04 Mayıs 2010, Salı 13:01:53

Emirates’ten BAE Pavillon’a Destek

Dubai merkezli Emirates havayolu şirketi Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’ne olan bağlılığını bir kez daha göstererek, Çin’in Şangay kentinde düzenlenecek Expo 2010 fuarı için Arap Birleşik Emirlikleri Pavilion’un resmi taşıma sponsoru oldu.
  • Dikkat ederseniz nedense hep araplar birilerine sponsor oluyor. Neden dersiniz ? Geri kalmışlığın bir ispatı olabilir mi ?
Emirates Abu Dabi’de bu hafta resmi olarak yapılan sözleşme sonrasında Mayıs-Ekim 2010 arasında gerçekleştirilecek Expo 2010 fuarına BAE’yi temsilen 500’e yakın devlet yetkilisinin Şangay’a uçuşlarını karşılayacağını açıkladı.

Sözleşme sonrasında açıklamada bulunan Emirates Ticari Operasyonlar Başkan Yardımcısı Khalid bel Jaflah “BAE’nin en büyük uluslararası havayolu şirketi olarak Emirates, güzellikleri ile dikkat çekici olan bu ülkeyi tanıtmak ve bilinirliğini arttırmak için yapılacak her türlü çalışmanın sonuna kadar arkasında olacaktır. BAE sıcak Arap misafirperverliği ve dünya standartlarında merkezleri ile hergün daha çok yabancı ziyaretçinin dikkatini çekmektedir ve Emirates olarak bu amaçla yapılan her çalışmasının içinde destekçi olarak bulunmaktan gurur duyuyoruz. BAE Pavillion’a bu heyecan verici etkinlikte başlarılar diliyoruz” dedi.

UAE Pavilion’un Expo 2010 Fuarı’nda ki komisyon temsilcisi Salem Al Ameri ise Emirates’in desteğine teşekkür ederek, BAE Pavilion’un ana hedefinin BAE’ye olan ziyaretçi sayısını arttırmak olduğunu, BAE hükümetinin Expo 2010’a katılım konusunda ciddi destek gösterdiğini ve bu çalışmaların sonuçsuz kalmayacağına olan inancını belirtti.

Mayıs – Ekim 2010 arasında gerçekleştirilecek Expo 2010’a 70 milyonu aşkın kişinin katılması bekleniyor.
Emirates’ten BAE Pavillon’a Destek

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Dikkat ederseniz nedense hep araplar birilerine sponsor oluyor. Neden dersiniz ? Geri kalmışlığın bir ispatı olabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000