06 Mart 2008, Perşembe 18:05:01

Emirates'te mil fırsatı sürüyor

Sık uçan yolcular için başlatılan Skywards programı, üyelerine 1 Mart – 31 Mart tarihleri arasında first class’ta seyahat edeceklere üç kat, business class seyahatler edeceklere iki kat mil kazandıracak.

Emirates Havayolu’nun sık uçan yolcular için başlattığı Skywards programı, üyelerine 1 Mart – 31 Mart tarihleri arasında first class’ta seyahat edeceklere üç kat, business class seyahatler edeceklere iki kat mil kazandıracak.

Skywards Premium Class Miles Offer; Londra, New York, Paris, Şanghay, Perth gibi 60’ın üzerinde popüler uçuş noktasında kullanılabiliyor. Örneğin Skywards üyesi Londra’dan Sidney’e business class uçtuğu zaman Londra-Dubai sektörü için de iki kat mil kazanıyor. Üyelerin mil sayısında bir limit bulunmuyor, elverişli uçuşlar üyelere bonus kazandırıyor.

Üyelerin Skywards’ın sunduğu bu imkandan yararlanmak için seyahatlerinden önce Skywards web sitesine veya en yakın Skywards Servis Merkezi’ne kayıt olarak bir kayıt numarası almaları gerekiyor. Üyeler bu kaydı gerçekleştirdikten sonra bilet rezervasyonlarını Emirates’in web sitesinden, havayolunun rezervasyon bölümünden veya seyahat acentelerinden gerçekleştirebiliyorlar.

Emirates ve Sri Lanka Havayolları’nın yaygın bir uçuş programı olan Skywards, sınıfının en iyisi olarak biliniyor. Skywards seyahat deneyiminin ötesinde; yolcuların sadakatini daha fazla seçenek sağlamak, bedelsiz seyahat, daha iyi hizmet sınıfına geçirmek ve diğer ödüllerle mükafatlandıran bir uçuş programı.  2000 yılında hizmete giren Skywards, bugüne kadar 13 ödülle onurlandırıldı.

Emirates'te mil fırsatı sürüyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000