13 Mart 2009, Cuma 12:11:40

Emirates'ten “Dubai’yi Keşfe devam”

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, turizm sektörü çalışanlarına “Dubai’yi Keşfe devam” kampanyasının tanıtımını yaptı.
  • Memlekette bir arap merakı var ya ondandır bu haberlerde...
  • Arabistanı keşfe devam kampanyası :)))

Dubai, turizm tesislerinin uluslararası alanda tanıtımını yapmak için büyük çapta küresel bir kampanyaya başlıyor. Emirates Havayolu ve Grup ile Dubai Turizm ve Ticaret Pazarlama Departmanı (DTCM) ve Dubai Otel İşletmecileri ve Destinasyon Yönetim Firmaları (DMCs) ortaklığında başlatılan kampanyanın maliyeti uçak, konaklama, yeme/içme ve turlar da dahil olmak üzere tahmini olarak 50 Milyon AED olarak hesaplandı.

Bu günden başlayarak; tüm dünyadan 2000’in üzerinde seyahat personeli (seyahat acenteleri, tur operatörleri ve MICE acenteleri de dahil olmak üzere) Mart, Nisan ve Mayıs aylarında “Dubai’yi Keşfe Devam Edin” isimli kampanya kapsamında üç günlük heyecan verici eğitim gezisi için Dubai’yi davet edilecek.

“Dubai’yi Keşfe Devam Edin” Emirates, Dubai Turizm ve Ticaret Pazarlama Departmanı, otel işletmecileri ve Destinasyon Yönetim Firmaları girişimlerinin ortak çalışmasıyla bir araya geldi. Bu kampanya kapsamında 50 ülkeden 2000’in üzerinde ziyaretçi ağırlanarak Dubai’nin kolay ulaşılabilirliği, alt yapısı ve çeşitli rahatlıkları (uçuş, konaklama, turlar, yeme-içme ve göz kamaştıran tatil seçenekleri) tanıtılacak.

Misafirler üç günlük ziyaret boyunca geleneksel Arap misafirperverliği eşliğinde görkemli manzara ve birinci sınıf eğlence ile eşsiz bir deneyim yaşayacak. Çöl safarisi, geleneksel Bastakiya’da gurme yemekler ile bu seyahat tur ve seyahat operatörleri için unutulmaz bir anı olacak. Ayrıca seyahat programı farklı kesimlerden gelen davetlilerin Dubai’nin farklı kültür ve seçeneklerini keşfedebilmesi için tasarlandı.

“Dubai’yi Keşfe Devam Edin” anahtar paydaşlarla birlikte Dubai’nin heyecan verici, güvenli ve birinci sınıf bir destinasyon olarak tanıtım çalışmasının güzel bir örneği oluyor. Hoş Geldin paketinin bir parçası olarak her konuk ücretsiz gümüş Vice Versa kartına sahip olacak. Bu kart bir ay geçerli olacak ve kullanıcılar Dubai’deki Vice Versa ortaklarından tatil aktiviteleri için rezervasyon yaparken ve alışveriş, yemek ödemelerinde anında harcanan miktarın yüzde 20 tutarına kadar nakit ödül alacaklar.

Dubai Emirliği şu anda 160’dan fazla milliyetten kişiye ev sahipliği yapıyor ve bu özelliğiyle dünyada birbirinden farklı kültürü sahip sayılı destinasyonlardan biri oluyor. Aynı zamanda Dubai yaklaşık 41,000 oda kapasitesiyle 400 adet birinci sınıf otel ve Apartotel’e, 4,000’in üzerinde restorana, cafeye sahip.

“Dubai’yi Keşfe Devam Edin” kampanyası kapsamında Mart, Nisan ve Mayıs aylarında dünya genelinde 300 medya temsilcisi de Dubai’yi ve emirliğin canlı turizm ve iş olanaklarını deneyim etmeleri için tanıtım gezisine davet edilecek.

Emirates'ten “Dubai’yi Keşfe devam”

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Memlekette bir arap merakı var ya ondandır bu haberlerde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arabistanı keşfe devam kampanyası :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000