09 Kasım 2017, Perşembe 14:31:02

Emirates ve Flydubai'den yeni uçuş noktaları

Emirates Havayolu ve uçuş ortağı flydubai, anlaşmalarını geliştirerek 16 yeni destinasyonu daha güzergahlarına eklediler. 2022 itibariyle ortak ağlarının 240 güzergâha ulaşmasını bekleyen havayollarının yeni egzotik güzergâhları arasında Zanzibar, Katmandu ve Klimanjaro bulunuyor.
  • Sıra size de gelecek
  • Namı yeter bi çok şirkette uctum Emirates gibisi yok..bu hatlarda dayolcu artsın 380lerde devreye girer..
  • Resmi neden uçak simulatorunden alıyorsunuz çok basıt!! 1!!1!1!1!1!!!!
  • Fly dubai rostov olayını erivanda da istiyoruz anlayan anladı anladıysan anladığınızı kısa özet çıkartarak yazın hadi bakalım
  • Emirates başkanının “Sir” lüğünden sanane airporthaber?
  • İki arap çıkmış meydane, ikisi de birbirinden merdane. Bırakın şu arap merakını bırakın

Emirates ve Flydubai, Emirates yolcularının tek bir bilet ile uçabileceği 16 yeni güzergâh ile ortaklıklarının ilk döneminde elde ettikleri başarıyı artırmaya devam ediyor.

Yeni ortaklık anlaşmasında Zanzibar, Katmandu ve Klimanjaro gibi rağbet gören güzergâhlar bulunuyor. Yolcular Emirates.com internet sitesinden, Emirates’in İletişim Merkezlerinden veya seyahat acentelerinden biletlerini temin edebilirler.

Emirates Başkanı Sir Tim Clark konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Yolculardan gelen olumlu geri bildirimler bizi çok mutlu ediyor. Operasyonun ilk haftasında, beklentilerimizin üzerinde, yaklaşık 14,000 sektör biletlemesi oldu. Avrupa ve Birleşik Devletler’den Doğu Asya güzergâhlarına çok yoğun bir talep olduğuna şahit olduk. Bu iş ortaklığı her iki havayolu için de ağlarının gücünü birleştirmek, yolculara seyahatlerini planlarken daha fazla seçenek ve esneklik vermek için eşsiz bir fırsat. Dünyanın en rahat ve uygun bir şekilde keşfedilmesini mümkün kılmak istiyoruz” dedi.

Flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith ise: “Dubai’nin uluslararası uçuş merkezinin faydaları, dünyayı keşfetmek isteyen yolcular tarafından, hali hazırda ilgilerini de göstermiş oldukları üzere, çoktan fark edildi. Bu ortaklık ile yolcular 16 yeni güzergâhı, her iki havayolunun kendine özel hizmetlerinden faydalanarak keşfedebilecek” dedi.

Yeni ortak uçuş güzergâhları:
Bratislava (Slovakya)
Chittagong (Bangladeş)
Cibuti (Cibuti)
Duşanbe (Tacikistan)
Hargeisa (Somali)
İstanbul – Sabiha Gökçen (Türkiye)
Katmandu (Nepal)
Klimanjaro (Tanzanya)
Mattala Rajapaksa (Sri Lanka)
Makhachkala (Rusya)
Podgorica (Karadağ)
Sylhet (Bangladeş)
Ufa (Rusya)
Voronezh (Russia)
Erivan (Ermenistan)
Zanzibar (Tanzanya)

Emirates ve Flydubai karşılıklı olarak ortak seyahat deneyimi sunmaya devam edecek. Emirates yolcuları, Flydubai uçuşlarındaki ücretsiz yemekten Business ve Economy Class’larda bagaj hakkından da yararlanabilecekler.

Dubai’nin ultra modern merkezinden olan bağlantı, yolculara kesintisiz bir aktarma deneyimi sunarken Terminal 3’ten kalkan Emirates ve Terminal 2’den kalkan Flydubai arasındaki bağlantı zamanı 120 dakika ile minimuma inecek (MCT – Minimum Connection Time).

Sık uçan yolculara daha fazla imkân
Emirates Skywards üyeleri, hâlihazırdaki Skywards mil programına ek olarak ortak uçuşlarda Skywards Mil’i ve Skywards Tier Mil’i ( Statü Mil’i) kazanabilecek.

Emirates’in ücretsiz bagaj hakkına ek olarak Skywards Premium üyeleri; Flydubai tarafından yürütülen ortak uçuşlarda ekstra 20 kilogram (Platinium üyeler), 16 kilogram (Gold üyeler) ve 12 kilogram (Silver üyeler) bagaj hakkından faydalanabilecek.

Ortak uçuşlarda seyahat eden Skywards Silver, Gold ve Platinium üyeleri Flydubai’nin check-in bankolarına erişim sağlayarak öncelik elde edebilecek.

İlerleyen zamanlarda, her iki havayolunun sık uçan ve sadakat programı yolcularına daha fazla özel avantajlar duyurulacak.

Emirates ve Flydubai'den yeni uçuş noktaları

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ey Arap Baharı ~ 6 yıl önce
Sıra size de gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EA7 ~ 6 yıl önce
Namı yeter bi çok şirkette uctum Emirates gibisi yok..bu hatlarda dayolcu artsın 380lerde devreye girer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsx ~ 6 yıl önce
Resmi neden uçak simulatorunden alıyorsunuz çok basıt!! 1!!1!1!1!1!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Fly dubai rostov olayını erivanda da istiyoruz anlayan anladı anladıysan anladığınızı kısa özet çıkartarak yazın hadi bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
giorgio ~ 6 yıl önce
bilmece mi sorayisun
Sir ~ 6 yıl önce
Emirates başkanının “Sir” lüğünden sanane airporthaber?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Two ~ 6 yıl önce
İki arap çıkmış meydane, ikisi de birbirinden merdane. Bırakın şu arap merakını bırakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arapci ~ 6 yıl önce
Arap dedigin adam bize ulkemizdekilerden cok daha iyi davraniyor/sartlar sunuyor. Sende gel kardes fo ya +11000$ veriyor.
Arapçı ~ 6 yıl önce
Para için arabı seven biri olmaktansa, parasız olarak ülkemi severim. Sizlere ne yaptı bu araplar böyle. Onların avukatı olmuşunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000