05 Mayıs 2010, Çarşamba 12:11:29

Emirates'ten 19 Mayıs'a özel fırsat

19 Mayıs tatilini ailecek Dubai’de geçirmek isteyenlere Emirates’ten kaçırılmayacak kampanya...
  • Ülkemizde artık herşey var. Kimse araplara para kaptırmaz. Araplar buraya alışverişe geliyor.

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in “Kids Go Free” kampanyası ile 19 Mayıs tatilinde iki yetişkin tarafından refakat edilen 16 yaşından küçük iki genç, ücretsiz olarak Emirates Havayolu ile Dubai’ye uçabilecek ve Dubai’nin gözde mekanlarında konaklama, yeme-içme, oyun ve eğlence hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

19 Mayıs tatilini de içine alacak şekilde düzenlenen kampanya 14 Mayıs –30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Emirates Havayolu’nun, Dubai Turizm Ticaret ve Pazarlama Departmanı (DTCM) ile Dubai’deki 80’den fazla otel, Alışveriş Merkezi ve yerel yönetim şirketiyle birlikte gerçekleştirdiği kampanya sayesinde aileler Dubai tatillerini cazip fiyatlarla geçirme imkânının yanı sıra dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan “Dubai Mall” da kullanmak üzere indirim kitapçığına da sahip olacak.

Çocukların tatil kapsamında ücret ödemeden ziyaret edebilecekleri yerler içinde ise Atlantis Palm Otel’deki Sualtı Akvaryumu, Dolphinarium, Emirates AVM’ deki Ski Dubai gibi bir çok eğlenceli mekan yer alıyor. Aileleriyle birlikte seyahat eden çocuklar Dubai’de yeni açılan dünyanın en uzun vatmansız metrosundan da ücretsiz olarak faydalanabilecek.
 

Emirates'ten 19 Mayıs'a özel fırsat

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ülkemizde artık herşey var. Kimse araplara para kaptırmaz. Araplar buraya alışverişe geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000