26 Nisan 2010, Pazartesi 16:16:11

EMIRATES'TEN TÜRBÜLANS AÇIKLAMASI

Emirates, Koçi seferi sırasında yaşanan türbülans olayıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte Emirates'in açıklaması...
  • iyiki thy de olmadı böle bişi off ne boş yorumlar yazılırdı:)
  • Öncelikle olarak kimsenin ölmemesi ve ciddi yaralanma olmaması sevindirici haber. Bundan çıkan sonuç pilot kalkışdan sonra kemer ikaz ışıklarını sönderse dahi bu olayda pilot ikaz ışıkları yakıyor ne olursan olsun kemerleriniz devamlı olarak bağlı tutunuz biz türk milleti kemere karşı allerjimiz vardır araba da takmayız ama insanın hayatı kurtuluyor. Uçakta devamlı olarak kemerler bağlı olsun. Olası türbülans da koltuktan fırlamak başı tavana çarpmak ciddi yaralanmalara ve hatta ölümlere sebep olabilir..
  • evet kabin ekibine ne oldu acaba.. inşallah yaralanan olmamış diyeceğim ama zor ihtimal.. malum..2
  • yolcular kabin memurunun insan olduğunu asla düşünmez onlara göre HOSTES yemez içmez uyumaz en önemliside asla yorulmaz bide ne yaparsa yapsın yolcuya kesinlikle yaranamaz..herkese emniyetli uçuşlar (CA)
  • kabin ekibine ne oldu ?? deri koltuklarda kemeri baglı oturan yolcular yaralanıyorsa koridorda guvensiz gezenlerin durumu ne olmustur acaba.. birde yolcular idrak etse onların insan oldugunu
Dubai – Koçi seferini yapmakta olan EK530 sefer sayılı Emirates uçağı 35.000 feet yükseklikteyken şiddetli bir hava türbülansına girmiştir. Olay sırasında uçak 200 foot irtifa kaybetmiştir.

Uçakta bulunan 350 yolcudan 20 tanesi hafif yaralanmıştır. Uçak güvenli bir şekilde inişini gerçekleştirmiş ve pilotun talebi üzerine sağlık görevlileri iniş alanında gelerek gerekli tedavileri gerçekleştirmiştir. Uçak türbülansa girmeden önce “Lütfen kemerlerinizi bağlayınız” ikaz lambaları yanmıştır.

Emirates yolcularının ve çalışanlarının güvenliğine en yüksek derecede önem vermektedir.
EMIRATES'TEN TÜRBÜLANS AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
iyiki thy de olmadı böle bişi off ne boş yorumlar yazılırdı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle olarak kimsenin ölmemesi ve ciddi yaralanma olmaması sevindirici haber. Bundan çıkan sonuç pilot kalkışdan sonra kemer ikaz ışıklarını sönderse dahi bu olayda pilot ikaz ışıkları yakıyor ne olursan olsun kemerleriniz devamlı olarak bağlı tutunuz biz türk milleti kemere karşı allerjimiz vardır araba da takmayız ama insanın hayatı kurtuluyor. Uçakta devamlı olarak kemerler bağlı olsun. Olası türbülans da koltuktan fırlamak başı tavana çarpmak ciddi yaralanmalara ve hatta ölümlere sebep olabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet kabin ekibine ne oldu acaba.. inşallah yaralanan olmamış diyeceğim ama zor ihtimal.. malum..2

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcular kabin memurunun insan olduğunu asla düşünmez onlara göre HOSTES yemez içmez uyumaz en önemliside asla yorulmaz bide ne yaparsa yapsın yolcuya kesinlikle yaranamaz..herkese emniyetli uçuşlar (CA)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kabin ekibine ne oldu ?? deri koltuklarda kemeri baglı oturan yolcular yaralanıyorsa koridorda guvensiz gezenlerin durumu ne olmustur acaba.. birde yolcular idrak etse onların insan oldugunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000