06 Mayıs 2009, Çarşamba 08:55:20

Emirates'ten 'First ve Business' fırsat!

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dubai ve ötesine First ve Business Class seyahat eden yolcularına Dubai’de konaklama imkanı sunuyor.
  • Arap hayranları THY nı Arap havayollarının arasına sokmuş.Nedir bu arap ve doğu hayranlığı örnek olacak başka bir şeyler bulsanıza.
  • Emirates zaten taklayı atmış vaziyette maalesef. Yakında lowcost fiyatlarına düşerler. Araplardan başka yolcusu var mı acaba ?
  • Ey rekabet sen nelere kadirsin.. Qatar'dan sonra Etihad'ın da Istanbul'a seferlere başlamasıyla bakalım yılların burnundan kıl aldırmayan havayolu Emirates'e daha ne taklalar attıracak.
  • Arap hayranları övgülerini eksik etmemiş. Biraz Türkiye Cumhuriyeti tarihini okurlarsa belki bu fikirlerinden vazgeçerler..
  • gecen guzelim ucagin kuyrugunu 5 kere yere vurdurup perte cikaran emirates degilmiydi...
  • Emirates elit bi şirkettir.şimdiye kadar ne askeri havaalanına yanlış inmiştir ne de havaalanın göbeğinde deve kestimiştir ne de sağdan soldan kullanılmış boeing777 uçak kiralayıp bunu günlerce haber yapmıştır.Emirates kaliteyi sevenlerin buluşma noktasıdır.Tüm uçakları uçakiçi eğlence sistemleriyle doludur.İkramları gayet zengindir.Lütfen arap muhalifliği yapmadan başarıya ulaşmış bu müslüman şirkete iyimser bakalım ve THY'ninde bu başarıya ulaşması için iyi dileklerimizi eksik etmeyelim.Aynı zamanda Qatar ve Etihad aynen Emiratesin yolundan yürümüş ve başarıya ulaşmıştır. 100euro fazla olsun Emirates olsun.. herkese saygılar
  • Araplara para kaptırmayalım lütfen... Seçim yaparken iyi düşünün.
  • Niye paramızı araplara verelim.Yeterince zenginler.Başka havayolu mu yok. O paraya neler yapılmaz.Meraklısı binsin.
  • THY, Emirates, Etihad, Qatar, vs. gibi elit şirketlerin başarılarının devamını dileriz. Bu şirketlerin vizyonları "uçan eşek" tarzı firmaların rüyalarının bile ötesindedir...

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dubai ve ötesine First ve Business Class seyahat eden yolcularına Dubai’de konaklama imkanı sunuyor.

15 Mayıs-15 Eylül tarihleri arasında seyahatlerini Emirates ile gerçekleştirecek bütün First ve Business Class yolcuları Dubai’nin en lüks ve yeni otellerinden biri olan The Adress Downtown Burj Dubai’de oda kahvaltı ve ücretsiz konaklama hakkına sahip olacak.

Emirates'in bu eşsiz promosyonu, sadece ücretsiz konaklama sağlamakla kalmıyor aynı zamanda Dubai’nin en yeni turistik merkezlerine de giriş imkanını içeriyor.
Yolcular dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mall’daki Dubai Mall Akvaryum, Sualtı Hayvanat Bahçesi ve aynı zamanda Dubai Buz Pisti’ne de ücretsiz giriş imkanına sahip olacak.

Bu promosyonun bir parçası olarak her First ve Business Class yolcusu Dubai Mall’daki ayrıcalıklı indirimli perakende satışlarla ilgili önerilerin yer aldığı bir kitapçığa sahip olacak. Böylece yolcular yüzlerce uluslararası ve yerel mağaza arasından seçimlerini yaparak unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşayabilecek.

First Class yolcuları Dubai Mall’ın hemen yanında yer alan The Address Downtown Burj Dubai’de iki gece ücretsiz konaklama, Business Class yolcuları ise bir gece ücretsiz konaklama imkanına sahip olacak. The Address Downtown Burj Dubai 196 oda ve suit kapasiteli. Otel aynı zamanda misafirlerine tam donanımlı, modern spa ve fitness merkezi, yüzme havuzu ve gurme mutfağı ile hizmet veriyor.

Emirates'in uçak içi rahatlıkları arasında First Class yolcuları için suit, business class yolcuları için ise tamamen yatabilen koltuk imkanı yer alıyor. Aynı zamanda yolcular; havalimanı şoför hizmetinin, dünya genelinde ana havalimanlarında özel olarak business ve first class yolcuları için tahsis edilmiş lounge servisinin, gurme şefler tarafından hazırlanan öğünlerin, 1200’ün üzerinde kanala sahip uçak içi eğlence sisteminin tadını genç ve modern bir filo ile çıkarabiliyor.

Promosyondan yararlanacak olan tüm yolcular Dubai’ye giriş için 96 saatlik ücretsiz vize hakkına sahip olacak. Kampanya 15 Mayıs- 15 Eylül tarihleri arasındaki tüm rezervasyonlar için geçerlidir.

Emirates'ten 'First ve Business' fırsat!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Arap hayranları THY nı Arap havayollarının arasına sokmuş.Nedir bu arap ve doğu hayranlığı örnek olacak başka bir şeyler bulsanıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirates zaten taklayı atmış vaziyette maalesef. Yakında lowcost fiyatlarına düşerler. Araplardan başka yolcusu var mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ey rekabet sen nelere kadirsin.. Qatar'dan sonra Etihad'ın da Istanbul'a seferlere başlamasıyla bakalım yılların burnundan kıl aldırmayan havayolu Emirates'e daha ne taklalar attıracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arap hayranları övgülerini eksik etmemiş. Biraz Türkiye Cumhuriyeti tarihini okurlarsa belki bu fikirlerinden vazgeçerler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gecen guzelim ucagin kuyrugunu 5 kere yere vurdurup perte cikaran emirates degilmiydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirates elit bi şirkettir.şimdiye kadar ne askeri havaalanına yanlış inmiştir ne de havaalanın göbeğinde deve kestimiştir ne de sağdan soldan kullanılmış boeing777 uçak kiralayıp bunu günlerce haber yapmıştır.Emirates kaliteyi sevenlerin buluşma noktasıdır.Tüm uçakları uçakiçi eğlence sistemleriyle doludur.İkramları gayet zengindir.Lütfen arap muhalifliği yapmadan başarıya ulaşmış bu müslüman şirkete iyimser bakalım ve THY'ninde bu başarıya ulaşması için iyi dileklerimizi eksik etmeyelim.Aynı zamanda Qatar ve Etihad aynen Emiratesin yolundan yürümüş ve başarıya ulaşmıştır. 100euro fazla olsun Emirates olsun.. herkese saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Araplara para kaptırmayalım lütfen... Seçim yaparken iyi düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Niye paramızı araplara verelim.Yeterince zenginler.Başka havayolu mu yok. O paraya neler yapılmaz.Meraklısı binsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY, Emirates, Etihad, Qatar, vs. gibi elit şirketlerin başarılarının devamını dileriz. Bu şirketlerin vizyonları "uçan eşek" tarzı firmaların rüyalarının bile ötesindedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000