekmek kabinde agsinda ya pes....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay ~ 7 yıl önce
Dinime kufreden musluman olsa derler ya hani surda Turk hostes begenmeyen gorgusuz yolcuda yorum yapmasa.Yahu bu ulkede hangi isin ciddiye alindigini,toplumun hangi kesiminde medeniyet kurallarina uyuldugunu gordun.30 yil avrupada yasayip bir gram medeniyet ogrenemeyen onu kendine haram sayan bir millet bu! Sen nerde yasiysnda koooskoca emirates le thy hostesini kiyasliysn.Ha konu guzellik,boy possa malzeme belli:D Valla cok komik insanlar var :D
B ~ 7 yıl önce
Birinci yada ikinci olsun. Benim gozumde thy dunyanin en iyi havayolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c ~ 7 yıl önce
Oo sıkıntı yok o zaman. Süper. Şirket kar açıklar 2018'de hemen. Ne de olsa senin gözünde en iyi havayolu. Daha ne olsun. şak şak şak şak...
TiğKey ~ 7 yıl önce
Görünen o ki itibarsızlaştırılan sadece Türkiye değil, onun milli havayoluna da. Burada da çalıyor çingene oynuyor havaları var. THY ciler her fırsatta kendilerini nimetten sayan yorumlar yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy? ~ 7 yıl önce
thy ilk 2500 e girmiş:))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Haniymiş Thy ?? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xyz ~ 7 yıl önce
Hayırdır pek bi sevinmiş gibisiniz. Gerçekten inanamıyorum ya!!
Kpt ~ 7 yıl önce
Kime göre itibar, neye göre itibar? Sonunda arap, yine arap!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Arap değil ... Arap sermayeli İngiliz şirketi....:)
Bu nasıl sayma ~ 7 yıl önce
Delta, Virgin, Air France-KLM, British, Emirates girdi demişsiniz sadece 4 havayolu demişsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000