12 Nisan 2016, Salı 08:38:08

Emirates'ten Çin atağı

Emirates Havayolu, Yinchuan ve Zhengzhou’ya gerçekleştireceği haftalık dört uçuş ile Çin’deki destinasyon sayısını 5’e çıkarıyor.
  • Uçuş hakları..
  • global şirketimiz cortlamış arkadaşlar elfatihaa
  • Çin Türkiye'den şirketlere sefer artış izni vermiyordu. Hindistan 'da da benzer sorun vardı. Hala durum böyle mi? Haberi bilgisi olan var mı?
  • Arap reklamlarını izlediniz. Teşekkürler
  • THY çok geç kalıyor.

Emirates Havayolu, Yinchuan ve Zhengzhou’ya gerçekleştireceği haftalık dört uçuş ile Çin’deki destinasyon sayısını 5’e çıkarıyor. Emirates, Dubai üzerinden Yinchuan ve Zhengzhou’yu birçok yeni destinasyon ile birbirlerine bağlayarak, Çin'in orta ve batı bölgelerinde ticaret ve turizmin büyümesine yardımcı olmayı planlıyor.

Ningxia’nın başkenti olan Yinchuan, Sarı Nehir’in Batısında ve Helan Dağı'nın Doğu’sunda yer alıyor. Arap ülkeleri ve Çin'i birbirine bağlayan Yinchuan, Çin ve Ortadoğu arasında ekonomik ve ticari işbirliği sağlayan kültürel bir merkez olarak konumlanıyor.

Stratejik konumu ile Çin'in en büyük eğitim, teknoloji ve ekonomi merkezi olan Zhengzhou ise Çin’in merkezine ulaşım için çok önemli bir noktada yer alıyor.

Emirates Havayolu ve Grubu, Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı, Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Emirates, yeni stratejik destinasyonları ile Birleşik Arap Emirlikleri, Arap dünyası ve dünyanın geri kalanıyla olan Çin ticaret bağlantısının geliştirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Yeni uluslararası hava bağlantılarımız ile Çin’e iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için turizm ve ticaret olanakları yaratılmasına destek olacağımıza inanıyoruz. Afrika, Avrupa ve Orta Doğu ağımız ile Çin’in ticaret bağlantılarını geliştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Emirates’in Ortadoğu, Avrupa ve Afrika’da pek çok noktayla kesintisiz bağlantı sağlayacağı Yinchuan ve Zhengzhou uçuşları, 266 adet koltuk ve 14 ton kargo kapasitesi sunan üç sınıfta hizmet veren Boeing 777-200LR uçağı ile gerçekleşecek. Yolcular, Mandarin dilinde film ve müzik dahil olmak üzere, 2.000’e varan kanal seçeneği sunan ödüllü ice eğlence sisteminin keyfini çıkarabilecekler.

Emirates, Çin Ticaretini Destekliyor

Geniş ticaret ağı ve küresel bağlantıları aracılığıyla Orta Doğu'nun en büyük ithalat-ihracat merkezi olan Dubai’nin, ticaret yolu sayesinde dünya bağlantısına sahip olan Çin ile işbirliği, ekonomik ve ticari etkinliklerde karşılıklı fayda sağlıyor.
Dubai'yi ziyaret eden Çinli ziyaretçi sayısının 2014 yılında, yüzde 25 oranında artış göstermesi, Dubai’deki Çin bankaları ve işletmelerin giderek artması, 3,000'den fazla Çinli şirketin Dubai’de faaliyet göstermesi ve 200.000 Çinli’nin Dubai’de yaşaması da Çin ile aradaki bağın daha güçlü büyümesini sağlıyor.
2002 yılında başlayan Şanghay kargo hizmeti ile, Ortadoğu ve Çin arasındaki non-stop bağlantı kuran ilk havayolu olan Emirates, Çin ticareti ve yatırım ağı üzerindeki 65 ülkenin 30’una hizmet  vererek Çin’e desteğini sürdürüyor.
 

Emirates'ten Çin atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

ah bir de TK'ya verilse ~ 8 yıl önce
Uçuş hakları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fosss ~ 8 yıl önce
global şirketimiz cortlamış arkadaşlar elfatihaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 8 yıl önce
Çin Türkiye'den şirketlere sefer artış izni vermiyordu. Hindistan 'da da benzer sorun vardı. Hala durum böyle mi? Haberi bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çin ~ 8 yıl önce
evet slot verilmiyor aslında talep var ama izin verilmiyor değişen bişey yok şu an
Reklam ~ 8 yıl önce
Arap reklamlarını izlediniz. Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 8 yıl önce
bu arap muhabbetleri artik komik olmaya basladi,adi gecen sirket dunyanin en bilinen ve begenilen sirketlerinin basinda geliyor.
Komik mi ~ 8 yıl önce
Ne kadar çok seviyorsunuz arapları. Biraz Türk tarihini okusanız farklı düşünürdünüz. Komediyi seviyorsanız gidin araplarla yaşayın. Belki biz de kurtuluruz.
Hadis ~ 8 yıl önce
'' Arapları seviniz, çünkü Ben Arabım, Kur-an Arapça indirilmiştir, Cennetliklerin dili Arapçadır.'' Resulullah SAV
Emiratese ~ 8 yıl önce
Bu ne sevgi böyle. Şaşırdım ?? Yoksa arap mısınız ?
Hadis ~ 8 yıl önce
Arapça konuşmayanlar cehenneme mi gidecek ? Güzel kafa. Neyin kafasıysa...
Hadis açıklama ~ 8 yıl önce
Cennet ehlinin, yani cennette bulunacakların dili arapça olacak. Senin gibilerin çıkacağını düşünüp açıklamam gerektiğini unuttum, kusura bakma, cahilliğiNe ver.. Arapmısın diye soran arkadaşa ise; Arap değilim ama olsamda olurdu, farketmez, dünyaya gönderilme amacı aynı sonuçta. Acemin araba, arabın aceme üstünlüğü yoktur, üstünlük ancak takvadadır. Bu da hadis, yazın bi kenara :)
Hadis ~ 8 yıl önce
Bu sevginin nerden geldiğini soran arkadaş, açıkçası onu sevebilmeye bile layık bir kul değilim bu nefisle ama kendi çapımızda iyi bir müslüman olmaya çalışıyoruz işte..
emirates ~ 8 yıl önce
en azindan sizin gibi irkci ve fasist degilim....
Uydurma ~ 8 yıl önce
Bu hadislerin ne kadar uydurma biliyor musun
Asya ~ 8 yıl önce
Asya dan Amerika baglantili ucuslari THY ile yapamiyoruz United ve Delta ya mahkum kaliyoruz, daha kisa surede Turkiye uzeri aktarma yapilabilir
Phuket ~ 8 yıl önce
Thy ne zaman Phuket e ucacak, Qatar ve Emirates bir ucakla basladi gunluk iki ucaga ciktilar, Kuala Lumpur da yetersiz kaldik Emirates e kaptirdik yolculari
Mezun ~ 8 yıl önce
Bütün ensar mezunlqrı da burada toplanmış. Hey maaşallah... Kimin nereye gideceğine yaşadıkları ve yaşattıkları karar verir. Arapça bilmek değil. Biraz okumaya tenezzül etseniz hadislere değil neye inanacağınızı bilirdiniz. Durum vahim...
kcolak ~ 8 yıl önce
THY çok geç kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000