24 Mart 2011, Perşembe 08:10:20

EMIRATES'TEN FREKANS ARTIŞI

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, Dubai'den balayı cenneti Seyşeller'e gerçekleştirdiği seferleri iki katına çıkararak her hafta 14 sefer gerçekleştirilecek.
  • Domino etkisine az kaldı. Bahreyene de gelmiş. Yakında dubaie de geldiğinde şaşırmayın.
  • cok yakinda esb-dubai baslayacak ve ankaralilar olarak qatar airways rezilliginden kurtulacagiz insallah. bunu da geriden anadolujet takip edecek.
  • UAE de oyle bi durum olamaz Araplar rahat İngilizler yönetir Banglades Filipin ve Hintliler de calısırlar ama herkes memnundur hayatından Dubai ve Abu Dhabı de bılıp bılmeden konusmayın iranlıları arap zannetmek gibi bu dediğin
  • Körfez kaynıyor. Her yerde isyan başladı. Gulf Air bile uçuşlarını durdurdu. Emiratesin son çırpınışları mı acaba ?
  • Emirates in Ankara başlatacağı konuşuluyordu. Ses çıkmadı.
28 Mart 2011'den itibaren, Seyşeller'e gerçekleştirilen seferler haftada 12'ye çıkarılırken, iki ek seferde kış programına eklenecek ve bu destinasyona her gün iki sefer gerçekleştirilecek.

Dubai-Seyşeller hattına eklenecek ek seferlerle ilgili açıklama yapan Emirates Batı Asya ve Hint Okyanusu Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Majid Al Mualla “Ocak 2010 ile karşılaştırıldığımızda Dubai ve Şeyseller arasındaki uçuş kapasitesinin yüzde 350 arttığını görüyoruz. Bu artışın tüm uçuş ağımıza Seyşeller'i tanıtmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmaların bir sonucu olduğunu düşünüyoruz. Seyşeller'e uçmak isteyen yolcularımız bundan sonra daha fazla uçuş seçeneği ve daha iyi uçuş bağlantılarına sahip olacak'' dedi.

Geçtiğimiz yıla göre yüzde 11'lik artışla, 2010 yılında Şeyseller'i ziyaret eden turist sayısı 176.088'e ulaştı. 2005 yılında Emirates'in Seyşeller'e uçuşlarını başlatması ile Rusya ve Asya'dan gelen turist sayısı iki katına çıktı. Şeyseller geçtiğimiz yıl Orta Doğu'dan 9.929 turisti misafir etti.

Emirates Havayolu ile Seyşeller'e Ekonomi sınıfı gidiş dönüş bilet fiyatı 779 Avro, Business Class bilet fiyatı 1693 Avro, First Class bilet fiyatı ise 3704 Avro'dur. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir.
EMIRATES'TEN FREKANS ARTIŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Domino etkisine az kaldı. Bahreyene de gelmiş. Yakında dubaie de geldiğinde şaşırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok yakinda esb-dubai baslayacak ve ankaralilar olarak qatar airways rezilliginden kurtulacagiz insallah. bunu da geriden anadolujet takip edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
UAE de oyle bi durum olamaz Araplar rahat İngilizler yönetir Banglades Filipin ve Hintliler de calısırlar ama herkes memnundur hayatından Dubai ve Abu Dhabı de bılıp bılmeden konusmayın iranlıları arap zannetmek gibi bu dediğin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Körfez kaynıyor. Her yerde isyan başladı. Gulf Air bile uçuşlarını durdurdu. Emiratesin son çırpınışları mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates in Ankara başlatacağı konuşuluyordu. Ses çıkmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000