23 Mart 2009, Pazartesi 15:50:40

Emirates'ten teknolojik atılım

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Terminal 3 Business Class Lounge’ta eşsiz teknoloji ve eğlence köşesi e-zone’u yolcuların hizmetine açtı.
  • Arap merakı heryere bulaşmış. Sürekli bir arap havayolu reklamı
  • Adamlar arapta olsa isi biliyor. Kuyrugu surttu hemen bir PR operasyonu. Bravo.

Heyecan verici ve kişiye özel teknolojileri içeren e-zone “Dubai İnnovasyon Labarotuar”ında Microsoft Gulf işbirliğiyle geliştirildi ve Xbox 360 ve bazı Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde satışa çıkacak en son Microsoft Surface™ bilgisayarlarını içeriyor. Surface; Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Hollanda, Katar, İspanya, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri ve İngiltere’de kullanılacak.

e-zone her yaştan kullanıcı için elverişli ve  en son Microsoft Surface™ bilgisayarları da dahil olmak üzere değişik teknolojileri içeriyor. Microsoft Surface™ mouse, klavye gibi engelleyici sezgisel programlama aygıtlarını ortadan kaldırıyor ve kullanıcılara doğal dokunma yoluyla bilgisayar kullanma imkanı sunuyor. Microsoft Surface™ üzerine yerleştirilen objeleri tanıyabiliyor. Dijital kameralar, kablosuz telefonlar tanınıyor ve iletişim cismi gibi işlem görüyor.

Emirates, Microsoft Gulf and Infusion Development; Business Class Lounge’ta bulunan üç Microsoft Surface™ bilgisayarları için bir çok yaratıcı bilgisayar uygulamaları geliştirdi. Bu uygulamalar Attract, Destinasyon Rehberi, Fotoğraf Albümü ve Paint uygulamalarını içeriyor. Bu uygulamaların hepsi her kullanıcıya özel deneyim imkanı sunuyor.

•Attract: Yolcuları Microsoft Surface™’ı dokunarak tanımalarını sağlayan hafif dalgalı bir havuz.

•Destinasyon Rehberi: Bu yeni uygulama EMIRATES’e özel ve müşterilerin hareketli üç boyutlu dünya ile etkileşime girmesini sağlıyor. Müşteriler Microsoft Sanal Dünya platformunda kurulmuş bu seçenek ile dünya üzerindeki herhangi bir destinasyona zum yapabiliyor ve genel destinasyon bilgileri ve fotoğraflarını görebiliyor. Ayrıca bu bölüm EMIRATES’in geniş uçuş ağında yer alan destinasyon bilgilerini de içeriyor.

•Fotoğraf Albümü: EMIRATES’in fotoğraf albümde çeşitli uçak, tatil destinasyonu resimleri yer alıyor. Kullanıcılar bu resimlere bakabilir, dokunabilir, oynatabilir, zum yaparak yaklaştırıp/uzaklaştırabilir ve bu resimleri paylaşabilirler.

•Paint: Bu yaratıcı uygulama çocukların ellerini kullanarak serbestçe boya yapmasına olanak veriyor. Bu şekilde yapılmış resimler kartpostala dönüştürülüp e-mail ile sevdiklerine hediye olarak gönderilebiliyorlar.

Macera meraklıları için üç ekranda Xbox araba yarışı simülatörü bulunuyor. İsteğe göre uyarlanmış koltuklarda canlı gibi görünen oyunlar gerçek sürüş deneyimi yaşatıyor.

Beş Pentapodlu Microsoft Xbox 360 oyun konsolu e-zone’u kuruldu. Bu sistem en son çocukdostu oyun yazılımı ile uçak saatini bekleyen çocuklara eğlenceli vakit geçirme imkanı sunuyor.

Emirates'ten teknolojik atılım

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Arap merakı heryere bulaşmış. Sürekli bir arap havayolu reklamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adamlar arapta olsa isi biliyor. Kuyrugu surttu hemen bir PR operasyonu. Bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000