30 Ocak 2016, Cumartesi 08:05:20

Emirates ve Boeing sponsor oldu

Emirates ve Boeing, bugüne kadar insansız hava aracı kullanılarak gerçekleştirilen en büyük havadan çekim projelerinden birine sponsor oldu.
  • Haber falan değil. Arab sevdalıları için reklam.
  • Sacma haberler bunlar. Mayislar nolcak onu de bize

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu ve dünyanın en büyük uçak tedarikçilerinden Boeing, insansız hava aracı “drone” ile yapılmış en büyük havadan çekim projelerinden birine sponsor oldu. Dubai ve Boeing’in merkezi Seattle’ın da dahil olduğu 18 Emirates destinasyonunda yapılan çekimler, eşsiz detayları ile izleyicilere etkileyici bir deneyim sunuyor. Vietnam’daki pirinç tarlalarından, Norveç’teki dağ çatlaklarına kadar helikopterin giremeyeceği yerlere ulaşabilen drone’lar ile elde edilen görüntüler doğanın benzersiz güzelliğini gözler önüne seriyor.

Emirates Pazarlama, Marka ve Kurumsal İletişim Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros Boutros konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Özenle hazırlanmış fimler Emirates ağında yer alan uçuş noktalarını tanıtmanın yanı sıra yenilikçi bir teknoloji kullanılarak hazırlandığı için dramatik görüntüleri ile dikkat çekiyor. Amacımız, dünyanın her yerinde bulunan izleyicilere ulaşabilmek ve insanların bu benzersiz filmlerden ilham almalarını sağlamak" dedi.

Boeing Ticari Uçakları, Küresel Marka Pazarlama, Başkan Yardımcısı Jerry Verghese ise: "Bu proje için Emirates ile ortaklık yapmamız heyecan verici bir girişim oldu. Teknoloji, sanat ve inovasyonun birleşimini yansıtan bu proje Emirates’in dünya çapındaki uçuş noktaları ile daha da dikkat çekici bir hal alıyor. Boeing 777 uçağının tüm bu uçuş noktalarına ulaşarak Emirates filosunun ayrılmaz bir parçası olması bizim için bir gurur kaynağı." dedi.









Emirates ve Boeing sponsor oldu

Yorumlar

Haber ~ 8 yıl önce
Haber falan değil. Arab sevdalıları için reklam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 8 yıl önce
Sacma haberler bunlar. Mayislar nolcak onu de bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zam ~ 8 yıl önce
maaşa zam işlere son.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000