25 Mayıs 2009, Pazartesi 12:26:13

Emirates'e dört ödül birden

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Orta Doğu Business Traveller Ödülleri’nde dört ödülün sahibi oldu.
  • cafer arkadasimiz cok ucmus biri kendisini indirsin....pilot araniyor....saygilar..
  • Tam dediğin gibi laleli kardeşim. Merak ettiğim konu ise şu. Bugün THY bir ödül almadı. Mesela bugün kevin ödülü 1.si olabilirdi. Yada airport haber bugün THY için bir ödüle erişemedi.
  • Aşağıda yorumyazan cafer beye katılıyorum. Alması gereken ödül yanlış olmuş. Arap bölgesinde bu ödüller normaldir.
  • Ehh artık, bu kadar "kapak"tan sonra ColaTurka bi kampanya düzenler dimi? "Koş Cafer'im koş, 4 kapağa 1 kutu kola, yanında da hoşgeldin peyniri bedava" gibisinden... :)
  • Bu havacılıkta ödül almakk, güzellik yarışması gibidir. 1,2,3, en güzel yüzlü, en güzel bacaklı, en güzel konuşan vesaire vesaire. Havacılık ta da ,şirketi mok götürür ama en güzel koltuk birincisi olunır veya en iyi sağ tekerlek, en iyi iniş takımı ödülleri kazanılır. Dolayısıyla bu ödüllere itibar etmeyip, şirketleri bütün olarak değerlendirmek lazımdır. mesela Emirates'e "en çok uçak kuyruğu vuran şirket" ödülü de verilmelidir.

Dünya genelinde 400’ün üzerinde yöneticinin katılımıyla Jumeirah Emirates Towers’da gerçekleşen gecede Emirates’in mükemmel hizmetleri Business Traveller Middle East okuyucuları tarafından dört ödüle layık görüldü.

Havayolu En İyi Havayolu, Bölgenin En İyi Havayolu ve En İyi First Class kategorilerinde, Skywards ise En İyi Sık Uçuş Programı ödüllerine layık görüldü.

Havayolu bu yıl 17 yeni Airbus A380 ve Boeing 777 tipi uçağı filosuna katacak. Emirates genişleyen filosuyla yeni destinasyonlar ve varolan uçuş noktalarını destekleyerek yolcularına daha fazla seyahat seçeneği sunmaya devam edecek.

Ayrıca Emirates’in şu an filosunda bulunan uçaklar da 600 milyon dolarlık yenileme programı kapsamında, havayolunun yeni uçaklarıyla seyahat ederek bu deneyimi yaşayan yolcuların beklentilerine cevap verebilmek için elden geçirilecek. Böylece havayolunun filosunda bulunan tüm uçaklar yolculara aynı kalitede servis ve konfor ile hizmet vermeye devam edecek.

FIFA Dünya Kupası’nın resmi ortağı Emirates 1Ekim 2009’dan itibaren Durban uçuşlarına başlıyor ve havayolunun yolcuları dünya kupasının yapılacağı Güney Afrika’da Johannesburg ve Cape Town da dahil olmak üzere üç ayrı noktaya seyahat etme seçeneğine sahip oluyor.

Bu yıl havayolunun bir diğer yeni uçuş noktası ise Luanda olacak. Emirates 2 Ağustos 2009’dan itibaren Angola’nın en büyük şehri ve başkenti ve aynı zamanda turizm ve ticaret limanı Luanda’ya uçmaya başlıyor.

Tümü geniş gövdeli 134 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan Emirates, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 60 ülkede 100 noktaya uçan Emirates Havayolları, İstanbul–Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

Emirates'e dört ödül birden

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
cafer arkadasimiz cok ucmus biri kendisini indirsin....pilot araniyor....saygilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tam dediğin gibi laleli kardeşim. Merak ettiğim konu ise şu. Bugün THY bir ödül almadı. Mesela bugün kevin ödülü 1.si olabilirdi. Yada airport haber bugün THY için bir ödüle erişemedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aşağıda yorumyazan cafer beye katılıyorum. Alması gereken ödül yanlış olmuş. Arap bölgesinde bu ödüller normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ehh artık, bu kadar "kapak"tan sonra ColaTurka bi kampanya düzenler dimi? "Koş Cafer'im koş, 4 kapağa 1 kutu kola, yanında da hoşgeldin peyniri bedava" gibisinden... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu havacılıkta ödül almakk, güzellik yarışması gibidir. 1,2,3, en güzel yüzlü, en güzel bacaklı, en güzel konuşan vesaire vesaire. Havacılık ta da ,şirketi mok götürür ama en güzel koltuk birincisi olunır veya en iyi sağ tekerlek, en iyi iniş takımı ödülleri kazanılır. Dolayısıyla bu ödüllere itibar etmeyip, şirketleri bütün olarak değerlendirmek lazımdır. mesela Emirates'e "en çok uçak kuyruğu vuran şirket" ödülü de verilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000