11 Şubat 2011, Cuma 15:50:23

EMIRATES "YILIN HAVAYOLU ŞİRKETİ" SEÇİLDİ

Emirates “Airport Transport World” tarafından 2011 yılının havayolu şirketi seçildi.
  • İşte bu zihniyet THY nı sadece arap dünyasının havayolu yapabildi. Dünya havayolu ise 2002 öncesinde kaldı. Çok üzücü.
  • Hamdi topçu & Temel Kotil bu işi biliyorki THY de istihdam sayısı 10.272 kişi, uçak sayısı 150 ve uçuş noktası 135 oldu... Son 9 yılda THY deki değişiklik ve büyüme düşmanı bile çatlatır... Bu kadar başarı ve büyüme ne yazık ki bazı sol zinhniyetli insanlar tarafından ınkar edilmekte ! THY nin 2002 öncesi durumunu bilselerdi inkar etmeye utanırlardı... 2002 öncesi THY her yıl sürekli zarar eden bir kurum idi ! ! ! 2002 öncesi sol partilerin elinde iken yöneticilerin sol görüşlü olması normal iken şimdi durum tam tersi olunca neden anormal oluyor :)))) SİZ KISKANSANIZDA KÖTÜLESENIZDE THY BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK ! UNUTMAYINKI THY DE SADECE AK PARTILI VEYA SAG GÖRÜŞLÜ'LER ÇALIŞMIYOR ! HER KESIMDEN INSAN ÇALIŞIYOR, THY MİLLİ HAVAYOLUMUZDUR...
  • THY de profesyoneller tarafından yönetilse bugün çok farklı yerlerde olurdu. Sn Cem Kozlu bu işi tek başaran liderdi. Demek ki neymiş ? Terlik ve deveyle bu işler almazmış. Demek ki neymiş ? Profesyonel yöneticiler lazımmış IETT ciler değil. Umarım yakında da olacak.
  • Terli merlik deve meve dediniz ondan dolayı filo son 9 yılda 40 uçak arttı :)) THY' nin 2002 öncesi halini bir hatırlayın bakalım ? Sol partilerin yönetiminde sürekli zarar eden ucak sayısı 110 un altında olan ve devletın sırtında kambur olan bir kurum ? Bu ne çekemezlik ? THY son 9 yılda dünya markası oldu... Hala bu başaro görülmüyor ? Eğer bu başarı terlikle geliyorsa diğer özel havayollarınada tavsiye edilir :)))
  • Arap marap ama THY den daha iyi gidiyor. THY de profesyonel ellere teslim edilmeli. Terlikle deveye değil.
  • aahh arkadaşım hala bu ödüle ısmarlama diyen irlandalılar var. doğru thy nin böyle bir iddası yok kısa vadede.millet ödülle ilgili bir haber çıktımı başlıyor thy ile ilgili yorumlara. 1-2 senede herşey değişmez ya.
  • THY de ayni torende odul aldi ve odulu genel Mudur aldi.Odulun adi 2010 dunya pazar lideri baska soze gerek var mi bosuna kendinizi kucuk gormeyin sayin yorumcular THY yi degil kendinizi kucuk goruyorsunuz.AYrica THY nin de simdilik oyle bir iddiasi yok.Ama '=!= dunya PAZAR LIDERI. Var mi daha otesi?Utanmayin da alkislayin haydiii...
  • Profesyonellere verince işi neler olur neler....
  • Yazdığımız zaman örnek göstermeyin diyorlar. İşte gerçrkler. Heryönden çok üstün...
  • İnşallah gününde birinde aynı konumda THY yi görmek isteriz...

Dubai merkezli hava yolu şirketi Emirates, Air Transport World tarafından sektörün en önemli ödüllerinden biri olan “Yılın Havayolu Şirketi” ödülü ile onurlandırıldı.

Washington’da yapılan özel gecede Emirates adına ödülü alan Emirares Başkanı Tim Clark “ Son birkaç yıl sektör tarihinin en zor yıllarından oldu ancak zorluklara rağmen en yüksek standartlarda yolcularımıza hizmet etmeye, yolcularımızın rahatını sağlamaya ve operasyonel olarak verimliliğimizi sürdürmeye özen gösterdik. Bu ödül uçuş ağımızı genişletmeye ve yolcularımıza yeni noktalara seyahat etme imkanı sağlamaya devam ederken hizmet kalitemizden ve yeniliklerimizden ödün vermediğimizin kanıtıdır.” dedi.

ATW dergisi editörü Perry Flint ise “Yolcular Dubai’ye hizmet veren 125 havayolu şirketi içinde Emirates ile uçmayı seçiyorlar. Emirates’in uçuş ağı yalnızca Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki yolcuların değil, Dubai’yi iyi bir transfer noktası olarak gören Avrupa, Asya, Afrika ve Kuzey Amerika’daki yolcularında ilgisini çekiyor. Emirates’in başarısının temel sırrı, kabin içinde yaptığı yenilikleri sadece premium sınıf için değil ekonomi sınıfı için de sürekli yapması. Emirates’i “Yılın Havayolu Şirketi” olarak ödüllendirme kararını verirken şirketin özellikle güvenlik ve operasyonel mükemmellik alanında hiç durmaksızın çalışmalarını, yeni trendler yaratan müşteri hizmetlerini ve 22 yıldır art arda kar ile sonuçlanan finansal performansını göz önünde bulundurduk.” dedi.

EMIRATES "YILIN HAVAYOLU ŞİRKETİ" SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
İşte bu zihniyet THY nı sadece arap dünyasının havayolu yapabildi. Dünya havayolu ise 2002 öncesinde kaldı. Çok üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hamdi topçu & Temel Kotil bu işi biliyorki THY de istihdam sayısı 10.272 kişi, uçak sayısı 150 ve uçuş noktası 135 oldu... Son 9 yılda THY deki değişiklik ve büyüme düşmanı bile çatlatır... Bu kadar başarı ve büyüme ne yazık ki bazı sol zinhniyetli insanlar tarafından ınkar edilmekte ! THY nin 2002 öncesi durumunu bilselerdi inkar etmeye utanırlardı... 2002 öncesi THY her yıl sürekli zarar eden bir kurum idi ! ! ! 2002 öncesi sol partilerin elinde iken yöneticilerin sol görüşlü olması normal iken şimdi durum tam tersi olunca neden anormal oluyor :)))) SİZ KISKANSANIZDA KÖTÜLESENIZDE THY BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK ! UNUTMAYINKI THY DE SADECE AK PARTILI VEYA SAG GÖRÜŞLÜ'LER ÇALIŞMIYOR ! HER KESIMDEN INSAN ÇALIŞIYOR, THY MİLLİ HAVAYOLUMUZDUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY de profesyoneller tarafından yönetilse bugün çok farklı yerlerde olurdu. Sn Cem Kozlu bu işi tek başaran liderdi. Demek ki neymiş ? Terlik ve deveyle bu işler almazmış. Demek ki neymiş ? Profesyonel yöneticiler lazımmış IETT ciler değil. Umarım yakında da olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Terli merlik deve meve dediniz ondan dolayı filo son 9 yılda 40 uçak arttı :)) THY' nin 2002 öncesi halini bir hatırlayın bakalım ? Sol partilerin yönetiminde sürekli zarar eden ucak sayısı 110 un altında olan ve devletın sırtında kambur olan bir kurum ? Bu ne çekemezlik ? THY son 9 yılda dünya markası oldu... Hala bu başaro görülmüyor ? Eğer bu başarı terlikle geliyorsa diğer özel havayollarınada tavsiye edilir :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap marap ama THY den daha iyi gidiyor. THY de profesyonel ellere teslim edilmeli. Terlikle deveye değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aahh arkadaşım hala bu ödüle ısmarlama diyen irlandalılar var. doğru thy nin böyle bir iddası yok kısa vadede.millet ödülle ilgili bir haber çıktımı başlıyor thy ile ilgili yorumlara. 1-2 senede herşey değişmez ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY de ayni torende odul aldi ve odulu genel Mudur aldi.Odulun adi 2010 dunya pazar lideri baska soze gerek var mi bosuna kendinizi kucuk gormeyin sayin yorumcular THY yi degil kendinizi kucuk goruyorsunuz.AYrica THY nin de simdilik oyle bir iddiasi yok.Ama '=!= dunya PAZAR LIDERI. Var mi daha otesi?Utanmayin da alkislayin haydiii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Profesyonellere verince işi neler olur neler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazdığımız zaman örnek göstermeyin diyorlar. İşte gerçrkler. Heryönden çok üstün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnşallah gününde birinde aynı konumda THY yi görmek isteriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000