15 Şubat 2010, Pazartesi 16:09:08

Emirates zirveye çıktı

Dünyanın her yerinden yapılan anket değerlendirmeleri sonucunda, önde gelen havayolu web siteleri arasında Emirates Havayolları’nın web sitesi emirates.com, zirvede yer alıyor.
  • adamlarda su gbi para var tabiki 1 numara olucak... para varsa huzur var,yoksa otur evinde aşağıya
  • Çok ama çok güzel yazılmış. Amaç arap hayranlığı değil çağdaşlık düşmanlığı. Atatürk düşmanlığı. Medeniyet düşmanlığı.
  • Sözüm EK, EY veya QR vs.vs. değil. Zaten bu şirketler yönetimce tamamen hıristiyanlaşmış şirketlerdir. Hele ki Emirates uçuş işletme yönetimi tamamen Hıristiyanizm ya da Britanya fanatikliği pençesindedir. Usta pilotajlarıyla tanınan Pakistanlı ve Türk pilotları şirkete çokça sokmak istemezler ki işleri ellerinden alınmasınlar diye.. Ne lalesi olduğunu burada söyleyemeyeceğim. Çünkü makaslanır haklı olarak.. Dolayısıyla laleli aslan sana sözüm şudurki "Senin bu Arap hayranlığının sebebi, Arapların müslüman olmaları ve Sevgili Peygamberimizin Ümmetinden olmaları değil tamamen Atatürk'ümüze olan düşmanlıklarıdır. Atatürk ve silah arkadaşları olmasaydı acaba ismin Francis'mi olurdu yoksa Jonathan'mı... Namaz kılacak cami bulabilirmiydin??
  • Emirates'i yoneten tum ust duzey yoneticilerin Ingiliz ve Amerikali olduklarini UNUTMAYINIZ !!!
  • emirates i kutlarım da ...lalesine ne oluyor sa?
  • Sanırım bu araplara karşı bir önyargı değil. Arap hayranlığı olanlara verilen bir tepki. Dolayısı ile hükümete olan bir tepki.
  • Arkadaşlar bir başarı ve güzellik varsa tebrik edilir,nedir sizin bu arap önyargı ve düşmanlıgınız!Unutmayalım her insan Dünyada eşit ve yaşama hakkı vardır.Siz araplara düşman olup onların hep kötü görerek ne yapıyorsunuz.Ne zaman bu ve benzeri haber çıksa,hazır ve nazır arap düşmanlıgı yapıyorsunuz.Önyargı çagdaş insanlara hiç yakışmıyor.
  • Seni İrana gönderelim mi ? Ne dersin ? Nasıl olsa araplara merakın var. Veya Suudi arabistana ?
  • Kafayı kaldırıp birde arabistandan başka bir yere baksan fena olmaycak. Arap merakı nereden geliyor bilmiyorum ama kategoride araplar solda sıfırdır. İstersen seni suudi arabistana gönderelim :)
  • Bu haber yine birilerini kudurtacak... :) THY, Emirates, Etihad, Qatar, Saudia, Air Arabia ve Gulf Air gibi kaliteli şirketlerin başarılarının devamı dileğiyle...

Global ve yerel olarak yapılan anket sonuçlarına göre Emirates’in global web siteleri, küresel network araştırma firması (UXalliance), tarafından, her ülkenin kültürüne ve diline uygun şekilde tasarlanan en iyi web sitesi seçildi.

Şirketin global web sitesinde yer alan tüm bilgiler aynı zamanda Türkçe olarak www.emirates.com.tr adresinde. Emirates, Türkiye’de faaliyet gösteren yabancı havayolu şirketleri arasında, tamamı Türkçe internet sitesine sahip tek havayoludur.

www.emirates.com, Emirates’in sunduğu seyahat hizmetlerinin yer aldığı “Emirates Servisleri”, destinasyon bilgilerinin yer aldığı “Şehirler ve Kampanyalar”, yolcuların rezervasyonlarını düzenledikleri ya da yaptırdıkları “Planlama ve Rezervasyon” , sık uçuş programıyla ilgili bilgileri edindikleri “Skywards” ve küçük ve orta ölçekli işletmeler için oluşturulan yeni seyahat programı “Business Rewards” un yer aldığı dört ana bölümden oluşuyor.

Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarında bulunan 17 ülkeden, 70’in üzerinde deneyimli profesyoneller, en iyi 10 havayolu web sitesinin yerel pazardaki rekabetini değerlendirdi. 17 ülkeden  katılan beş uzman temsilci, kültürel görsellerin ve yerel dillerin web sitelerde kullanımını değerlendirmeye aldı.

Emirates’in Kurumsal İletişim Başkan yardımcısı Boutros Boutros, “ Emirates dünyadaki tüm kültürleri benimseyerek iletişim kurduğu için kendisiyle daima gurur duyuyor. Tüm dünyadan müşterilerimizin daha rahat bir şekilde bilgiye erişebilmeleri için çok çalışıyoruz. Rekabetçi piyasada ilk sırayı aldığımız için çok memnunuz” dedi.

Emirates Havayolları, farklı destinasyonlara sahip olmasının yanısıra, toplamda 13 dilden oluşan, 96 ülkenin yerel web sitesine sahiptir.

Tüm dünyadan insanlar, uluslararası ve bölgesel seyahatlarinin rezervasyonlarını internet üzerinden yapmaya giderek daha bağımlı hale geldiler. İnternet kullanımının artışı doğrultusunda, Emirates, yatırımlarını yoğunlukla bilgi teknolojisine yaptı.

Konuşmalarını devam ettiren Boutros, “Online sistemimizin oluşumunda katkıda bulunan yetenekli bir takıma sahibiz. 96 ülkenin kendi dillerine uygun olarak hazırlanmış tüm web sitelerinin kullanılabilirliğini arttırmak için, farklı yollar aramaya devam ediyoruz. Online rezervasyon sistemimizin kullanım oranı, her yıl katlanarak artıyor. Online iletişim sistemi, bizim için önemli bir satış aracı haline gelmiştir” dedi.

Emirates’in online müşterileri biletlerini yerel ve global web sitesinden alabiliyor, rezervasyonlarını teyit edebiliyor ve uçuşları sırasında oturmak istedikleri koltukları seçebiliyor. Ayrıca yolcular basitleştirilmiş yeni sistem ile rezervasyon işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebiliyor. Web site’den online rezervasyon yapan yolcular kendi profillerini oluşturuyor ve her rezervasyon yapıldığında otomatik olarak profilleri güncelleniyor böylece yolcuların işlemleri daha kısa sürüyor.

Emirates web sitesinin en büyük avantajlarından bir tanesi, 13 dil seçeneğiyle uçuş arama ve fiyatlandırma sistemine sahip olmasıdır. Web sitesi yolculara tercih edilen zamandaki uçuş için tek bir fiyat seçeneği vermek yerine,  tercih edilen gün ve saatteki uçuş da dahil olmak üzere 7 gün içinde yer alan tüm uçuşlardaki elverişli koltuk ve fiyat bilgilerini veriyor. Yani bu sistem yolcuların en ucuz uçak biletini bulabilmeleri için daha çok seçenek sağlıyor.


Emirates Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, 145 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 101’i aşkın noktaya taşıyor.

Emirates zirveye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
adamlarda su gbi para var tabiki 1 numara olucak... para varsa huzur var,yoksa otur evinde aşağıya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok ama çok güzel yazılmış. Amaç arap hayranlığı değil çağdaşlık düşmanlığı. Atatürk düşmanlığı. Medeniyet düşmanlığı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sözüm EK, EY veya QR vs.vs. değil. Zaten bu şirketler yönetimce tamamen hıristiyanlaşmış şirketlerdir. Hele ki Emirates uçuş işletme yönetimi tamamen Hıristiyanizm ya da Britanya fanatikliği pençesindedir. Usta pilotajlarıyla tanınan Pakistanlı ve Türk pilotları şirkete çokça sokmak istemezler ki işleri ellerinden alınmasınlar diye.. Ne lalesi olduğunu burada söyleyemeyeceğim. Çünkü makaslanır haklı olarak.. Dolayısıyla laleli aslan sana sözüm şudurki "Senin bu Arap hayranlığının sebebi, Arapların müslüman olmaları ve Sevgili Peygamberimizin Ümmetinden olmaları değil tamamen Atatürk'ümüze olan düşmanlıklarıdır. Atatürk ve silah arkadaşları olmasaydı acaba ismin Francis'mi olurdu yoksa Jonathan'mı... Namaz kılacak cami bulabilirmiydin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emirates'i yoneten tum ust duzey yoneticilerin Ingiliz ve Amerikali olduklarini UNUTMAYINIZ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emirates i kutlarım da ...lalesine ne oluyor sa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanırım bu araplara karşı bir önyargı değil. Arap hayranlığı olanlara verilen bir tepki. Dolayısı ile hükümete olan bir tepki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar bir başarı ve güzellik varsa tebrik edilir,nedir sizin bu arap önyargı ve düşmanlıgınız!Unutmayalım her insan Dünyada eşit ve yaşama hakkı vardır.Siz araplara düşman olup onların hep kötü görerek ne yapıyorsunuz.Ne zaman bu ve benzeri haber çıksa,hazır ve nazır arap düşmanlıgı yapıyorsunuz.Önyargı çagdaş insanlara hiç yakışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seni İrana gönderelim mi ? Ne dersin ? Nasıl olsa araplara merakın var. Veya Suudi arabistana ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kafayı kaldırıp birde arabistandan başka bir yere baksan fena olmaycak. Arap merakı nereden geliyor bilmiyorum ama kategoride araplar solda sıfırdır. İstersen seni suudi arabistana gönderelim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu haber yine birilerini kudurtacak... :) THY, Emirates, Etihad, Qatar, Saudia, Air Arabia ve Gulf Air gibi kaliteli şirketlerin başarılarının devamı dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000